Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους,

πριν μια βδομάδα έκανα την αλλαγή από Vodafone ADSL σε OTE vdsl 50, καθώς ήταν ο μόνος πάροχος που υποστήριζε vdsl στην περιοχή των Άνω Βριλησσίων. Πριν 3 μέρες ήρθε ο τεχνικός και παρατήρησε ότι πιάνω μαξ 17 στην πολυκατοικία, ενώ το καφάο βρίσκεται στα 280 μέτρα από το σπίτι. Τελικά, μετά από έλεγχο του με ενημέρωσε ότι η ΔΕΗ δεν έχει δώσει ρεύμα στο καφαο και συνεπώς παίρνω vdsl από καφάο 1 χλμ μακριά. Μετά από κατωχύρωση βλάβης , με πήρε τηλέφωνο ο υπεύθυνος δικτύου και μου είπε ότι κακώς μου πουλήσανε εξ αρχής το πακέτο VDSL , διότι ήταν γνωστό ότι η περιοχή δεν υποστηρίζει VDSL εδώ και πολύ καιρο. Προφανώς έχω εκνευριστεί φουλ και σκέφτομαι να κάνω ακόμα και καταγγελία (συνήγορο καταναλωτή?).

Έχει κανείς κάτι να μου προτείνει για μετέπειτα κινήσεις μου??

• Like 1
Δημοσ.

Αδερφέ ΑΚΡΙΒΩΣ το ίδιο πράγμα έτυχε και σε εμένα.

Βέβαια εμένα δεν υπήρχε καμπίνα και εμείς από το κέντρο θα πέρναμε που ήταν 1 χιλιόμετρο επίσης αλλά μας ζάλισε ο ΟΤΕ στα τηλέφωνα για VDSL μέχρι που βάλαμε, βγάλαμε 3 ολόκληρες μέρες χωρίς Internet και τρέχοντας στα υποκαταστήματα του ΟΤΕ για να αλλάζουμε Ρουτερ μέχρι που μας παίρνουν τηλέφωνο μια μέρα και μας λένε

"Δυστυχώς δεν υποστηρίζει η περιοχή σας VDSL"

Για να μην πιάσουμε και το γεγονός ότι παλεύαμε με το λογιστήριο του ΟΤΕ για να μας αφαιρέσουν το κόστος VDSL ΠΟΥ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΔΑΜΕ από τον λογαριασμό μας.

Οι τύποι είναι απλά ερασιτέχνες, όχι πως περίμενα κάτι άλλο ειδικά στον ΟΤΕ που μέχρι και πριν την πώληση του ήταν γεμάτος στα βύσματα.

Πάντως από την στιγμή που δεν σε χρέωσαν παραπάνω δεν μπορείς και δεν έχει νόημα να κινηθείς εναντίων τους.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...