Fontas000 Δημοσ. 7 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 7 Απριλίου 2017 Παιδια,υπαρχει καποιο προβλημα που να μπορει να εγκατασταθει σε λαπτοπ,απο το οποιο να μπορω να χρησιμοποιησω την ενσωματωμενη καμερα του να βλεπω τον χωρο μεσα απο εφαρμογη σε android ή iphone κινητο? Χωρις να φαινεται βεβαια στο λαπτοπ καποιο "παραθυρακι" των Windows με προεπισκοπηση της καμερας? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
corsair04 Δημοσ. 7 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 7 Απριλίου 2017 Παιδια,υπαρχει καποιο προβλημα που να μπορει να εγκατασταθει σε λαπτοπ,απο το οποιο να μπορω να χρησιμοποιησω την ενσωματωμενη καμερα του να βλεπω τον χωρο μεσα απο εφαρμογη σε android ή iphone κινητο? Χωρις να φαινεται βεβαια στο λαπτοπ καποιο "παραθυρακι" των Windows με προεπισκοπηση της καμερας? μάρκα της κάμερας ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fontas000 Δημοσ. 7 Απριλίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 7 Απριλίου 2017 ενσωματωμενη σε λαπτοπ.. Θα ηθελα δηλαδη με λιγα λογια,αν υπαρχει καποιο προγραμμα που να μπορει να κανει stream στο ιντερνετ την καμερα του λαπτοπ μου. Σαν να μετατρεψω την καμερα του λαπτοπ μου την ενσωματωμενη σε ip camera και να μπορω να βλεπω την εικονα της μεσω smartphone Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
corsair04 Δημοσ. 7 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 7 Απριλίου 2017 (επεξεργασμένο) ενσωματωμενη σε λαπτοπ.. Θα ηθελα δηλαδη με λιγα λογια,αν υπαρχει καποιο προγραμμα που να μπορει να κανει stream στο ιντερνετ την καμερα του λαπτοπ μου. Σαν να μετατρεψω την καμερα του λαπτοπ μου την ενσωματωμενη σε ip camera και να μπορω να βλεπω την εικονα της μεσω smartphone μέχρι μια κάμερα εγώ είχα δουλέψει αυτό και είχα μείνει ευχαριστημενος και υπάρχει αντίστοιχη εφαρμογή και για κινητά τώρα για την εφαρμογή δεν θυμάμαι εάν είναι η premium εκδοσή ρίξε και μια μάτια εδώ Επεξ/σία 7 Απριλίου 2017 από corsair04 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fontas000 Δημοσ. 7 Απριλίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 7 Απριλίου 2017 μπορει και κανει stream το βιντεο απο την καμερα σε live χρονο? και να το βλεπω απο το κινητο μεσω ιντερνετ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα