Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπερα , ερχομαι απο αυτο το θεμα (http://www.insomnia.gr/topic/640986-%CF%80%CF%81%CE%BF%CF%83%CE%B4%CE%B9%CE%BF%CF%81%CE%B9%CF%83%CE%BC%CF%8C%CF%82-%CF%80%CF%81%CE%BF%CE%B2%CE%BB%CE%AE%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%BF%CF%82-%CE%BA%CE%AC%CE%B7%CE%BA%CE%B5-%CE%B7-%CE%BC%CE%B7%CF%84%CF%81%CE%B9%CE%BA%CE%AE/) και οπως ανεφερα και εκει, στα χερια μας υπαρχει μια Μ68ΜΤ-S2 της Gigabyte.

Aυτο που θα ηθελα να μαθω τωρα ειναι τι επεξεργαστη θα προτεινετε για το συστημα,το συστημα ειναι αυτο της υπογραφης μου.

Ευχαριστω εκ των προτερων.

Επεξ/σία από iCyd
Δημοσ.

Τι ακριβως θες να κανεις δεν καταλαβαινω... Και τι εννοεις 9 ευρω? Θελω κι εγω 2-3!

Αυτο ακριβως, την βρηκε σε ενα καταστημα public και την πηρε.

Aπο κει και περα,θα βαλει αυτη την μητρικη στο συστημα της υπογραφης μου αλλα θα παρει νεο επεξεργαστη. Η ερωτηση μου ειναι , ποιον επεξεργαστη προτεινετε ?

Δημοσ.

Οκ βασικα με μπερδεψες με το συστημα και την μητρικη κι απο την αλλη οντως μου φανημε τρελη η προσφορα! Ε ρε φουστη μου και ηθελα οντως κι εγω μια... Τεσπα..

Αρα στην ουσια θες cpu για την μητρικη αυτη και ολα τα αλλα ιδια οπως ειναι απο το υπολοιπο συστημα σου... Τελικα καηκε η μητρικη ε? Μαλλον αυτο που σου ειπα στο προηγουμενο νημα εγινε, δηλαδη καηκε οταν συνεδεσε το συστημα  στο ρευμα ο φιλος σου..

Την γραφεις λαθος τη μητρικη ειναι Μ68 και οχι Μ62......

Λογικα ειναι αυτη σε rev. 3.1  αρα παιρνει εως 95 watt cpu.. Αρα ψαχνεις phenom ii x4 95 watt  η΄ τους 2 6πυρηνους phenom ii που ειναι και αυτοι στα 95 watt...

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Λογικα ειναι αυτη σε rev. 3.1 αρα παιρνει εως 95 watt cpu.. Αρα ψαχνεις phenom ii x4 95 watt η΄ τους 2 6πυρηνους phenom ii που ειναι και αυτοι στα 95 watt...

Οταν τη εψαξα και μενα 2 μου εβγαλε και δεν ηξερα ποια ειναι (rev 3.1 και 1.3 νμζω) . Οτι ειδατε και εσείς στη φωτογραφία ειδα και γω. Απο κει και περα για να είμαι ειλικρινής δεν εχω ασχοληθεί ποτε ξανα με AMD συστημα και δεν ξέρω αντικειμενικα τιποτα. Τωρα οσον αφορα τους AMD 3 επεξεργαστές κυκλοφορούν ακομα? Γιατι με ενα γρήγορο skroutz search μου βγαζει μονο τους FX που είναι 3+ και τους καινούργιους.

Το AM 3+ που γραφει απ εξω τι ειναι?

post-286722-0-44703900-1491638035_thumb.png

Επεξ/σία από iCyd
Δημοσ.

Εννοει  οτι υποστηριζει και καποιους απο τους fx αλλα δεν ξερω αν ειναι για buldozer η΄ vishera και στανταρ τους 95 watt...Απλα θελει ψαξιμο αν παιζει με καποιον γιατι μπορει και να μεινει με την cpu στο χερι...Επισης, οι phenom ii  μαλλον καλυτεροι ειναι απο τους πρωτους fx... Αρα ψαξε για phenom ii x4 95watt η΄ phenom ii x6 95watt οπως σου ξανα ειπα και εννοειται μεταχειρισμενους γιατι καινουργιοι δεν υπαρχουν.. 50-60 ευρω πουλιουνται εδω μεσα...

• Like 2
Δημοσ.

Οταν τη εψαξα και μενα 2 μου εβγαλε και δεν ηξερα ποια ειναι (rev 3.1 και 1.3 νμζω) . Οτι ειδατε και εσείς στη φωτογραφία ειδα και γω. Απο κει και περα για να είμαι ειλικρινής δεν εχω ασχοληθεί ποτε ξανα με AMD συστημα και δεν ξέρω αντικειμενικα τιποτα. Τωρα οσον αφορα τους AMD 3 επεξεργαστές κυκλοφορούν ακομα? Γιατι με ενα γρήγορο skroutz search μου βγαζει μονο τους FX που είναι 3+ και τους καινούργιους.

Το AM 3+ που γραφει απ εξω τι ειναι?

παρε τον phenom ii x4 955 αρκετα καλος και τιμιος γ τα λεφτα του με 40 ευρω π λεμε τον βρισκεις ανετα στης αγγελιες  ν ξερεις ομως οτι θες και ψηκτρα γ τι η amd ανεβάζουν θερμοκρασιες 

Δημοσ.

Ρε συ life is σε παρακαλω για μια ακομη φορα, διαβασε και τα παρα πανω post και μην μπαινεις μονο για να τουφεκισεις την αποψη σου χωρις να εχεις δει τιποτε αλλο απο αυτα που εχουν γραφτει....Θα σε παρακαλουσα λοιπον να τα διαβασεις και να επιμεινεις εκει που λεει κατι για  95... :shifty:

• Like 1
Δημοσ.

Ρε συ life is σε παρακαλω για μια ακομη φορα, διαβασε και τα παρα πανω post και μην μπαινεις μονο για να τουφεκισεις την αποψη σου χωρις να εχεις δει τιποτε αλλο απο αυτα που εχουν γραφτει....Θα σε παρακαλουσα λοιπον να τα διαβασεις και να επιμεινεις εκει που λεει κατι για  95... :shifty:

συγνωμη αλλα ειμαι στο site τησ gigabyte δες μια εδω   

http://www.gigabyte.com/Motherboard/GA-M68MT-S2-rev-13#support-cpu

Δημοσ.

μπες στο site της gigabyte kai θα δεις οτι δεχεται και τον 955 ...αλλα ποιο πανω εχω βαλει εναν συνδεσμο πατα εκει και θα στα λυσει ολα 

Δημοσ.

Δεν παιζεσαι με τιποτα....! Παμε παλι....

Το N/A ξερεις τι σημαινει? :-)

• Like 4

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...