MakisKratos Δημοσ. 7 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 7 Απριλίου 2017 γεια σας παιδια!! ειναι η πρωτη φορα που γραφω εδω και ελπιζω να παρω ωραιες απαντησεις απο τους γνωστες του θεματος! προσφατα πηρα αυτο το home cinema http://www.mediamarkt.gr/el/product/_samsung-ht-j5150-en-1160226.html ..αρχικα θα ηθελα γνωμη απο καποιον που ξερει απο αυτα ή απο καποιον που το έχει χρησιμοποιησει.. πηγα στο καταστημα που το πηρα και μου ειπαν οτι χρειαζομαι κατι καλωδια οπτικης ινας και hdmi που έχουν κοστος στα 50-60 ευρω...οποτε πριν τα αγορασω ηθελα να ρωτησω εδω για να ξερω στα σιγουρα τι χρειαζομαι.. εχω ενα υπολογιστη με καρτα γραφικων NVIDIA GEFORCE 960 έχω αυτη την TV http://www.philips.gr/c-p/49PUH4900_88/4900-series-4k-uhd-slim-led-tv-with-pixel-plus-ultra-hd οπότε το ερωτημα μου ειναι: ΠΩΣ ΘΑ ΣΥΝΔΕΣΩ ΤΟ HOME CINEMA ΜΕ ΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΚΑΙ ΤΗΝ TV ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ? ΤΙ ΚΑΛΩΔΙΑ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΩ? ΠΩΣ ΝΑ ΒΑΛΩ ΤΑ ΗΧΕΙΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΧΩ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SpirosZ68 Δημοσ. 7 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 7 Απριλίου 2017 Θα χρησημοποιησεις την τηλεοραση σαν κεντρο ελεγχου και θα συνδεσεις επανω της τον υπολογιστη με Site: HDMI Με δευτερο HDMI θα συνδεσεις το ηχοσυστημα της Samsung στην τηλεοραση για να μπορεις μεσω του on screen display να κανεις τις ρυθμισεις του Samsung αλλα και για να χρησημοποιεις το ενσωματωμενο του Blu Ray Player.Τον ηχο που θα ερχεται απο το PC μεσω HDMI στην τηλεοραση, θα τον στειλεις στο Samsung με Site: οπτικη ινα.Το μονο κακο ειναι οτι θα χρειαζεσαι και το τηλεχειριστηριο της τηλεορασης και του Samsung καθε φορα που θα εναλλασεις πηγη απο PC και TV σε Blu Ray. Επισης οπως μπορεις να διαπιστωσεις και μονος σου απο τα λινκ το κοστος των καλωδιων δεν ειναι 50-60 ευρω αλλα παρα πολυ χαμηλοτερο (και δεν χρειαζεται να βαλεις ακριβοτερα) 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MakisKratos Δημοσ. 7 Απριλίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 7 Απριλίου 2017 τον υπολογιστη τον συνδεω ηδη με την τηλεοραση με καλωδιο http://www.skroutz.gr/s/7223172/Sandberg-Cable-DisplayPort-male-HDMI-male-2m-508-94.html ,αυτο αλλαζει καπως τα πραγματα? επίσης αν θελω να χρησιμοποιω το home cinema ως ηχεια για να ακουω μουσικη απο το pc ή απλα βλεποντας βιντεο στο youtube, θα πρεπει να εχω παντα αναμενη και την tv? επισης η tv μου έχει τετοια υποδοχη?γιατι νομιζω οτι δεν εχει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SpirosZ68 Δημοσ. 7 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 7 Απριλίου 2017 Απο οσο ξερω δεν υπαρχει προβλημα με την συνδεση DP>HDMI μια που και οι Display Port θυρες υποστηριζουν audio ακριβως οπως και οι HDMI. Ωστοσο δεν μπορω να καταλαβω γιατι επελεξες να χρησημοποιησεις ανταπτορα και μαλιστα τοσο ακριβο απο την στιγμη που θα μπορουσες να κανεις κανονικα τη δουλεια σου με ενα καλωδιο HDMI>HDMI.Για να ακους μουσικη απο το PC μεσα απο τα ηχεια του Home Cinema θα πρεπει να εχεις αναμενη και την τηλεοραση. Μπορεις να αποφυγεις αυτην την εκδοχη αν συνδεσεις επιπλεον και την εισοδο audio in στο Home Cinema με την εξοδο audio out του PC.Θα εχεις ομως ελαφρα χειροτερη ποιοτητα ηχου. Η TV σου εχει τετοια υποδοχη (υποθετω αναφερεσαι στην optical out). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bluesattack Δημοσ. 7 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 7 Απριλίου 2017 επίσης αν θελω να χρησιμοποιω το home cinema ως ηχεια για να ακουω μουσικη απο το pc ή απλα βλεποντας βιντεο στο youtube, θα πρεπει να εχω παντα αναμενη και την tv? Αν το pc εχει οθονη δεν χρειαζεται η tv , βασικα μπορεις να επιλεγεις οποια θες απο τις ρυθμισεις των win To pc εχει καρτα ηχου ? Εχει οπτικη ινα ? ps.Mην ξοδευεσαι σε καλωδια,με 5-10 μια χαρα καλωδια παιρνεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vrwmiaris Δημοσ. 8 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 8 Απριλίου 2017 Συνδέεις τον υπολογιστή με την Τηλεόραση μέσω HDMI, την τηλεόραση με το home cinema μέσω οπτικής και επιλέγεις από το μενού της τηλεόρασης να ακούγεται ο ήχος μόνο μέσω του home cinema. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα