Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ποσό που διαθέτουμε : 700-800 (Όσο το δυνατόν γίνεται λιγότερο)

Χρήση υπολογιστή :  Καθημερινή με λίγα προγράμματα

Ειδικά προγράμματα που θα χρησιμοποιήσουμε: AutoCAD Civil 3D 2017

Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε οθόνη? Αν όχι ποια οθόνη έχουμε και αν σκεφτόμαστε να αγοράσουμε μελλοντικά μια άλλη: ΟΧΙ

Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε και πληκτρολόγιο,ηχεία,ποντίκι: ΟΧΙ

Τοποθεσία στην οποία βρισκόμαστε ( για την επιλογή κατάλληλου καταστήματος): ΠΡΕΒΕΖΑ (Eshop νομίζω συμφέρει)

Αν τα κομμάτια που θέλουμε να αγοράσουμε θέλουμε να είναι απο ένα κατάστημα ή επιθυμούμε την αγορά απο διαφορετικά καταστήματα: ΈΝΑ 

Αν επιθυμούμε να συναρμολογηθεί το σύστημα στο κατάστημα(στην περίπτωση που δεν γνωρίζουμε πως να το συναρμολογήσουμε) ή το σύστημα θα στηθεί απο τον ενδιαφερόμενο: ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΜΕΝΟ

Αν επιθυμούμε λειτουργικό σύστημα και πιο: ΟΧΙ

Δημοσ.

απλή χρήση autocad, μία στο τόσο?

οθόνη ποιά έχεις? θα την αλλάξεις στο (άμεσο) μέλλον?

Μία Samsung 24αρα FHD έχω! Ναι θα την αλλάξω λογικά σε κανένα χρόνο το πολύ! 

Με 700-800, μόνο "μικρών" απαιτήσεων δεν φτιάχνεις. Αντιθέτως φτιάχνεις ένα πολύ καλό μηχάνημα.

Ναι το ξέρω! Απλώς βλέπω απαιτήσεις του συγκεκριμένου προγράμματος και είναι νομίζω σχετικά μικρές για 3d και μου φαίνεται κάπως παράξενο! 

Όσον αφορά την τιμή όσο λιγότερο τόσο καλύτερα! Μακάρι να μου βγει και 500! 

Το 3d ειναι μικρων απαιτησεων?  :-)

Και εμένα με παραξένεψε το γεγονός ότι είναι 3d το πρόγραμμα αλλά στην σελίδα δεν είδα κάτι τρομερό σαν γραφικά! Τώρα δεν ξέρω!

https://knowledge.autodesk.com/support/autocad-civil-3d/troubleshooting/caas/sfdcarticles/sfdcarticles/System-requirements-for-AutoCAD-Civil-3D-2017.html 

Σε αυτό το λινκ φαίνονται οι απαιτήσεις του προγράμματος! 

Δημοσ.

Ε ναι αμα θες για επεξεργασιες βιντεο και 3d κτλ, οι ryzen θα ειναι ο,τι καλυτερο... 5-10 ημερες υπομονη κανε και θα εισαι ετοιμος!

Δημοσ.

Απο την στιγμη που δεν σε ενδιαφερει το gaming μπορεις να κοιτάξεις και κατι σε amd ryzen 5.

Κι εγω ryzen θα προτεινα

Ε ναι αμα θες για επεξεργασιες βιντεο και 3d κτλ, οι ryzen θα ειναι ο,τι καλυτερο... 5-10 ημερες υπομονη κανε και θα εισαι ετοιμος!

Επειδή δεν έχω ασχοληθεί καθόλου τελευταία με το γίνεται και τι παίζει και είμαι εξαιρετικά πιεσμένος από χρόνο θα προτιμούσα κάτι σε Intel για να έχω και την συνείδηση μου ήσυχη! 

Γίνεται να μου προτείνεται κάποια προτεινόμενα ολοκληρωμένα builds από eshop?? 

Δημοσ.

Επειδή δεν έχω ασχοληθεί καθόλου τελευταία με το γίνεται και τι παίζει και είμαι εξαιρετικά πιεσμένος από χρόνο θα προτιμούσα κάτι σε Intel για να έχω και την συνείδηση μου ήσυχη! 

Γίνεται να μου προτείνεται κάποια προτεινόμενα ολοκληρωμένα builds από eshop?? 

Ryzen και από μένα: 6KtSxpA.jpgκαι κάρτα γραφικών από αλλού http://www.quickshop.gr/ProductDetails.aspx?product=DB26CB71-447A-4FC6-B214-4E37C013BC85

Aυτη ειναι μια ωραια προταση,και απαντηση σου... Δεν χρειαζεται κατι ιδιαιτερο για να ασχοληθεις...

Το παραγγελνεις και εισαι ετοιμος..  ;)

• Like 3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...