Προς το περιεχόμενο

Live For Speed

Grinder

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Updated May 2014: Τρέχουσα έκδοση S2 0.6Ε (από 30 Νοε 2012)

Το Live for Speed είναι ένα online racing simulator που αναπτύσσεται από μια μικρή ομάδα developers. 

To Live for Speed S2 demo (το κανονικό download λειτουργεί ως demo αν δεν αγοράσετε license για το πλήρες παιχνίδι) περικλείει 3 αμάξια και μια πίστα.

http://www.youtube.com/watch?v=WAvj0iY1Zig 

Επίσημο site: http://www.lfs.net/

Original post:

Καλησπέρα!

Έχω κατεβάσει το Demo του παιχνιδιού και θέλω να ρωτήσω αν γνωρίζει κάποιος τρόπο για να έχω πρόσβαση σε όλα τα αυτοκίνητα.

• Απαντ. 119
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Φίλε, το παιχνίδι κοστίζει 17 Ευρώ... Πιστεύω αξίζει 100% το κόπο να το αγοράσει κανείς... Το on-line του είναι πάρα πολύ καλό.

Πάντως για να απαντήσω και στην ορίτζιναλ ερώτηση σου, νομίζω πως δεν γίνεται αυτό που λες αφού, τα παιδιά που το έφτιαξαν κάνουν authenticate το κάθε αντίτυπο ξεχωριστά. Η ιδέα είναι οτι πηδάμε το στάδιο της εταιρίας διανομής και πάμε κατευθείαν στην διανομή μέσω internet, το κόστος που γλιτώνουν, στο χαρίζουν και εσύ πληρώνεις ελάχιστο για να το αποκτήσεις. Δεν ξέρω αν έχω ξοδέψει καλύτερα 17 ευρώ (ούτε μισή ώρα καρτ δεν σου αγοράζουν)...

Δημοσ.

Thanx SGP, αν και δε καταλαβα απολυτως αυτα περι authenticate.

Οντος ειναι πολυ καλο.

Δε με απασχολει το on-line, αυτο που εγω ειδα ειναι ενας παρα πολυ καλος Simulator για πίστα.

Εχεις καταφερει να παιξεις με πληκτρολογιο? Γινεται?

Μονο με τιμονι μπορω να το δουλεψω. Ετσι απο απορια ρωταω δεν εχω σκοπο να αφησω το τιμονακι! :D

• 2 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

Παιδια εβαλα χθες το demo του lfs.Φοβερο game.ΑΛλα ενω επαιζα καλα για 2 ωρες online καποια στιγμη με το που μπηκα σε εναν server αρχισε να μου κανει κολληματα.Καθε 3-4 sec κολλαει για 1 sec.Μηπκα σε μερικους αλλους servers και το ιδιο.Σημερα προσπαθησα να ξαναμπω αφου το εσβησα και το ξαναγραψα αλλα παλι κολλαει.Σε οποιον server και να μπω και τα pings ειναι μικρα,γυρω στο 80-100.Ρωτησα εναν μεσα και μου λεει lag ειναι αλλα δεν μπορει.Καμια ιδεα?

Επισης πως γινεται να βαλουμε μεγαλυτερη αναλυση?Γινεται?Αν και σε αυτο το game πραγματικα δεν πολυ προσεχεις την αναλυση ,το gameplay του ειναι καταπληκτικο, ειδικα online.

Δημοσ.

Είχα ασχοληθεί με το παιχνίδι (σαν demo) πριν αρκετό καιρό, μετά το παράτησα για χάρη του GT Legends και τώρα επανήλθα, πριν λίγη ώρα αγόρασα ένα S2 License και έλιωσα, δεν πρέπει να υπάρχει καλύτερο και πιο ρεαλιστικό ραλάκι από αυτό το πράγμα, ακόμα και single player να το παίζει κάποιος θα το ευχαριστηθεί όσο δεν πάει (αρκεί να υπάρχει καμιά τιμονιέρα πρόχειρη βέβαια).

Τώρα για το πρόβλημά σου φίλε, δεν έχω ιδέα τι μπορεί να φταίει, το πιο πιθανό είναι να είναι θέμα σύνδεσης, τι γραμμή έχεις? Δοκίμασες το βράδυ να δεις αν παίζει καλύτερα? Με 512kbit (τώρα πια 1Mbit) δεν είχα πρόβλημα lag, παίζει μια χαρά το παιχνίδι. Και η ανάλυση βέβαια αλλάζει αν ψάξεις λίγο στις ρυθμίσεις. Θυμίσου να ανοίξεις και τις 32-bit αναλύσεις γιατί είναι κλειστές by default.

Πάω για να γράψω γύρους.

Δημοσ.

Αν και δεν έχω δοκιμάσει τα GTR και GTL, και ούτε πρόκειται (ελέω σταρφορς) το LFS είναι ότι καλύτερο έχει πέσει ποτέ στα χέρια μου. Μου πήρε δεν μου πήρε δυο βδομάδες με το ντέμο για να πειστώ να το αγοράσω (S2 Lisenced). Το παιχνίδι είναι απλά απίστευτο! Ειδικά τη F1 πρέπει κάποιος να τη τρέξει για να κατλάβει περί τίνος πρόκειται.

Αυτή τη στιγμή υπάρχουν 222 S2 Lisenced Έλληνες, αν και ονάλιν τρέχουν πολύ λιγότεροι. Σχεδόν κάθε βράδυ στήνουμε σέρβερ (είτε ντέμο, είτε S2) εδώ, ενώ ψηνόμαστε χοντρά να δημιουργήσουμε την πρώτη ελληνική ομάδα LFS και να κατέβουμε σε κάποιο από τα ονάλιν πρωταθλήματα.

Σε ότι αφορά τα disconnect, φίλε Paladin25, μάλλον οφείλεται σε συνδυασμό της γραμμής/σύνδεσής σου με την πρόσφατη έκρηξη χρηστών στους σέρβερς του LFS, λόγω της άφιξης της F1. Έχουν ήδη κυκλοφορήσει 2 ανεπίσημα patches (τα Τ2 και Τ3), μετά την κυκλοφορία του Τ, τα οποία προσπαθούν να λύσουν και αυτό το πρόβλημα (θα τα βρεις στο φόρουμ του LFS).

Ελπίζω να τα πούμε και ονλάιν σε αγώνες προπόνησης, διασκέδασης.

Δημοσ.

Έλα ρε migf1, μέχρι το insomnia έφτασε η χάρη σου? Καλώστονε! Είμαι ο tade+ που είχαμε μιλήσει λίγο προχθες μέσα στο lfs, γράφτηκα και στο pctechnology και παρακολουθώ το thread σας, αν προχωρήσει η ελληνική ομάδα εννοείται ότι είμαι μέσα (αν και με 222 χρήστες αυτή τη στιγμή, μάλλον θα πρέπει να γίνουν τουλάχιστον 5-6 ομάδες και λίγες λέω!)

Για το GTR πάντως να σου πω ότι παρ'όλο που έχει starforce, αν θυμάμαι καλά δεν χρειάζεται να αποσυνδέσεις dvd-r και τέτοια, δουλεύει κανονικά με το cr*ck που κυκλοφορεί. Απλώς δεν θα μπορείς να παίξεις online (άλλωστε έχει και unique serial). Το GTL είναι άλλη ιστορία καθώς με το dvd-r κλειστό και serial που βρήκα από video club είχα λιώσει αρκετό καιρό αλλά μετά βαρέθηκα γιατί δεν υπάρχουν πολλοί παίχτες. Π.χ. για mini cooper υπάρχουν όλοι κι όλοι 2 servers που τη μισή μέρα έχουν 4-5 άτομα.

Λοιπόν, για το φοβερό LFS μάλλον θα συνεχίσουμε την κουβέντα στο pctechnology εκτός κι αν ενδιαφερθούν άτομα και από εδώ. Πάω να γράψω γύρους γιατί έχω μόνο μισή ώρα μέχρι να αρχίσει η μπάλα.

Δημοσ.

Καλώς σας βρήκα!

Ευχαριστώ για τις χρήσιμες πληροφορίες για τα GTR και GTL. Αν και να σου πω το κρίμα μου, με τόσα αυτοκίνητα, πίστες και κόσμο/πρωταθλήματα ονλάιν το ΛΦΣ, θα με κρατήσει νομίζω απασχολημένο για κανά χρόνο και βάλε :)

Δημοσ.

Καλά, το LFS δεν συγκρίνεται με τα άλλα δύο σε κανένα επίπεδο, κρίμα που τόσο καιρό δεν το είχα ανακαλύψει και είχα σταματήσει να παίζω ακόμα και το demo. Και που είσαι ακόμα, κάτσε να πληρωθώ και να πάρω και αυτό και θα σας πω μετά τι έχει να γίνει.

Δημοσ.

Μη μου πεις βρε θηρίο ότι έχεις ήδη τιμονιέρα ActLabs Force RS. Μπορεί να έχει σταματήσει πλέον η παραγωγή της, αλλά γενικώς και κυρίως στην Ελλάδα την είχαν αγοράσει οι πολύ ψαγμένοι! Το shifter πρέπει να είναι απόλαυση στα road cars, αλλά στα μονοθέσια και ειδικά στη Φ1 του ΛΦΣ (όπου οι αντιδράσεις πιολύ συχνά πρέπει να είναι ακαριαίες) μάλλον θα σε καθυστερεί στις αλλαγές των ταχυτήτων.

Δημοσ.

Μπα, μακάρι να είχα τέτοια τιμονιέρα! Έχω δυο άλλες όμως, μια μέτρια speedlink 4-in-1 και μια παλιά guillemot force feedback racing wheel

1.jpg

To shifter της act-labs θα το πάρω σίγουρα αλλά κάτι άκουσα ότι θα βγουν και act-labs 2006 perfomance pedals οπότε άλλα λεφτά από εκεί. Για F1 βολεύει πιο πολύ το tiptronic shifter, είτε τα αυτιά πίσω από το τιμόνι είτε το σειριακό plate της act-labs.

Δημοσ.

Φαντάζομαι μιλάς για το shifter της act-labs, μπορείς να το παραγγείλεις από internet (όπως θα κάνω κι εγώ, δεν ξέρω αν τα φέρνει κανένας εισαγωγέας στην Ελλάδα) και να στο στείλουν με DHL ($47 τα μεταφορικά!) Παίρνεις ένα τέτοιο και ξενιάζεις. Και φυσικά και πετάλια μεταλλικά με συμπλέκτη και είσαι άρχοντας. Μιλάμε για λογικές λύσεις, όχι για τα μεταλλικά πλαίσια και τα μπάκετ που έχουν 1000 ευρώ. Τα οποία είναι απίστευτη *άβλα αλλά όταν μπεις σε ένα server που πέφτουν ο ένας πάνω στον άλλο μάλλον θα κλαις τα λεφτά σου.

Δημοσ.

Αν πάντως μιλάς για το LFS, πας εδώ, κατεβάζεις το demo (3 αυτοκίνητα και 1 πίστα) κι όταν αγοράσεις s2 lisence, σου στέλνουν κωδικούς και το ξεκλειδώνεις.

Δημοσ.

Μπα, μακάρι να είχα τέτοια τιμονιέρα! Έχω δυο άλλες όμως, μια μέτρια speedlink 4-in-1 και μια παλιά guillemot force feedback racing wheel

Ωραίος!

Εγώ έχω μια Logitech Formula Force, την πρώτη που είχε βγεί (50.000 δρχ είχα σκάσει τότε παρακαλώ, το 1999 ή 2000, δεν θυμάμαι ακριβώς). Παλιά αλλά καλή τιμονιέρα και με φοβερό force-feedback. Λίγο στα πετάλια έχει ένα μικρό μειονέκτημα γιατί έχουν μικρή διαδρομή, αλλά το έχω λύσει οδηγώντας... ξυπόλητος! (πως γράφεται αυτή η κωλολέξη; :mrgreen: )

To shifter της act-labs θα το πάρω σίγουρα αλλά κάτι άκουσα ότι θα βγουν και act-labs 2006 perfomance pedals οπότε άλλα λεφτά από εκεί. Για F1 βολεύει πιο πολύ το tiptronic shifter, είτε τα αυτιά πίσω από το τιμόνι είτε το σειριακό plate της act-labs.[/color]

Εμένα δεν με βολεύουν ούτε τα paddles. Τις αλλαγές ταχυτήτων τις κάνω με τα κουμπιά στα οποία ακουμπάνε οι αντίχειρες, πάνω στη στεφάνη του τιμονιού.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...