Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα..Ενω εκανα μεταφορα του site σε αλλον server,στον καινουργιο σερβερ δεν μου εμφανιζει τις εικονες που ειχω βαλει στο media library.Πρεπει να ρυθμισω και κατι αλλο?

Δημοσ.

Βεβαιωσου οτι τα paths ειναι σωστα και τα δικαιωματα των αρχειων να ανηκουν στον χρηστη που τρεχει τον server (αν εισαι linux).

Οταν λες site εννοεις στατικο ή wordpess κτλ;

Δημοσ.

Wordpress ειναι.Φτιαχνω μια σελιδα για φιλο πανω σε free server ακομα.θα σας στειλω λινκ σε λιγο ,,εχω ενα προβλημα με την σελιδα

Παιζει ρολο που ειναι στα ελληνικα οι ονομασιες των εικονων?

Παω και βαζω μια φωτογραφια...την φορτωνει 100%..Μετα μολις πηγα στην βιβλιοθηκη να δω μια αλλη φωτο απο τις αλλες που δεν μου εμφανιζει και μου βγαζει σφαλμα σαν να θελει να ξανακανω εγκατασαση απο την αρχη το wordpress.Επισης παω να ανοιξω και την phpmyadmin και μου βγαζει αυτο το σφαλμα http://imgur.com/O6lDAUW

Δημοσ.

κατι κανεις λαθος στην μεταφορα ...

1) θες ΟΛΑ τα αρχεια και τα κρυφα ( που ξεκινουν απο . )

2) θες να εχεις σωστα τα permissions στο νεο server

3) export ολη την βαση και import με την ιδια κωδικοποιηση... καλο ειναι να εισαι γενικα με utf8

εχεις κανει σωστα τις αλλαγες στο wp-config.php ;

να βαλεις το νεο ονομα της βασης - χρηστη - κωδικο και που ειναι η βαση σου;

οταν στο τελος μπεις στο admin panel καλου κακου αλλαξε μια τα  permanent links κανε save και ξανα διαλεξε το permanent links mode που ειχες και πριν...

τελος οι φωτογραφιες τι link σου δειχνουν ; μηπως δειχνουν απολυτη διαδρομη μεσα στον παλιο σερβερ; και οχι σχετικη;

χρησιμο ειναι και καποιο plugin που να κανει  regenerate τα thumbnails

αν δεν βγαλεις ακρη δοκιμασε να στησεις νεο wordpress στον νεο server σου και να μεταφερεις το site μεσο plugin που κανει export /import ... σε απλα sites λειτουργουν συνηθως

τελος κανε και ενα check στα χαρακτηριστικά των δυο server... εκδοσεις php, sql, λειτουργικο ...

Δημοσ.

1)Τα κρυφα τι εννoεις?

2)Να τα εχω 755?

3)Εxport την εκανα και αλλαξα καποια links απο το παλιο site με του καινουργιου site.

Nαι σωστα ειναι το wp config αλλιως δεν θα εμπαινα καν στο control panel.

Παιζει ρολο που ο νεος σερβερ εχει ποιο παλια εκδοση php? γιατι ειναι διαφορετικες απο οτι βλεπω

Δημοσ.

Χμμ! Free server μυρίζομαι περιορισμούς.

Πες μας και με ποιον τρόπο έκανες την μεταφορά. Ζip, plugin, ftp file transfer .....

Δημοσ.

Με filezilla.Δοκιμασα και το αλλο:Μεσω ftp πηρα μια φωτο με λατινικους χαρακτηρες και την ανεβασα στον καινουργιο σερβερ στον φακελο uploads...(και ο παλιος ειναι free-000webhost-).Μπαινω μεσα στην διαχειριση και στα πολυμεσα ναι μεν φενεται το ονομα αλλα οχι και η φωτο.Αν την ανεβασω μεσα απο το media library ανεβαινει κανονικα.

Δημοσ.

Καλημέρα, 

Το url της εικόνας ( http://www.todomain.com/wp-include/uploads/.../eikona.jpg ) είναι αποθηκευμένο στη mysql οπότε αν άλλαξε κάτι στο url πρέπει να το αλλάξεις και στη βάση δεδομένων. 

Αλλά λες ότι δεν εγκατέστησες το sql. Άνοιξε το αρχείο του sql που έχεις και κάνε το replace το utf8mb4 με utf8_general_ci γιατί η mysql του server σου μάλλον δεν υποστηρίζει αυτή την κωδικοποίηση.

Μετά μάλλον θα λειτουργεί καλά το web site σου.

Επειδή χρησιμοποιείς filezila έχεις windows οπότε δεν έχεις θέμα με τα permissions. Την επόμενη φορά για να μη κατεβάζεις όλα τα αρχεία στο pc σου και μετά στον server κάντα zip με τον file manager του control panel και ανέβασε το και κάντο unzip πάλι με τον file manager στον καινούργιο server.

Δημοσ.

Βρες μια σπασμενη εικονα, πατα δεξι κλικ πανω της και "ανοιγμα εικονας σε νεα καρτελα" (ή κατι παρομοιο).

Στο νεο παραθυρο θα δεις το φουλ Url της εικονας και θα καταλαβεις τι δε παει καλα.

Δημοσ.

Απο οσο βλεπω τα links στις εικονες ειναι ιδια και στο "νεο" σερβερ.Μου φενεται θα μεινω σε αυτον που ειμαι ...ετσι και αλλιως πιστευω μετατο πασχα θα την ανεβασω και στην tophost

Δημοσ.

Όπου και να πας μη διστάσεις να τους ρωτήσεις για οποιοδήποτε πρόβλημα αντιμετωπίζεις.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...