γιαννης ροδος Δημοσ. 7 Απριλίου 2017 Δημοσ. 7 Απριλίου 2017 Καλησπερα αγορα αυτο το ρουτερ και το συνδεσα σε adsl ενω δειχνει οτι πιανει 18 με 19 και μαζευει πολλα λαθη η γραμμη δεν εχω ιντερνετ ο θορυβος ειναι στα 7 τι μπορει να φταει.
NikosKallithea Δημοσ. 7 Απριλίου 2017 Δημοσ. 7 Απριλίου 2017 Σε ποια εταιρεια εισαι, ποιον ρουτερ ειχες, κωδικους εβαλες?
γιαννης ροδος Δημοσ. 7 Απριλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 7 Απριλίου 2017 Στη forhnet ειμαι και το ρουτερ που ειχα ηταν αυτο που μου εδωσε η εταιρια zte ναι εβαλα του κωδικους ολους που μου εχει δωσει η εταιρεια
poulinos Δημοσ. 25 Απριλίου 2017 Δημοσ. 25 Απριλίου 2017 δεν συνδεεται στο ιντερνετ ή δεν εχεις ιντερνετ οταν μαζευει πολλα λαθη?α.firmware update.β.Username/password και Pppoe/llc στο ρουτερ.συγχρονιζει το ρουτερ?
γιαννης ροδος Δημοσ. 26 Απριλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 26 Απριλίου 2017 Δεν συνδεονταν καθολου στο ιντερνετ τελικα ηταν χαλασμενο και περιμενω να μου το αντικανταστησουν με καινουργιο τα ειχα κανει ολα αυτα ειχα βαλει το ονομα και τους κωδικους που μου εδωσε η εταιρεια και παλι δεν συχρονισε μεχρι και τεχνικο εφερα που ασχοληται με το ιντερνετ και ουτε και εκεινος καταφερε κατι. Ευχαριστω για την βοηθεια.
poulinos Δημοσ. 26 Απριλίου 2017 Δημοσ. 26 Απριλίου 2017 οταν ενα ρουτερ δεν συγχρονιζει περα απο ενα Hard reset δεν μπαινεις καν στον κοπο να περασεις τιποτα απο στοιχεια ή κατι αλλο.ο μονος λογος να μην συγχρονιζει ενα ρουτερ ειναι να ειναι χαλασμενο(σε σπανιες περιπτωσεις να υπαρχει ασυμβατοτητα) ή να ειναι λαθος το mode που προσπαθει να συγχρονισει που σημαινει οτι καποιος εχει βαλει χερι και με Hard reset φτιαχνει. Δεν συνδεονταν καθολου στο ιντερνετ τελικα ηταν χαλασμενο και περιμενω να μου το αντικανταστησουν με καινουργιο τα ειχα κανει ολα αυτα ειχα βαλει το ονομα και τους κωδικους που μου εδωσε η εταιρεια και παλι δεν συχρονισε μεχρι και τεχνικο εφερα που ασχοληται με το ιντερνετ και ουτε και εκεινος καταφερε κατι. Ευχαριστω για την βοηθεια.
γιαννης ροδος Δημοσ. 26 Απριλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 26 Απριλίου 2017 Και εμενα μου εκανε εντυπωση οτι δεν συχρονισε ενας φιλος μου δανεισε ενα ρουτερ της tp-link 9980 και συχρονισε αμεσως ενω το asus δεν συχρονισε με τιποτα τωρα το εχω στειλη πισω στο μαγαζι και μου ειπαν οτι οντως εχει προβλημα και θα μου δωσουν καινουργιο
poulinos Δημοσ. 26 Απριλίου 2017 Δημοσ. 26 Απριλίου 2017 αν δεν συγχρονιζει τυπικα firmware update ή δοκιμή σε κανα φίλο που εχει καναν αλλον παροχο να δεις μηπως ειναι θεμα ασυμβατοτητας.μετα το γυρνας πισω.απλα νομιζω οτι τα asus μπορουν να παιξουν αφου το διαλεξεις και annex a και annex b οποτε προσοχη με το Mode.
γιαννης ροδος Δημοσ. 26 Απριλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 26 Απριλίου 2017 Το ειχα κανει update firmware και το δοκιμαζα στου φιλου μου που εχει οτε και παλι δεν λειτουργησε το βαζω σε annex a vpi/vci 835 ipv 4 και ipv6 και pppoe και ονομα βαζω seitak.adn.forthnet.gr αυτα βαζω και δεν συχρονιζε αυτες της ρυθμισεις μου εδωσε η εταιρεια οταν τους πηρα τηλ
poulinos Δημοσ. 27 Απριλίου 2017 Δημοσ. 27 Απριλίου 2017 για να συγχρονισει η γραμμη δεν θελει ουτε Username Ουτε Password ουτε ipv4 ουτε ipv6 ουτε vpi vci.Θελει Modulation και σωστο αννεχ.
White_Cat Δημοσ. 3 Μαΐου 2017 Δημοσ. 3 Μαΐου 2017 Καλησπέρα ! Όπως είπε πολύ σωστά ο φίλος μας ο moderator (poulinos), θέλει οπωσδήποτε σωστή ρύθμιση του πρωτοκόλλου Annex. Υπάρχουν δύο τύποι, Annex A και Annex B.Όταν η γραμμή είναι PSTN (όπως συνήθως συμβαίνει), τότε το σωστό είναι Annex A. Αν ο router υποστηρίζει μόνο το Annex B, τότε σε καμία περίπτωση δεν θα δουλέψει.Το Annex A δηλαδή σημαίνει οτι η γραμμή ΔΕΝ είναι πλήρως ψηφιακή από άκρο σε άκρο. Αντίθετα αν η γραμμή είναι ISDN, (δηλ. από άκρο σε άκρο ψηφιακή), τότε το σωστό είναι το Annex B.Απλά ρωτάμε τον παροχέα μας για να μας πει αν η γραμμή είναι PSTN ή ISDN. Σας ευχαριστώ, Ο Άσπρος Γάτος
γιαννης ροδος Δημοσ. 4 Μαΐου 2017 Μέλος Δημοσ. 4 Μαΐου 2017 Το ρουτερ το υποστηριζει η γραμμη μου ειναι στην fortnhet και οταν τους πηρα τηλ μου ειπαν οτι ειναι psnt annex a αλλα δεν συχρονιση
poulinos Δημοσ. 4 Μαΐου 2017 Δημοσ. 4 Μαΐου 2017 ενταξει αν ειναι χαλασμενο παμε αλλου.οπως και σπανιες περιπτωσεις μπορει να χρειαστει firmware update ή να υπαρχει ασυμβατοτητα.σε annex a υπαρχει και το annex m οποτε αν καποιος εχει annex m μπορει να χρειαστει να βαλει χειροκινητα το annex m εκτος αν δεν το υποστηριζει το ρουτερ του οπου παλι μπορει να συγχρονισει αλλα οχι σωστα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα