Προς το περιεχόμενο

Αγορα dslr για indoor βιντεο και φωτογραφιες

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπερα αυπνα αλανια.

σκεφτομαι να ξεκινησω ενα καναλι στο youtube με βιντεακια τυπου DIY,αλλα γενικοτερα μου αρεσει και το αθλημα της φωτογραφιας.

προτεραιοτητα εχουν τα βιντεο,οποτε θα αξιζε η αγορα μιας τετοιας μηχανης για αυτο το σκοπο ,η να παω σε καποια clean βιντεοκαμερα?

εχω βρει μια nikon d5000 απο ενα φιλο και ψαχνω αν αξιζει για το σκοπο μου.

τα πλανα θα γινονται σε δωματιο με φωτογραφικο φωτισμο και η ηχογραφηση θα γινεται απο μικροφωνο blue ice.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Η D5000 δεν σου κανει. Και γενικα η Nikon δεν σου κανει. Για βιντεο πας σε σε Panasonic. Βρες μια Lumix G5 φθηνα και θα εισαι οκ.

Επεξ/σία από SeNNinhA

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το AF της Nikon στο βιντεο ειναι κακό ακομη και στα νεα της μοντελα. Οποτε για αυτο που θελεις δεν θα σε βολεψει να μην εχεις σωστα νεταρισμενα πλανα σε πολλες στιγμες.

Η Panasonic ειναι η κορυφαια εταιρεια στο βιντεο και την G5 μπορεις να την βρεις φθηνα και εχει πολλες δυνατοτητες και σε βιντεο και σε φωτογραφια

Επεξ/σία από SeNNinhA

Δεν εχει απαιτησεις η δουλεια,αλλα καλο θα ηταν να ειχαμε το κατι παραπανω,εστω 1080 η 720 στα 60.

εχει καποιος αλλος καποια καλη προταση?

Senninha ειχαμε παει να συνεργαστουμε πιο παλια?

καπου θυμαμαι το nick σου.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το nick με ακολουθει παντου. Πανω σε τι θεμα μιλας;

Οπως σου ειπα πας σε Panasonic Lumix για βιντεο. G5 & G6 βρισκεις σε καλη τιμη

Πχ μεταχειρισμενες απο εδω:

G5

http://www.insomnia.gr/classifieds/gadget/cameras/797494-panasonic-g5-lumix-με-φακους-και-διαφορα/

G6

http://www.insomnia.gr/classifieds/gadget/cameras/859198-panasonic-dmc-g6/

G6

http://www.insomnia.gr/classifieds/gadget/cameras/880130-panasonic-g6/

Επεξ/σία από SeNNinhA

Μαλλον εδω θα ειχαμε παει να κανουμε καποια αγοραπωλησια.

τις βλεπω ομως σχετικα ακριβες αυτες για αυτο που σκεφτομαι να κανω.

μονο το σωμα 225?

και ενας φακος μετα ποσο μπορει να κανει?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μαλλον εδω θα ειχαμε παει να κανουμε καποια αγοραπωλησια.

τις βλεπω ομως σχετικα ακριβες αυτες για αυτο που σκεφτομαι να κανω.

μονο το σωμα 225?

και ενας φακος μετα ποσο μπορει να κανει?

Γυρω στα 100 ευρω σε μεταχειρισμενος υπολογισε. Γιατι νομιζεις οτι μια βιντεοκαμερα θα σου κοστισει λιγοτερο? Χρειαζεσαι φυσικα να εχει και θεση για εξωτερικο μικροφωνο. Η θα βαλεις τον ηχο μετα σε επεξεργασια? Μιλησες για βιντεο και οτι σου αρεσει η φωτογραφια. Οποτε με λιγοτερα απλα πας σε κατι που ουτε σε βιντεο θα σε βγαλει σωστα ουτε και σε φωτογραφια. Ποσο λιγοτερα απο 300 ευρω να κοστισει κατι τετοιο?

Στα 300 ευρω (330-30 cash back) υπαρχει καινουργια σε προσφορα η Canon Μ10 με τον φακό της κομπλε. Μια χαρα ειναι. Απλα σε βιντεο δεν ειναι τοσο καλη οσο οι Lumix ουτε εχει θεση για εξωτερικο μικροφωνο.

http://www.mediamarkt.gr/el/product/_canon-eos-m10-black-15-45mm-1172645.html?gclid=CjwKEAjwlKLHBRDztKr6wMnRthMSJAALcT-s5w2zvFjLVpKDJ-JB0PoRCaF0mzHLdltBo52u-S3LzBoCVerw_wcB

Αλλιως μετα μπορεις να πας σε παλιότερες Sony NEX που μπορεις να βρεις με τον φακο κοντα στα 150-200 ευρω.

Επεξ/σία από SeNNinhA

Για ηχο εχω αγορασει σπεσιαλ μικροφωνο,θα με ταλαιπωρησει σιγουρα στο edit αλλα αξιζει το αποτελεσμα.πολυ ασχημη η Νex,σα γουρουνι ειναι!

κοιταζω τις panasonic τωρα.

μου φαινεται θα τραβηξω βιντεο με την sj4000 που εχω και θα τα φαω δρακουλινια τα λεφτα για την dslr.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Για ηχο εχω αγορασει σπεσιαλ μικροφωνο,θα με ταλαιπωρησει σιγουρα στο edit αλλα αξιζει το αποτελεσμα.πολυ ασχημη η Νex,σα γουρουνι ειναι!

Δεν γινεται να τα εχεις ολα....

μου φαινεται θα τραβηξω βιντεο με την sj4000 που εχω και θα τα φαω δρακουλινια τα λεφτα για την dslr.

Δεν ειναι κακή ιδέα. Στην πραξη για το youtube δεν εχεις να κερδισεις κατι ουσιαστικο.

Επεξ/σία από SeNNinhA

Βγαζει 720 στα 60,τωρα δεν ξερω ποσο θα αξιζει η ληψη indoors,οπως δεν ξερω και αν θα αξιζει επειδη ειναι ευρυγωνιος ο φακος της..

στην πραξη θα το μαθουμε,αλλα μας λειπουν τα φωτα προς το παρων..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...