KoGi Δημοσ. 10 Απριλίου 2017 Δημοσ. 10 Απριλίου 2017 Για συμβολαια στειλτε ΠΑΣΧΑ στο 1256 (χωρις χρεωση), για 3GB για μια εβδομαδα. Ενεργοποιηση μεχρι 17/4. 2
AristidisZ Δημοσ. 10 Απριλίου 2017 Δημοσ. 10 Απριλίου 2017 Για συμβολαια στειλτε ΠΑΣΧΑ στο 1256 (χωρις χρεωση), για 3GB για μια εβδομαδα. Ενεργοποιηση μεχρι 17/4. Δεν μου ενεργοποιείται... 1
FatMan Δημοσ. 10 Απριλίου 2017 Δημοσ. 10 Απριλίου 2017 Κάποιος να κάνει edit τον τίτλο, ήρθε και για συμβόλαια. ΓIA EΣAΣ ΠOY ΘEΛETE NA EIΣTE ONLINE KAI ΣE EΠAΦH ME OΣOYΣ AΓAΠATE KAI TIΣ HMEPEΣ TOY ΠAΣXA, ΣAΣ ΠPOΣΦEPOYME ΔΩPO 3GB INTERNET ΓIA MIA EBΔOMAΔA! ENEPΓOΠOIHΣTE TO ΔΩPO ΣAΣ MEXPI 17/4, ΣTEΛNONTAΣ ΠAΣXA ΣTO 1256 XΩPIΣ XPEΩΣH & AΠOΛAYΣTE ΞEΓNOIAΣTO ΣEPΦAPIΣMA, MEΣA AΠO TO AΞEΠEPAΣTO 4G ΔIKTYO THΣ COSMOTE! IΣXYEI ΓIA XPHΣH AΠO TO KINHTO ΣAΣ, ENTOΣ EΛΛAΔAΣ. KAΛH ANAΣTAΣH!
LLLEFTERIS Δημοσ. 10 Απριλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 10 Απριλίου 2017 Κάποιος να κάνει edit τον τίτλο, ήρθε και για συμβόλαια. ΓIA EΣAΣ ΠOY ΘEΛETE NA EIΣTE ONLINE KAI ΣE EΠAΦH ME OΣOYΣ AΓAΠATE KAI TIΣ HMEPEΣ TOY ΠAΣXA, ΣAΣ ΠPOΣΦEPOYME ΔΩPO 3GB INTERNET ΓIA MIA EBΔOMAΔA! ENEPΓOΠOIHΣTE TO ΔΩPO ΣAΣ MEXPI 17/4, ΣTEΛNONTAΣ ΠAΣXA ΣTO 1256 XΩPIΣ XPEΩΣH & AΠOΛAYΣTE ΞEΓNOIAΣTO ΣEPΦAPIΣMA, MEΣA AΠO TO AΞEΠEPAΣTO 4G ΔIKTYO THΣ COSMOTE! IΣXYEI ΓIA XPHΣH AΠO TO KINHTO ΣAΣ, ENTOΣ EΛΛAΔAΣ. KAΛH ANAΣTAΣH! Εγω μπορω να τον κανω αλλα γιατι δεν ξεκινας ενα νεο θεμα;
AristidisZ Δημοσ. 10 Απριλίου 2017 Δημοσ. 10 Απριλίου 2017 Χμ, άκυρο το προηγούμενο ποστ μου τελικά μου ενεργοποιήθηκε μετά από 2~3 ώρες
panos0100 Δημοσ. 10 Απριλίου 2017 Δημοσ. 10 Απριλίου 2017 Τελεια 3gb ιντερνετ δωρεαν αυτη την φορα, να εισαι καλα λεφτη
pcos Δημοσ. 13 Απριλίου 2017 Δημοσ. 13 Απριλίου 2017 cosmote 3GB wind 2GB vodafone ?e εντωμεταξυ τωρα που γλυκαθικα με το 4G ψαχνω κανα προγραμμα που να δινει μονο ιντερνετ και δεν βρισκω! ολοι δινουν ομιλια και sms με ελαχιστο ιντερνετ, εκτος και πας στα πολυ ακριβα προγραμματα!
panos0100 Δημοσ. 14 Απριλίου 2017 Δημοσ. 14 Απριλίου 2017 cosmote 3GB wind 2GB vodafone ?e εντωμεταξυ τωρα που γλυκαθικα με το 4G ψαχνω κανα προγραμμα που να δινει μονο ιντερνετ και δεν βρισκω! ολοι δινουν ομιλια και sms με ελαχιστο ιντερνετ, εκτος και πας στα πολυ ακριβα προγραμματα! https://www.cosmote.gr/mobile/cosmoportal/page/T07/xml/Personal__article__300-lepta-pros-olous-500mb/section/Prepaid_COSMOKARTA εγω αυτο εχω βαλει και με φτανουν ολα μια χαρα και ειναι για παντα
bebis4 Δημοσ. 14 Απριλίου 2017 Δημοσ. 14 Απριλίου 2017 ευχαριστω για την ενημερωση. να ρωτησω το εξης αν κανω αλλη ανανεωση σε mb παραμενουν αυτα μεχρι το τελος του μηνα που θα ανανεωσω ξανα? γιατι η κοσμοτε ειχε δωσει το καλοκαιρι παλι 1 giga και στο καπακι εκανα ανανεωση πακετου και απο τοτε μου μειναν μπανκα. τα εχασα ομως οταν καποια στιγμη αργησα να κανω την ανανεωση στο πακεττο και τα εχασα και αυτα.
kostasbm Δημοσ. 14 Απριλίου 2017 Δημοσ. 14 Απριλίου 2017 4G και σερνεται....θα μου πεις τζαμπα ειναι αλλα αυτες τις μερες να μην εχουμε και απαιτησεις
pcos Δημοσ. 14 Απριλίου 2017 Δημοσ. 14 Απριλίου 2017 4G και σερνεται....θα μου πεις τζαμπα ειναι αλλα αυτες τις μερες να μην εχουμε και απαιτησεις θα εισαι σε πολυσυχναστη περιοχη. σε μενα παει σφαιρα, καλυτερα απο ADSL και φυσικα αδειαζει την μπαταρια του κινητου με γοργους ρυθμους 1
Billator Δημοσ. 14 Απριλίου 2017 Δημοσ. 14 Απριλίου 2017 θα εισαι σε πολυσυχναστη περιοχη. σε μενα παει σφαιρα, καλυτερα απο ADSL και φυσικα αδειαζει την μπαταρια του κινητου με γοργους ρυθμους Εγώ σταθερά πιάνω 40-50Mbps, καλύτερο απο VDSL έπρεπε να πεις! χαχαχα Είμαι και επαρχία κ δεν έχω κ 800άρα μπάντα (για τους haters ) 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα