Προς το περιεχόμενο

Τέλος στις χρεώσεις περιαγωγής εντός Ε.Ε. από τις 15 Ιουνίου

deligkos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Παλι τα 15 χρονα απαντουν εδω . Πως ρε μαγκες θα συνδεοσαστε δωρεαν και θα εχετε δωρεαν υπηρεσιες ;;; θα δουλευει δηλαδη μια εταιρια θα στηνει και θα συντηρει κεραιες και εξοπλισμο χωρις να δινετε μια ; Τζαμπατζηδες

• Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 57
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Ό,τι πακέτο έχεις στην Ελλάδα θα έχεις και έξω χωρίς έξτρα χρέωση.  Με άλλα λόγια θα έχεις τις ίδιες χρεώσεις που έχεις από την Ελλάδα σε όποιο ευρωπαϊκό κράτος είσαι.

Δεν λέει πουθενά ότι θα μπορείς να πάρεις συνδέσεις από άλλο κράτος και να σου βγει φτηνότερα.

Τι χρέωση έχεις από Ελλάδα σε Ελλάδα;  Το ίδιο θα είναι όπου και να είσαι.

Τι χρέωση έχεις από Ελλάδα σε ξένη χώρα;  Το ίδιο θα έχεις ακόμα και αν είσαι σε αυτή τη ξένη χώρα. Δηλαδή πάλι θα το θεωρεί κλήση προς το εξωτερικό.

Απλά βολεύει για αυτούς που ταξιδεύουν.  Επίσης θα παιχτούν και διάφορα σενάρια π.χ. να έχεις ελληνικό καρτοκινητό ενώ είσαι στην Αγγλία για να μιλάς με τους συγγενείς και φίλους στην Ελλάδα.

Φυσικά αυτό που θα έχει ενδιαφέρον θα είναι τα data, και εκεί πιστεύω θα βάλουν κάποιο είδος φραγής που θα την ονομάσουν "πολιτική ορθής χρήσης"...

• Like 2

Μεγάλη μπίζνα το roaming.

Να δούμε αν θα εφαρμοστεί και σε καρτοκινητά, γιατί επί της παρούσης εφαρμόζεται μόνο σε προνομιακά προγράμματα συνδρομητών

η vodafone πάντως εμένα στο πρόγραμμα ήδη από πέρσι μου αύξησε το πάγιο 2€ γιατί λέει καταργήθηκε το roaming και πλέον δεν θα χω κόστη όταν πάω εξωτερικό. Και όταν τους είπα μα εγώ δεν πάω εξωτερικό δεν θέλω να αυξηθεί το πάγιο μου, μου είπαν ααα αυτό δεν γίνεται.

Έτσι λοιπόν καταργούνται οι χρεώσεις roaming στην Ελλαδα.

Εγω δεν μενω Ελλαδα και λογω παππουδων εβαλα ενα ελληνικο νουμερο (yuboto) με 12 ευρω το χρονο για να μην πληρωνουν πολλα όταν με παιρνουν τηλέφωνο.

Στην Ολλανδια που ειμαι η T-Mobile εχει απεριοριστα τα παντα εντος Ευρωπης. Οπότε οταν ερχομαι Ελλαδα, χρησιμοποιώ μονο το Ολλανδικο μου νουμερο (Ελληνικο κινητο δεν εχω), και όποιος θελει να με παρει τηλέφωνο (Απο ελληνικό νουμερο) με παιρνει στο "σταθερο" (210χχχχχχχχ). Αυτο χτυπαει στο κινητό μου μέσω 4G.

Το παρατραβάω, το ξερω, αλλα αν θες ποιοτητα σταθερου/κινητου, με το ιδιο setup, κανεις προωθηση του virtual number στο κινητο αν δεν εχεις internet εκεινη τη στιγμη. Βαζεις ενα caller ID που το ξερεις μονο εσυ, οποτε ξερεις οτι η  εισερχομενη κληση εχει γινει routed απο yuboto στο κινητο και υπαρχει χρέωση.

Ολα αυτα με 31 ευρω το μηνα. 

• Like 1

Και ειδικά στους 3 αστερίσκους..

*** Τα τέλη περιαγωγής δεν θα ισχύουν πλέον, εφόσον χρησιμοποιείτε το κινητό σας στο εξωτερικό προσωρινά. Οι πάροχοι μπορούν να εξακολουθούν να σας χρεώνουν αν χρησιμοποιείτε την κάρτα SIM σε άλλη χώρα σε μόνιμη βάση.

• Like 1

Μάλιστα... Δηλαδή το καλό που είναι ας μου πει κάποιος.

Το καλό είναι στο ότι όταν κάνεις ταξίδια εντός ευρωπαικής ένωσης δεν θα χρειάζεται να χρεώνεσαι τίποτα παραπάνω καθώς θα ισχύουν κανονικά οι παροχές του προγραμματός σου.

Αν εσυ δεν κάνεις ταξίδια, προφανώς και δεν σε αφορά.

Όσο για όσους εξυπνάκηδες λένε ότι θα μπορείς να έχεις Αγγλικό νούμερο, think again, καθώς ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ στο κομμάτι των χρεώσεων από και προς "ξένο" νούμερο.... 

Φυσικά όσοι χρησιμοποιούν το κινητό μόνο για data δεν τους "πιάνει" το παραπάνω.

Παλι τα 15 χρονα απαντουν εδω . Πως ρε μαγκες θα συνδεοσαστε δωρεαν και θα εχετε δωρεαν υπηρεσιες ;;; θα δουλευει δηλαδη μια εταιρια θα στηνει και θα συντηρει κεραιες και εξοπλισμο χωρις να δινετε μια ; Τζαμπατζηδες

Τί ψάχνεις και συ τώρα, άστους να ψάξουν πρώτα πώς να κάνουν σύνδεση με vodafone αγγλίας που εκτός από αγγλική διεύθυνση κατοικίας, αγγλικό ΑΦΜ κλπ μόνο φωτοτυπία του κώλου μας που δεν ζητάει...

Αν τα καταφέρουν ολα αυτά από τη διεύθυνση του σπιτιού του μπαμπάκα στα Σεπόλια, χαλάλι τους και οι δωρεάν υπηρεσίες.

και για τα αυτοκινητα το ιδιο ισχυει σαν νομοθεσια για τις εισαγωγες μεταχειρισμενων, δεν υπαρχει κανενας φορος παρ ολα αυτα στην ελλαδα συνεχιζεις να εκτελωνιζεις αν φερεις οχημα απο χωρα της ευρωπαικης ενωσης...

το οτι εγινε ψηφισμα δε σημαινει οτι η ελλαδα θα το εφαρμοσει...μαλιστα σαν χωρα εχουμε μακρα παραδοση στο να μην εφαρμοζουμε νομους...

η Ελλάδα εφαρμόζει επιλεκτικά τις νόρμες της ευρωπαϊκής ένωσης μόνο όταν αυτές ευνοούν τις τσέπες των καρεκλοκένταυρων. όλες τις άλλες φορές σφυρίζει αδιάφορα.

• Like 3

υ.γ.2 Μένει να δούμε τι θα γίνει και με όσους έχουν κάρτα.

Δηλαδή αυτή η είδηση αφορά μόνο συνδρομητές συμβολαίου; Και πως γίνεται αυτός ο διαχωρισμός; Κουλό μου ακούγεται...

Δηλαδή εάν π.χ. έχω στο Φρογκ μου 60 λεπτά προς όλους και 300 λεπτά προς Φρογκ και είμαι Ιταλία, δε θα έχω εξτρά χρέωση (θα αφαιρεί από τα πακέτα μου):

1) όταν καλέσω ιταλικό σταθερό ή κινητό

2) όταν καλέσω ελληνικό σταθερό ή κινητό

3) όταν καλέσω σε οποιαδήποτε Ευρωπαϊκή χώρα

Σωστά κατάλαβα;

Επίσης, εαν βρίσκομαι σε Ευρωπαϊκή χωρα και με καλέσουν από Ελλάδα στον ελληνικό μου αριθμό κινητού, δε θα χρεωθω τελος εισερχόμενης κλήσης;

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις.

το 1 και το 2 σωστά. το 3ο όχι. Όταν είσαι Ελλάδα για να καλέσεις εξωτερικό θα χρεώνεσαι όπως χρεωνόσουν.

Επίσης όταν είσαι εξωτερικό θα δέχεσαι δωρεάν κλήσεις από Ελληνικά τηλέφωνα ή τηλέφωνα της χώρας που βρίσκεσαι. 

Αυτά ισχύουν για το travel pass της cosmote ή το αντίστοιχα red της vodafone. Λογικά θα ισχύουν τα ίδια.

Για  κάρτες μένει να δούμε τι θα γίνει καθώς δεν έχουμε προηγούμενο!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...