Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ποτε δεν ειχε ανακοινωθει για την πρωτη σεζον, γιαυτο και τον περιμενουμε για την επομενη απο τοτε.

αλλα λες να μην τον βαλουν για να μην τους πουνε ρατσιστες;

Εδώ ρε συ καλά καλά δέν φοράει την μπλούζα με το σήμα κατατεθέν και θές και Barracuda? Εγώ πάντως πιστεύω ότι θα κινηθούν πρός Jigsaw άμα με πιάνεις

• Like 1
  • Απαντ. 340
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ψιλοπροφανες ηταν απ τη στιγμη που υπηρχε στη σεζον. Δεν θα χε και πολυ νοημα να υπαρχει ο χαρακτηρας και να μην τον εκμεταλευτουν, αλλα να δειξουν καποιον καινουριο.

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Μου άρεσε αν και έκανε μια κοιλιά ανάμεσα στα 5-9 επεισόδια.

Δεν μου άρεσε που δεν είχε αρκετή δράση για punisher και τα αμερικάνικα καραβανιστικα που έλεγαν όλη την ώρα.

• Like 1
  • 1 μήνα μετά...
Δημοσ.
14 ώρες πριν, PaRaNo1d είπε

Εχω φτασει στο 5ο επεισοδιο και εχω κουραστει. περιμενα πιο πολυ δραση η αληθεια ειναι...

Περίμενε..... 

Δημοσ.
18 ώρες πριν, PaRaNo1d είπε

Εχω φτασει στο 5ο επεισοδιο και εχω κουραστει. περιμενα πιο πολυ δραση η αληθεια ειναι...

Σειρα ειναι(και συγκεκριμενα πρωτη season)και οχι video game. Αν θες να δεις μονο δραση οπως λες πηγαινε κατευθειαν στα τελευταια επεισοδια.

• Like 1
Δημοσ.
5 ώρες πριν, Fulgore είπε

Σειρα ειναι(και συγκεκριμενα πρωτη season)και οχι video game. Αν θες να δεις μονο δραση οπως λες πηγαινε κατευθειαν στα τελευταια επεισοδια.

Δεν νομιζω να εγραψα πουθενα οτι θελω να δω ΜΟΝΟ δραση...αλλα κλαιν.

Γενικα μιλησα οτι η ροη μεχρι στιγμης της σειρας ειναι πολυ χαμηλη. Για Punisher περιμενα πιο πολυ δραση...αν κανεις ειδικα και μια συγκριση με Daredevil καταλαβαινεις τι εννοω..

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 29/1/2018 στις 9:46 ΜΜ, PaRaNo1d είπε

Η αλήθεια είναι ότι ουσιαστικά πρόκειται για την εισαγωγική σεζόν. Ο punisher ως χαρακτήρας "γεννιέται" στο τελευταίο επεισόδιο. 

Προσωπικά την βρήκα πολύ ισορροπημένη. Άψογη. Σωστή κατανομή δράσης και εξελίξεων όπου ήθελε / χρειαζότανε, κ με πιο απλά επεισόδια χωρίς υπερβολική χρήση αυτής, υπήρχαν σε σωστά κατανεμημένα επεισόδια εξίσου.

Επεξ/σία από 7nisiotis
  • Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
9 ώρες πριν, {TDi}Dj2k..infc είπε

Θες να πεις ότι δέχεται πια ότι είναι ο Punisher γιατί ο Punisher "γεννήθηκε" στην δεύτερη season του DD που imho ήταν η καλύτερη από όλες γενικά.

Αυτό! 

• Like 1
Δημοσ.

Ξενερουά...Εχω φτάσει επεισόδιο 11 και τι ακριβώς βλέπω?

Αρχικά κάνουν μια δυναμική παρουσίαση του χαρακτήρα στο Daredevil  και μετά αυτό...Ενα generic story που αν αφαιρέσεις το logo Punisher θα μπορούσε να είναι μια οποιαδήποτε σειρά.

Αντε να τον κάνεις πιο ανθρώπινο,άντε να τον κάνεις πιο κοινωνικό...αλλά νομίζω το ψιλοτράβηξαν...Βαρέθηκα τόσα επεισόδια,το μισό χρόνο να κρύβεται στο γκαράζ και τον υπόλοιπο να κάνει τον μουσαφίρη στο σπίτι της άλλης...

Η παραγωγή γενικά είναι οκ αλλά το τελικό αποτέλεσμα άστοχο.Απλά σαν Punisher story δεν με πείθει.

• Like 1
Δημοσ.

Η αλήθεια είναι ότι άφησαν μεγάλες προσδοκίες για τον χαρακτήρα στο Daredevil. 

Οι περισσότεροι περίμεναν μπαμ μπουμ και δράση.

Προσωπικά για μένα καλύτερα αυτό που έκαναν τώρα. Ίσως ήθελε ένα κλικ παραπάνω δράση. 

Δημοσ.

Ήταν οκ η δράση για 1η σεζόν. Το υπερβολικό κάποιες φορές καταντά μη ρεαλιστικό και βαρετό μετά από ενα σημείο. Το πήγαν πολύ safe κ σωστά. 

• Like 1
Δημοσ.
Στις 2/4/2018 στις 12:35 ΜΜ, urgo είπε

Ξενερουά...Εχω φτάσει επεισόδιο 11 και τι ακριβώς βλέπω?

Αρχικά κάνουν μια δυναμική παρουσίαση του χαρακτήρα στο Daredevil  και μετά αυτό...Ενα generic story που αν αφαιρέσεις το logo Punisher θα μπορούσε να είναι μια οποιαδήποτε σειρά.

Αντε να τον κάνεις πιο ανθρώπινο,άντε να τον κάνεις πιο κοινωνικό...αλλά νομίζω το ψιλοτράβηξαν...Βαρέθηκα τόσα επεισόδια,το μισό χρόνο να κρύβεται στο γκαράζ και τον υπόλοιπο να κάνει τον μουσαφίρη στο σπίτι της άλλης...

Η παραγωγή γενικά είναι οκ αλλά το τελικό αποτέλεσμα άστοχο.Απλά σαν Punisher story δεν με πείθει.

Το έχω πεί πολλές φορές μέχρι το 11 η σειρά λέγεται Frank Castle μετά Punisher και τέλος κάνουμε τον σταυρό μας ότι στην δεύτερη σεζόν θα είναι punisher γιατί άμα δέν είναι τότε καλύτερα να μήν έμπαιναν κάν στον κόπο.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...