Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 340
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Bourdoulas είπε

Το καταλαβαίνω και ισχύει ότι τον άλλαξαν αρκετά άλλα θα πρέπει να βλέπεις τις σειρές / ταινίες σαν alternate universes που έχουμε δει ουκ ολίγες φορές στα κόμικ και αλλάζουν τον πυρήνα των χαρακτήρων σε μεγάλο βαθμό, αν όχι 100%.

Τουλάχιστον έτσι κάνω εγώ πλέον. 

Σίγουρα, αυτό είναι έτσι κι αλλιώς, τουλάχιστον για Marvel, αφού η κάθε μία έχει και δικιά της Designated Earth. Μετά από Jane και Stevenson, απογοητεύτηκα με τόσες διαφορές. Ο Φρανκ υποτίθεται είναι Ιταλικός Μπαμπούλας. Ο Bernthal στο DDS2 καλός ήταν, αλλά στη σειρά του δεν μου έκανε κλικ, οπότε μπορεί να είναι και αυτό. Τέλος πάντων, έχω δει και χειρότερα, αλλά με  κάτι τόσο απλό όσο ο Τιμωρός, μου κάνει εντύπωση που το άλλαξαν σε τέτοιο βαθμό. Πήγαν να το κάνουν αλά Ultimate, αλλά δεν το πέτυχαν. 

• Like 1
Δημοσ.

Το αλλαζουν γιατι νομιζουν η πηγη δεν ειναι αρκετα mainstream. Eξου και ο βιασμος του Preacher, o Θανος που κλαιει, το νεο καρτουν παρωδια των Thundercats,κοκ

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, KilliK είπε

Το αλλαζουν γιατι νομιζουν η πηγη δεν ειναι αρκετα mainstream. Eξου και ο βιασμος του Preacher, o Θανος που κλαιει, το νεο καρτουν παρωδια των Thundercats,κοκ

Ε, ο Thanos με το δάκρυ δεν με πείραξε. Αυτό με τον υπερπληθυσμό το είχε όταν εμφανίστηκε στον Silver Surfer (v3 νομίζω). Preacher δεν είδα αυτή τη σαιζόν πέρα από δυο επεισόδια γιατί το βαρέθηκα. Δέχομαι ορισμένες αλλαγές σε κάποιες περιπτώσεις, αλλά στην περίπτωση του Τιμωρού, απλά το άλλαξαν τελείως. Τι με νοιάζει εμένα για την "wow that was racizt and exizt" Maddani ή πως αλλιώς λεγόταν. Λες και δεν έχουμε ξαναδεί στρατιωτικές συνωμοσίες και ήταν κάτι καινούριο. Αντί να κάνουν κάτι αλά Sopranos, που έχει και σχέση με Τιμωρό εφόσον είναι Ιταλός και ήταν να γίνει και Παπάς, μου το πάνε φουλ [current year]. Μέχρι και το Miss Sloane έχει καλύτερη πλοκή για Gun Control (καλά, να πω την αλήθεια αυτό το είδα μόνο για την Chastain).

• Like 1
Δημοσ.
Στις 7/9/2018 στις 8:04 ΜΜ, Techno_Knight είπε

Υπάρχει διαφορά στο να μην ταυτίζεται 100% με την πηγή, και να είναι τελείως ξένο. Δεν περίμενα Φρανκ από Βιετνάμ, αλλά επίσης δεν περίμενα κάτι που είναι Τιμωρός στο όνομα μόνο. Αν ήθελαν να κάνουν σειρά με συνωμοσίες και τα λοιπά, όπως είπα, ας κάναν Moon Knight, και ας το τραβούσαν παραπέρα αλά X-Files. Η σειρά δεν έχει καμία σχέση με τα κόμικ, σε βαθμό που απλά είναι μια "καινούρια" ιδέα, με το όνομα "Τιμωρός" ώστε να πουλήσει. Ε, εγώ αυτό δεν θα το χειροκροτήσω κιόλας. Οι MCU ταινίες αλλάζουν αρκετά πράγματα, αλλά μένουν πάνω-κάτω πιστές στα βασικά. Είναι σαν να κάναν Captain America, όπου ο Red Skull είναι ο Bucky που άλλαξε στρατόπεδο, ο Καπ είναι ήδη Ubermensch Pre-Serum, συμπεριφέρεται σαν τον John Walker, και η μισή ταινία έχει να κάνει με τα οικογενειακά του Erksine πίσω στη Γερμανία.

Μπορούσαν κάλλιστα να κάναν μια μεταφορά στην τηλεόραση χωρίς να αλλάξουν πολλά. Προτίμησαν να μην το κάνουν. Έτσι και εγώ δεν μπορώ να πω ότι έμεινα ευχαριστημένος. Για το κάστινγκ δεν είπα τίποτα. Για την αλλαγή του πολέμου ήταν λογικό και το περίμενα. Τα θέματα Gun Control έχουν κάποια βάση με το χαρακτήρα. Αλλά να μου πας τελείως "στρατιωτική συνωμοσία" και να αλλάξεις τα πάντα γύρω από τον χαρακτήρα, δεν το "δέχομαι".

Αν και η δευτερη season συνεχισει στα ιδια με την πρωτη season τοτε θα σου πω οτι οντως εχεις 100% δικιο.

Αλλα το θεμα ειναι οτι κανονικα ουτε καν που θα εβγαινε σειρα για αυτον.

Και οι περισσοτεροι γιαυτο δεν ειχαν τοσο θεμα με την εν λογω σειρα,οχι γιατι ειναι 100% πιστη στα κομιξ(που δεν ειναι),ουτε γιατι καθε επεισοδιο ηταν μεσα στην βια(που δεν ηταν).

Αλλα γιατι ειδαν γενικα ενδιαφερον για τον Punisher μετα απο χρονια,και φυσικα που αρκετα μπορουν να βελτιωθουν σε επομενες season(σε αντιθεση με τις ταινιες).

Τι να πουμε δηλαδη και για τις ιδιες τις ταινιες του Punisher...Αλλα απο την αλλη θα μου πεις ποιος τις θυμαται αυτες....

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Fulgore είπε

Αν και η δευτερη season συνεχισει στα ιδια με την πρωτη season τοτε θα σου πω οτι οντως εχεις 100% δικιο.

Και οι περισσοτεροι γιαυτο δεν ειχαν τοσο θεμα με την εν λογω σειρα,οχι γιατι ειναι 100% πιστη στα κομιξ(που δεν ειναι),ουτε γιατι καθε επεισοδιο ηταν μεσα στην βια(που δεν ηταν).

Αλλα γιατι ειδαν γενικα ενδιαφερον για τον Punisher μετα απο χρονια,και φυσικα που αρκετα μπορουν να βελτιωθουν σε επομενες season(σε αντιθεση με τις ταινιες).

Τι να πουμε δηλαδη και για τις ιδιες τις ταινιες του Punisher...Αλλα απο την αλλη θα μου πεις ποιος τις θυμαται αυτες....

Εγώ δεν είχα μεγάλο πρόβλημα με αυτήν του Thomas Jane. Και αυτήν με τον Ray Stevenson καλό schlock ήταν. Εξάλλου ο Τιμωρός είναι αρκετά μεγάλο όνομα που θα μπορούσαν να κάνουν σείρα όπως την θέλανε. Απλά προτίμησαν να γίνουν πιο "κουλτουριάριδες" και [current year].

• Like 1
Δημοσ.
14 λεπτά πριν, Techno_Knight είπε

Απλά προτίμησαν να γίνουν πιο "κουλτουριάριδες" και [current year].

Πατησαν πανω στην προτιμηση του κοσμου απο την εμφανιση του στο DD,παρα γενικα την προτιμηση του κοσμου για μια σειρα Punisher.

Γιαυτο και οι περισσοτεροι ελπιζουμε σε κατι καλυτερη σε δευτερη season(αν βγει).

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Fulgore είπε

Πατησαν πανω στην προτιμηση του κοσμου απο την εμφανιση του στο DD,παρα γενικα την προτιμηση του κοσμου για μια σειρα Punisher.

Γιαυτο και οι περισσοτεροι ελπιζουμε σε κατι καλυτερη σε δευτερη season(αν βγει).

Θα βγει και 2η, σίγουρα. Το θέμα είναι τι θα είναι. 

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, Techno_Knight είπε

Θα βγει και 2η, σίγουρα. Το θέμα είναι τι θα είναι. 

Ε γιαυτο και ελπιζουμε οι περισσοτεροι στην 2ρη season περισσοτερο. Γιατι αντε πες οτι ολο το μπλα μπλα στο ριχνει στην πρωτη season σαν εισαγωγικη ας πουμε.

Ε μετα στην 2ρη δεν γινεται να σε εχει παλι στο μπλα μπλα.

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Fulgore είπε

Ε γιαυτο και ελπιζουμε οι περισσοτεροι στην 2ρη season περισσοτερο. Γιατι αντε πες οτι ολο το μπλα μπλα στο ριχνει στην πρωτη season σαν εισαγωγικη ας πουμε.

Ε μετα στην 2ρη δεν γινεται να σε εχει παλι στο μπλα μπλα.

Ποτέ μη λες ποτέ. Εγώ ελπίζω σε λίγο ιστορίες με Μαφία και τέτοια. Ας πετάξουν και κάνα αλούμ από Sopranos ή Boardwalk.

Δημοσ.
Αναφορά σε κείμενο

τοτε να μην την βγαζανε καθολου, εφοσων δεν μπορουσαν να κανουν μια τιμια μεταφορα της πηγης.

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Την τέλειωσα προχτές. Πάρα πολύ δυνατή. Το ίδιο καλή αν όχι καλύτερη με το Daredevil με 2 τελευταία επεισόδια φωτιά και να κλείνει απίστευτα καλά. Οποιος δεν την έχει δει ακόμα να την δει απευθείας αλλά η αλήθεια είναι ότι πρέπει να δει και Daredevil για να έχει μια ολοκληρωμένη εικόνα. 

• Like 1
  • 1 μήνα μετά...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...