Inois Δημοσ. 7 Απριλίου 2017 Δημοσ. 7 Απριλίου 2017 Καλησπέρα παιδια, επειδη δεν ασχολουμαι με ηχοσυστηματα αλλά θελω να αλλάξω ηχεια στο αυτοκινητο μου, θελω την βοηθεια σας, κυριως για να μην παρω κάποια που δεν κανουν ή που θα καούν την πρωτη μερα! Πηρα προσφατα το pioneer MVH-190UBG και θέλω να αλλάξω τα πίσω ηχεια για αρχη γιατι εχουν σκίσει, και αργοτερα ίσως αλλάξω και τα μπροστά. Αυτα που εχω τωρα πίσω ειναι Kenwood KFC-6979ie και επειδη δεν διαθέτω και πολλά λεφτά, σκέφτομαι να πάρω κάτι μεταξύ ADS XL69-L1 Boschmann XLR-9949S Kenwood KFC-E6965 Κάνουν καταρχας? Και αν ναι ποια να διαλέξω??
Knight of Mercy Δημοσ. 10 Απριλίου 2017 Δημοσ. 10 Απριλίου 2017 ADS XL69-L1 Boschmann XLR-9949S Kenwood KFC-E6965Πήγαινε ξανά σε Kenwood. Εταζέρα φαντάζομαι ..................Παρ' όλα αυτά, προτιμότερο θα ήταν να άλλαζες τα μπροστινά και να α΄φηνες τα πίσω για αργότερα. 1
Inois Δημοσ. 13 Απριλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 13 Απριλίου 2017 Καταρχας σε ευχαριστω φιλε! Εταζέρα ναι! Θελω να αλλαξω τα πισω για 2 λόγους: Πρωτον και σημαντικόν το ενα πισω ηχειο εχει σκισει και το εχω αποσυνδεσει εντελως γιατι μολις παιζει λιγο μπασο τριζει παρα πολυ! Και τα υπολοιπα τριζουν βεβαια, αλλά αυτο είναι για πέταμα! Δευτερον αυτα μπορω να τα αλλαξω και μονος μου πολυ ευκολα, ενω στην πορτα προσπαθησα να βγαλω τα πλαστικα που 'κρυβουν' τα ηχεια αλλά δεν κατάφερα να βρω ουτε το πως βγαινουν...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα