Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Killik εξακολουθεις και κανεις το λαθος να διαβαζεις την σειρα μεσα απο τα ματια των αλλων και οχι να την δεισ πρωτα ο ιδιος και μετα να βγαλεις τα οποια συμπερασματα.

Εγω προσωπικα εκτιμω απιστευτα μονο και μονο που βγηκε σειρα αφιερωμενη στον Punisher,γιατι οι ταινιες ηταν ψιλο απαραδεκτες.

Εχω δει ως τωρα τα πρωτα 5επεισοδια. Γουσταρω απιστευτα το ολο στυλακι του αντι ηρωα που βλεπω στην σειρα κυριως επειδη με κουρασαν οι αλλες.Και η ερμηνεια του συγκεκριμενου ειναι αξιολογη(και δεν το περιμενα)αν και εξακολουθει να μην μαρεσει εμφανησιακα για αυτο το ρολο δεν ξερω γιατι.

Το μονο παραπονο που εχω ειναι στον αριθμο των επεισοδιων.

Το netflix για αγνωστο λογο δινει(οπως και στις αλλες σειρες της marvel)παραπανω επεισοδια απο οσα χρειαζονται. Δωσε ρε netflix 6-8 επεισοδια 1 περιπου ωρας το καθενα να δειξεις οτι ειναι να δειξεις.

Η σειρα ουτως ή αλλως βγηκε περισσοτερο επειδη την ζητησε ο κοσμος μετα την παρουσια του στο DD.

Αρα ειναι λογικο και αναμενομενο να το πηγαν πιο safe,γιατι δεν ξερουν και την αντιδραση του κοσμου.

Οι ταινίες απαράδεκτες δέν ήταν. Μέτριες άν και προσωπικά εμένα η δεύτερη μου άρεσε πάρα πολύ και ο ηθοποιός και τα πάντα!!!! Γνώμη μου βέβαια. Αλλά απαράδεκτες δέν τις λές για κανέναν λόγο. Εγώ είμαι στο 4ο επεισόδιο οπότε δέν έχω πλήρη άποψη αλλά εγώ θέλω punisher απο την αρχή! Από τον θάνατο της οικογένειάς του και μετά δηλαδή τον χαρακτήρα απο την στιγμή που αποφάσισε ποιός θα γίνει και όχι την συνέχεια του DD που όσο καλογυρσμένη σειρά και άν ήταν εγώ έκατσα και την ανέχτηκα πραγματικά ΜΟΝΟ για punisher. Ακόμα 4ο επεισόδιο είμαι μου αρέσει η πλοκή του αλλά άμα έχεις κάτσει και έχεις λιώσει όλα του τα issues το βλέπεις και αλλιώς ρε φίλε. Εχεις άλλες απαιτήσεις

• Like 1
  • Απαντ. 340
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

και όχι την συνέχεια του DD που όσο καλογυρσμένη σειρά και άν ήταν εγώ έκατσα και την ανέχτηκα πραγματικά ΜΟΝΟ για punisher.

Η σειρα βγηκε ακριβως επειδη αρεσε στον κοσμο ο punisher και ζητουσαν να δουν μια σειρα αφιερωμενη για αυτον.

Κεντρικος χαρακτηρας ή ηρωας δεν ειναι για να εχει κανονικα δικη του σειρα.Ουτε επισης ειναι ευκολο να αφιερωσεις για ενα αντι ηρωα οπως τον punisher ξεχωριστη σειρα αν δεν ξερεις τις αντιδρασεις του κοσμου.

Εγω αυτο που βλεπω ειναι οτι γενικα στον κοσμο αρεσει αρκετα η σειρα ακομα και αν ειναι η καλυτερη μεταφορα απο comic που μπορουσε να γινει

http://www.imdb.com/title/tt5675620/?ref_=nv_sr_1

http://www.metacritic.com/tv/marvels-the-punisher?ref=hp

Δημοσ.

Η σειρα βγηκε ακριβως επειδη αρεσε στον κοσμο ο punisher και ζητουσαν να δουν μια σειρα αφιερωμενη για αυτον.

Κεντρικος χαρακτηρας ή ηρωας δεν ειναι για να εχει κανονικα δικη του σειρα.Ουτε επισης ειναι ευκολο να αφιερωσεις για ενα αντι ηρωα οπως τον punisher ξεχωριστη σειρα αν δεν ξερεις τις αντιδρασεις του κοσμου.

Εγω αυτο που βλεπω ειναι οτι γενικα στον κοσμο αρεσει αρκετα η σειρα ακομα και αν ειναι η καλυτερη μεταφορα απο comic που μπορουσε να γινει

Γενικά ρε μαν η σειρά είναι εξαιρετική! Αλλα μετά τις φλωριές του Iron Fist, Luke Cage και DD (το DD λιγότερο)... φυσικά και το Punisher τράβηξε ΠΟΛΥ κοινό απο αυτές. 

• Like 1
Δημοσ.

Φλωριά το DD?! Παίζει να έχει δείρει όλο το Hell's Kitchen :D Προσωπικά θεωρώ DD και Banshee από τις καλύτερες, πιο βίαιες και πιο ρεαλιστικές χορογραφίες στην TV.

• Like 2
Δημοσ.

Γενικά ρε μαν η σειρά είναι εξαιρετική! Αλλα μετά τις φλωριές του Iron Fist, Luke Cage και DD (το DD λιγότερο)... φυσικά και το Punisher τράβηξε ΠΟΛΥ κοινό απο αυτές. 

μα αυτο ακριβως λεω και εγω.Οτι εχουμε δει πολυ χειροτερες συνολικα σειρες για να μας πειραζει πχ που χρονικα το punisher ειναι μετα το DD.

Δημοσ.

Θα σου πώ όταν δώ ολόκληρη την σεζόν άν είναι η καλύτερη μεταφορά απο το κόμιξ. Επίσης για εμένα προσωπικά μπορεί πάρα πολύ εύκολα να αφιερώσει ξεχωριστή σειρά για τον punisher απλά λόγο marketing δέν πρόκειται.

μα αυτο ακριβως λεω και εγω.Οτι εχουμε δει πολυ χειροτερες συνολικα σειρες για να μας πειραζει πχ που χρονικα το punisher ειναι μετα το DD.

Θέλω πάντα σε αυτά τα θέματα να βλέπω και τα πρώτα βήματα του πρωταγωνιστή. Τα μικρο λαθάκια που κάνει μέχρι να αναπτυχθεί. Γενικά ήθελα σπαστά να δείχνει τήν δύναμη του punisher λίγο παραπάνω και  όχι τα όνειρα που βλέπει και τέτοιες μ@@ες. Για εμένα Punisher= Βία και ακόμα δέν με έχει πείσει 100%. Μπορεί να γουστάρω στα επόμενα επεισόδια θα δούμε. Επιφανειακή είναι η άποψή μου αυτήν την στιγμή

• Like 1
Δημοσ.

Φλωριά το DD?! Παίζει να έχει δείρει όλο το Hell's Kitchen :D Προσωπικά θεωρώ DD και Banshee από τις καλύτερες, πιο βίαιες και πιο ρεαλιστικές χορογραφίες στην TV.

το banshee ποσο επος ειναι 

• Like 1
Δημοσ.

Για εμένα Punisher= Βία

Σε σειρα 13 επεισοδιων ορισμενα απο τα οποια ειναι και κοντα στην 1ωρα ειναι λιγο πολυ αδυνατο να βλεπουμε συνεχεια βια και να σκοτωνει τους παντες.

Γιαυτο ακριβως και ανεφερα συγκεκριμενα τις ταινιες οτι ηταν στην καλυτερη μετριες γιατι εκει που επρεπε να σου δειξει αυτα τα πραγματα λογω και του μειωμενου χρονου δεν τα εδειξε.Για να μην αναφερω και στην σε αρκετα σημεια παρομοια ταινια(και περιπτωση)με το max payne.

Δημοσ.

μπα, αυτες οι ταινιες ειχαν απλως κακο σεναριο. εξαιρετικες vigilante ταινιες διαρκειας μιαμισης ωρας υπαρχουν αρκετες. απλως οι filmmakers του Punisher ηταν αχρηστοι.

Δημοσ.

το banshee ποσο επος ειναι 

banshee και spartacus ειναι οι απολυτες αιμα και σπερμα σειρες...ισως ο deknight που ειναι πιο ωμος, να εκανε καλυτερη δουλεια απο τον lightfoot που ειναι πιο εγκεφαλικος(ηταν μαζι με το φουλερ στο κανιμπαλ), αλλα προσωπικα εμεινα ικανοποιημενος και απο το 2ο...

• Like 1
Δημοσ.

Το πηρα σημερα αποφαση και ειδα τα υπολοιπα επεισοδια μαζεμενα που ειχαν μεινει.

Η σειρα συνολικα με αφησε παραπανω απο ικανοποιημενο(σε φαση 8/10) και ηταν κατα πολυ καλυτερη απο οσο την περιμενα.

Τι μαρεσε λοιπον στην σειρα

Ο ηθοποιος που εκανε τον punisher κυριως προς το τελος ηταν αρκετα αξιολογος στον ρολο αυτο,τουλαχιστον για δεδομενα σειρας παντα.

Ο Lieberman οταν λειτουργουσε στο ρολο του support απο το αρχηγειο.Μου θυμιζε λιγο φαση metal gear solid οταν εδινε τις οποιες πληροφοριες στον frank.

O Russo τουλαχιστον απο την μεση και μετα που βλεπουμε τελικα ποια ηταν η πορεια του απο τοτε που ηταν με τον Frank μεχρι σημερα.

Το οτι η σειρα ηταν τελικα αφιερωμενη αποκλειστικα στον punisher και δεν ειχε αμεση σχεση με daredevil εκτος της Karen που ευτυχως την ειδαμε λιγο.

Ωραια συνολικα δραση,ειδικα απο το 10το επεισοδιο και μετα οπως και πολυ ωραιο τελος(ειδικα στην περιπτωση που δεν βγει αλλη season).

Τα flashbacks που και σαν ιδεα και σαν υλοποιηση ηταν ωραια(ειδικα στην αρχη της σειρας και κυριως στο τελος)

Τι δεν μαρεσε

Το οτι η σειρα ειχε 12επεισοδια με βαση αυτα που εδειξαν.Το πολυ μεχρι 8-9επεισοδια επρεπε να βγουν με βαση αυτο το υλικο.

Ο Lewis δεν μαρεσε καθολου απο ολους τους χαρακτηρες,τον βρηκα γενικα αχρηστο σε ολη την σειρα

δεν εβαζε παντου βομβες για αυτο το λογο αλλα υπηρξε στην σειρα για να φανει ο Frank στην δημοσιοτητα οτι επεστρεψε,ψιλο οτι να ναι και καθαρα μπηκε για να συμπηρωθουν επεισοδια

...

Ειναι ο κυριος λογος για τον οποιο η σειρα δεν επρεπε να εχει 12 επεισοδια αλλα λιγοτερα.

Περαν της αρχης και του τελους(που ταιριαζαν και στις σκηνες που εμπαιναν) δεν μαρεσαν στα ενδιαμεσα επεισοδια τα flashbacks,ψιλο αποσυντονιζαν.

Ευτυχως η karen δεν ειχε ενεργο ρολο στην σειρα αρα την γλυτωσαμε :P

Οσο για το τελος που εγραψε πιο πισω οτι διαβασε ο Killik,με βαση την σειρα ο Frank

στην ουσια βλεπει οτι ο πολεμος που ξεκινησε για να βρει αυτους που τον παγιδεψαν και σκοτωσαν την οικογενεια του εφτασε στο τελος αφου και οι 2 υπευθυνοι επαθαν οτι τους αξιζε. Αρα μιας και δεν εχει ο Frank πλεον ενα στοχο οπως ειχε πιο παλια(που τον οδηγουσε φυσικα στο να σκοτωνει συνεχεια)νιωθει ενα φοβο ακριβως γιατι ειναι σε ενα σημειο που ισως δεν περιμενε να φτασει .

Μια χαρα στεκει τουλαχιστον με βαση την ολη εξελιξη της σειρας.

Σιγουρα ειναι προτιμοτερο ο Punisher να βρισκεται σε σειρε μεσα(οπως και στο daredevil)παρα να εχει δικη του σειρα(μιας και εν μερη τετοιος ειναι ο χαρακτηρας).

Ορισμενοι κριτικοι

κλασσικα βρηκαν και κολλησαν στον ενα πολιτκο που ηθελε λεει να απαγορευσει την χρηση των οπλων στην Αμερικη και εθαψαν την σειρα,οχι που θα την αφηναν ετσι...

Δημοσ.

Μα αυτό λέω... οτι ΜΟΝΟ τους δέρνουν ξέρω γω και δεν σκοτώνουν κανέναν!! Δηλαδή οκ, όχι μόνο δεν σκότωνε τους hand, αλλά προσπαθούσε να αποτρέψει και τους άλλους στο να το κάνουν! (Δικαιολογώ την λέξη φλωριά) 

• Like 2
Δημοσ.

Ο Matt τους μαλακώνει και ο Frank τους αποτελειώνει ;) Πέρα από την πλακα αυτό δεν είναι και το όλο πιστεύω του Matt ότι no killing?! Πάλι καλά να λες που μένουν πιστοί στο comic και δεν είναι σαν το BVS που ο Batman σκότωνε για πλακα.

Δημοσ.

Σε σειρα 13 επεισοδιων ορισμενα απο τα οποια ειναι και κοντα στην 1ωρα ειναι λιγο πολυ αδυνατο να βλεπουμε συνεχεια βια και να σκοτωνει τους παντες.

Γιαυτο ακριβως και ανεφερα συγκεκριμενα τις ταινιες οτι ηταν στην καλυτερη μετριες γιατι εκει που επρεπε να σου δειξει αυτα τα πραγματα λογω και του μειωμενου χρονου δεν τα εδειξε.Για να μην αναφερω και στην σε αρκετα σημεια παρομοια ταινια(και περιπτωση)με το max payne.

Ναι δέν γίνεται αλλά εγώ στα 4 επεισόδια έχω δεί ελάχιστη βία για punisher και πιο πολύ ψυχολογικά αυτό είναι ότι χειρότερο!!! Στήν δεύτερη ταινία ένιωθα ότι διάβαζα το κόμιξ γιατί είχε φαταλιές έτσι όπως πρέπει. Ο punisher στήν ουσία υπερδυνάμεις δέν έχει. Αλλά  η Marvel τόν παρουσιάζει ώς τον υπέρτατο πεζοναύτη, στην σειρά απλά είναι ένας σαλεμένος πεζοναύτης εκτός απο μία δύο ενέργειες είναι πιο πολύ hitman άμα δέν αρχίσει να σκοτώνει στα επόμενα επεισόδια που θα δώ δέν ξέρω

Δημοσ.

Ναι δέν γίνεται αλλά εγώ στα 4 επεισόδια έχω δεί ελάχιστη βία για punisher και πιο πολύ ψυχολογικά αυτό είναι ότι χειρότερο!!! Στήν δεύτερη ταινία ένιωθα ότι διάβαζα το κόμιξ γιατί είχε φαταλιές έτσι όπως πρέπει. Ο punisher στήν ουσία υπερδυνάμεις δέν έχει. Αλλά  η Marvel τόν παρουσιάζει ώς τον υπέρτατο πεζοναύτη, στην σειρά απλά είναι ένας σαλεμένος πεζοναύτης εκτός απο μία δύο ενέργειες είναι πιο πολύ hitman άμα δέν αρχίσει να σκοτώνει στα επόμενα επεισόδια που θα δώ δέν ξέρω

Είναι πολύ κοντά στον χαρακτήρα το jon bernthal. Η σειρά απο όσα έχω δει μέχρι τώρα δείχνει και early era του punisher. Επίσης ο Punisher σκοτώνει ακόμα και super heroes... 

Punisher is the recipient of multidisciplinary military training from the U.S. Marine Corps. While a Marine, he also received training from the U.S. Army and Navy. From this training, Punisher is proficient in not only basic infantry skills, but in special operations, which includes the use and maintenance of specialized firearms and explosive ordnance. He is highly trained in infiltration into heavily-guarded enemy territories and structures for the purpose of assassination, captures, and military intelligence. Also, he is trained in various forms of camouflage and stealth. From his airborne training, Punisher is able to pack and maintain his own parachute rigs, as well as professionally control his landings, in daylight and at night. From his Navy UDT training, Punisher is well-skilled in extended underwater operations, including demolitions. He is skilled with a great many types of explosives, ranging from simple dynamite to plastique to improvised explosives. His hand-to-hand combat skills are more then sufficient to allow him to incapacitate and kill men much stronger than he is, as well as to deal with groups of armed and unarmed enemies, killing them all without weapons if he deems it necessary. He is also extremely deadly in knife training, preferring the knife he learned to fight with in the USMC: the ka-bar. Additionally, he is a preternaturally-precise marksman. He is thoroughly trained and experienced in unconventional ("guerilla") warfare. He is an armorer, a gunsmith, and an expert in field medicine.

More on Marvel.com: http://marvel.com/universe/Punisher_(Frank_Castle)#ixzz4z3CugGYM

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...