Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μια προσφορα εβαλα και εγω και μπλοκαρε το συμπαν :shock:

Αν ξαναβαλω να μου κοπει το χερι απο την φτερνα :lol:

Πηρα τωρα ενω κανει πως απανταει τα δευτερολεπτα μετρανε δεν ακους τιποτα αλλα δεν με χρεωσε γιατι εχω 130 προς ολους και 2,03 ευρω.

Εγραψα ακυρο στον τιτλο να μην κουραζομαστε αδικα. :-)

Ναι άστο καλύτερα, γιατί πήρα κόσμο στο λαιμό μου με το πόστ σου.., :)

Δημοσ.

Κόσμο στον λαιμό σου πώς πήρες; Χρεώνεται τελικά;

Δημοσ.

Δοκιμάστε εναλλακτικά να στείλετε μήνυμα " pasxa " στο 1330.

Επιβεβαιώνω πως ισχύει το παραπάνω. Πήρα 3072 mb μέχρι τις 17/4 23:59. Χωρίς καμία χρέωση.

Ευχαριστώ.

υ.γ. δεν δόκιμασα κλήση στο 13555

Δημοσ.

Επιβεβαιώνω πως ισχύει το παραπάνω. Πήρα 3072 mb μέχρι τις 17/4 23:59. Χωρίς καμία χρέωση.

Ευχαριστώ.

υ.γ. δεν δόκιμασα κλήση στο 13555

KΙ εγώ ακριβώς το ίδιο με CosmoΚάρτα, με απλό-αχρέωτο SMS@1330

TY!

• Like 1
Δημοσ.

Οταν το εβαλα σε μενα δουλεψε ανεβασα και φωτογραφια απο το μηνυμα που ηρθε στο κινητο μου.

Οπως λογικα δουλεψε και στον πρωτο που απαντησε οποτε δεν με απασχολει καθολου αν πηρες καποιους στον λαιμο σου.

Το προσθεσα στην αρχη.

• Like 1
Δημοσ.

Αψογος δουλεύει αυτό και είναι τσεκαρισμένη προσφορά. Σε ευχαριστώ πολύ κι εγώ και τα άτομα που το προώθησα.

Οταν το εβαλα σε μενα δουλεψε ανεβασα και φωτογραφια απο το μηνυμα που ηρθε στο κινητο μου.

Οπως λογικα δουλεψε και στον πρωτο που απαντησε οποτε δεν με απασχολει καθολου αν πηρες καποιους στον λαιμο σου.

Τους κανόνες του forum τους έχεις διαβάσει για πρίν ποστάρεις θέμα ως προσφορά?

Βασικά τί ρωτάω, το απαντάς ο ίδιος με το υφάκι σου... Αντε γειαααα που λέει κι ο Γεωργίου.

Δημοσ.

Αψογος δουλεύει αυτό και είναι τσεκαρισμένη προσφορά. Σε ευχαριστώ πολύ κι εγώ και τα άτομα που το προώθησα.

Τους κανόνες του forum τους έχεις διαβάσει για πρίν ποστάρεις θέμα ως προσφορά?

Βασικά τί ρωτάω, το απαντάς ο ίδιος με το υφάκι σου... Αντε γειαααα που λέει κι ο Γεωργίου.

Πλακα κανεις ετσι;

Οταν το εβαλα δουλευε η δεν δουλευε;

Μηπως θα επρεπε να κανω κανα 3ημερο τεστ πριν το ανεβασω;

Μηπως να ριχνουμε βουρδουλιες σε αυτον που ανεβαζει μια προσφορα και το καταστημα ριχνει ακυρα;

Εσυ πως πηρες ανθρωπους στον λαιμο σου δεν το δοκιμασες απλα το εστειλες χωρις να δεις αν δουλευει;

Εμενα μου το εστειλε σε μηνυμα η πεθερα μου πηρα το 13555 καπου εκει δεν μου εκατσε καλα γιατι ενω λεει 1GB και 1000 λεπτα στο τελος μου εβαλε τα 3GB και αυτο το γραφω και στο πρωτο ποστ μου.

Το υφακι μου ηταν γιατι μου την ειπες χωρις να φταιω.

Δημοσ.

Πλακα κανεις ετσι;

Οταν το εβαλα δουλευε η δεν δουλευε;

Μηπως θα επρεπε να κανω κανα 3ημερο τεστ πριν το ανεβασω;

Μηπως να ριχνουμε βουρδουλιες σε αυτον που ανεβαζει μια προσφορα και το καταστημα ριχνει ακυρα;

Εσυ πως πηρες ανθρωπους στον λαιμο σου δεν το δοκιμασες απλα το εστειλες χωρις να δεις αν δουλευει;

Εμενα μου το εστειλε σε μηνυμα η πεθερα μου πηρα το 13555 καπου εκει δεν μου εκατσε καλα γιατι ενω λεει 1GB και 1000 λεπτα στο τελος μου εβαλε τα 3GB και αυτο το γραφω και στο πρωτο ποστ μου.

Το υφακι μου ηταν γιατι μου την ειπες χωρις να φταιω.

Εντάξει δε χρειάζεται να διαπληκτιζόμαστε.

Δυστυχώς δεν είχα την πολυτέλεια να το δοκιμάσω γιατί βρίσκομαι εξωτερικό και το έστειλα έτσι εμπιστευόμενος εσένα. Τον αριθμό πρώτη φορά τον είδα αυτόν, ήξερα το 1330 και το 1314 κυρίως.

Τέλος πάντων, τους βόλεψα με την άλλη προσφορά (έλεγε 1330, δε χρειάστηκε να το δοκιμάσω, το δοκίμασαν άλλοι) οπότε δε τρέχει κάτι. :)

Δημοσ.

Έκλαψα με τα screeshots. :lol: :lol: :lol:

Πρώτον με το contact name, δεύτερον με τη σκέψη και μόνο ότι σε πρόλαβε η πεθερά στο τηςε προσφοράς :D

• Like 4
Δημοσ.

Χαχαχα

Εντάξει ρε παιδιά μία προσφορά έβαλε και ο Λευτέρης μην τον δειρετε κιόλας.

Όταν την έβαλε δούλευε κανονικα,μετά αν έγινε το οτιδήποτε δεν φταεί,είχε αλλάξει και τον τίτλο ουτως ή άλλως και το έλεγε.

Πάντως για την ιστορία το "pasxa" στο 1330 δουλεύει όντως και δίνει τα mb

• Like 2
Δημοσ.

Έκλαψα με τα screeshots. :lol: :lol: :lol:

Πρώτον με το contact name, δεύτερον με τη σκέψη και μόνο ότι σε πρόλαβε η πεθερά στο τηςε προσφοράς :D

Αφου αυτη ειναι ολη μερα στα φατσαμπουκ ινσταγκραμ και λοιπες χαζομαρες εγω εχω  φυγει απο αυτους του καρκινους εδω και 10 χρονια. :lol:

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...