Kostasspil Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2018 Και αμα δεν είναι, τότε επιβεβαιώνονται τα παιδιά που γράφουν πως η σειρά έγινε για να ικανοποιηθεί ο κόσμος που απλά ζητούσε τη σειρά και πως δεν υπήρχε πλάνο
gpgalanis Δημοσ. 18 Μαΐου 2018 Δημοσ. 18 Μαΐου 2018 Αφού είχα δει πρώτα το Punisher είδα και το Daredevil 1&2 και έχω μπερδευτεί λίγο με την σκηνή του θανάτου της οικογένειας του Punisher. Τι ισχύει ακριβώς; Ότι είδαμε στο DD2 ή ότι είδαμε στο Punisher;
Fulgore Δημοσ. 18 Μαΐου 2018 Δημοσ. 18 Μαΐου 2018 2 ώρες πριν, gpgalanis είπε Αφού είχα δει πρώτα το Punisher είδα και το Daredevil 1&2 και έχω μπερδευτεί λίγο με την σκηνή του θανάτου της οικογένειας του Punisher. Τι ισχύει ακριβώς; Ότι είδαμε στο DD2 ή ότι είδαμε στο Punisher; Αυτη η σειρα του punisher βασιζεται πανω σε οτι ειδες στο DD2.Τα γεγονοτα βεβαια γινονται μετα απο αυτη,απλα για να χτισουν καπως τον χαρακτηρα του Punisher εδειξαν τοσο την οικογενεια του. 1
gpgalanis Δημοσ. 18 Μαΐου 2018 Δημοσ. 18 Μαΐου 2018 4 ώρες πριν, Fulgore είπε Αυτη η σειρα του punisher βασιζεται πανω σε οτι ειδες στο DD2.Τα γεγονοτα βεβαια γινονται μετα απο αυτη,απλα για να χτισουν καπως τον χαρακτηρα του Punisher εδειξαν τοσο την οικογενεια του. Αυτό που δεν κατάλαβα είναι αν η οικογένεια του σκοτώθηκε στο καρουζέλ ή στο σπίτι.
7nisiotis Δημοσ. 18 Μαΐου 2018 Δημοσ. 18 Μαΐου 2018 2 ώρες πριν, gpgalanis είπε Αυτό που δεν κατάλαβα είναι αν η οικογένεια του σκοτώθηκε στο καρουζέλ ή στο σπίτι. Αν θυμάμαι καλά στο σπίτι (;)
Kostasspil Δημοσ. 24 Μαΐου 2018 Δημοσ. 24 Μαΐου 2018 Στο σπιτι εγινε σε μια ταινια που χε βγει.. offtopic: Δεν λειτουργει το Quote?
najinblue3 Δημοσ. 24 Μαΐου 2018 Δημοσ. 24 Μαΐου 2018 24 λεπτά πριν, Kostasspil είπε Στο σπιτι εγινε σε μια ταινια που χε βγει.. offtopic: Δεν λειτουργει το Quote? στη σειρα οχι παντως, νομιζω στο origin σε ενα παρκο 1
Techno_Knight Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2018 Στις 18/5/2018 στις 8:58 ΜΜ, gpgalanis είπε Αυτό που δεν κατάλαβα είναι αν η οικογένεια του σκοτώθηκε στο καρουζέλ ή στο σπίτι. Στην σειρά, στο καρουζέλ. Στα κόμικ, συνήθως, σε πικνικ. Σε αυτήν με τον Thomas Jane, νομίζω στο παραθεριστικό τους. Γενικά άθλια η σειρά. Καμία σχέση με Punisher από τα κόμικ. Ούτε 616, ούτε 1610, πόσο μάλλον ΜΑΧ. Το όλο νόημα του Τιμωρού είναι ότι πλέον δεν έχει καμιά σταυροφορία. Δεν είναι κομμάτι καμίας συνωμοσίας. Ήταν απλά στο λάθος μέρος στη λάθος στιγμή. Και ο ίδιος ο Φρανκ απλά είναι εθισμένος στον πόλεμο, στους φόνους, σε όλη την ζωή αυτήν. Το ξέρει ότι δεν αλλάζει τίποτα, αλλά απλά δεν μπορεί να κάνει και κάτι άλλο. Ασχέτως του αν τον υποστηρίζεις ή όχι, η όλη βάση είναι ότι είναι κατά συρροήν δολοφόνος. Η σειρά δεν έπιασε τίποτα από αυτά. Καλά, μπορείς να μου πεις ότι πριν το 2000 και τον Ennis, ήτανε απλά "extreme vigilante", αλλά για καλό ή για κακό, μετά τον Angel Punisher, ήρθε ο Ennis και μεταμόρφωσε τον Φρανκ. Αν ήθελαν "angst", θα έπρεπε να είχαν κάνει show με τον Μoon Knight. 3 1
maximusgr Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2018 Καταπληκτική σειρά την είδα μέσα σε 3 μέρες!!! Το Netflix στα καλύτερά του! Πότε βγαίνει ο επόμενος κύκλος ξέρουμε; 1
najinblue3 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2018 12 λεπτά πριν, maximusgr είπε Καταπληκτική σειρά την είδα μέσα σε 3 μέρες!!! Το Netflix στα καλύτερά του! Πότε βγαίνει ο επόμενος κύκλος ξέρουμε; Εχουμε Iron Fist τωρα, μετα DD, οποτε μαλλον 3ο θα ειναι, μαλλον για του χρονου προς καλοκαιρι το βλεπω αν και θα ηθελα νωριτερα 1
maximusgr Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, najinblue3 είπε Εχουμε Iron Fist τωρα, μετα DD, οποτε μαλλον 3ο θα ειναι, μαλλον για του χρονου προς καλοκαιρι το βλεπω αν και θα ηθελα νωριτερα Ωωωω και DD τέλεια το περιμένω πώς και πώς!
Bourdoulas Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2018 Στις 5/9/2018 στις 12:40 ΠΜ, Techno_Knight είπε Στην σειρά, στο καρουζέλ. Στα κόμικ, συνήθως, σε πικνικ. Σε αυτήν με τον Thomas Jane, νομίζω στο παραθεριστικό τους. Γενικά άθλια η σειρά. Καμία σχέση με Punisher από τα κόμικ. Ούτε 616, ούτε 1610, πόσο μάλλον ΜΑΧ. Το όλο νόημα του Τιμωρού είναι ότι πλέον δεν έχει καμιά σταυροφορία. Δεν είναι κομμάτι καμίας συνωμοσίας. Ήταν απλά στο λάθος μέρος στη λάθος στιγμή. Και ο ίδιος ο Φρανκ απλά είναι εθισμένος στον πόλεμο, στους φόνους, σε όλη την ζωή αυτήν. Το ξέρει ότι δεν αλλάζει τίποτα, αλλά απλά δεν μπορεί να κάνει και κάτι άλλο. Ασχέτως του αν τον υποστηρίζεις ή όχι, η όλη βάση είναι ότι είναι κατά συρροήν δολοφόνος. Η σειρά δεν έπιασε τίποτα από αυτά. Καλά, μπορείς να μου πεις ότι πριν το 2000 και τον Ennis, ήτανε απλά "extreme vigilante", αλλά για καλό ή για κακό, μετά τον Angel Punisher, ήρθε ο Ennis και μεταμόρφωσε τον Φρανκ. Αν ήθελαν "angst", θα έπρεπε να είχαν κάνει show με τον Μoon Knight. Πόσες σειρές/ταινίες βασισμένες σε κόμικ έχεις δει να μένουν πιστές στο αρχικό υλικό; Καμία. Βασίζονται κατά ένα μέρος στο αρχικό υλικό και βάζουν τα δικά τους. Οπότε αν περίμενες να δεις τον Φρανκ των κόμικ στη σειρά αδίκως μπήκες στον κόπο να την δεις/περιμένεις. Και εγώ θα το ήθελα αυτό αλλά δεν είχα ιδιαίτερες προσδοκίες. Παρόλα την ευχαριστήθηκα την σειρά. 1
Techno_Knight Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, Bourdoulas είπε Πόσες σειρές/ταινίες βασισμένες σε κόμικ έχεις δει να μένουν πιστές στο αρχικό υλικό; Καμία. Βασίζονται κατά ένα μέρος στο αρχικό υλικό και βάζουν τα δικά τους. Οπότε αν περίμενες να δεις τον Φρανκ των κόμικ στη σειρά αδίκως μπήκες στον κόπο να την δεις/περιμένεις. Και εγώ θα το ήθελα αυτό αλλά δεν είχα ιδιαίτερες προσδοκίες. Παρόλα την ευχαριστήθηκα την σειρά. Υπάρχει διαφορά στο να μην ταυτίζεται 100% με την πηγή, και να είναι τελείως ξένο. Δεν περίμενα Φρανκ από Βιετνάμ, αλλά επίσης δεν περίμενα κάτι που είναι Τιμωρός στο όνομα μόνο. Αν ήθελαν να κάνουν σειρά με συνωμοσίες και τα λοιπά, όπως είπα, ας κάναν Moon Knight, και ας το τραβούσαν παραπέρα αλά X-Files. Η σειρά δεν έχει καμία σχέση με τα κόμικ, σε βαθμό που απλά είναι μια "καινούρια" ιδέα, με το όνομα "Τιμωρός" ώστε να πουλήσει. Ε, εγώ αυτό δεν θα το χειροκροτήσω κιόλας. Οι MCU ταινίες αλλάζουν αρκετά πράγματα, αλλά μένουν πάνω-κάτω πιστές στα βασικά. Είναι σαν να κάναν Captain America, όπου ο Red Skull είναι ο Bucky που άλλαξε στρατόπεδο, ο Καπ είναι ήδη Ubermensch Pre-Serum, συμπεριφέρεται σαν τον John Walker, και η μισή ταινία έχει να κάνει με τα οικογενειακά του Erksine πίσω στη Γερμανία. Μπορούσαν κάλλιστα να κάναν μια μεταφορά στην τηλεόραση χωρίς να αλλάξουν πολλά. Προτίμησαν να μην το κάνουν. Έτσι και εγώ δεν μπορώ να πω ότι έμεινα ευχαριστημένος. Για το κάστινγκ δεν είπα τίποτα. Για την αλλαγή του πολέμου ήταν λογικό και το περίμενα. Τα θέματα Gun Control έχουν κάποια βάση με το χαρακτήρα. Αλλά να μου πας τελείως "στρατιωτική συνωμοσία" και να αλλάξεις τα πάντα γύρω από τον χαρακτήρα, δεν το "δέχομαι". Επεξ/σία 7 Σεπτεμβρίου 2018 από Techno_Knight 2
Bourdoulas Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2018 Το καταλαβαίνω και ισχύει ότι τον άλλαξαν αρκετά άλλα θα πρέπει να βλέπεις τις σειρές / ταινίες σαν alternate universes που έχουμε δει ουκ ολίγες φορές στα κόμικ και αλλάζουν τον πυρήνα των χαρακτήρων σε μεγάλο βαθμό, αν όχι 100%. Τουλάχιστον έτσι κάνω εγώ πλέον.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα