Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χαίρεται αν συνδέσω στην οθόνη μου δυο tower ένα με vga και ένα με hdmi θα λειτουργούν κανονικά εφόσον το ένα είναι κλειστο??? Και αν ανοίξει πχ καταλάθος και το δεύτερο η οθόνη θα παραμείνει στο πρώτο συνδεδεμένη ???

Δημοσ.

συνηθως για τετοιες δουλειες χρειαζεσαι ενα μηχανηματακι που λεγε kvm εχει περιπου 35 ευρω και αλλαζεις απο ον ενα πυργο στον αλλο εχωντας μονο μια οθονη και ενα σετ ποντικι πληκρτολογιο. Απο την αλλη αν συνδεσεις 2 πυργους σε μια οθονη πρεπει η οθονη σου να εχει επιλογες input για να ξερεις απο που να παρει εικονα. Συνηθως οι monitorTv το εχουν αυτο και σχεδον ολες οι καινουριες

Δημοσ.

Χαίρεται αν συνδέσω στην οθόνη μου δυο tower ένα με vga και ένα με hdmi θα λειτουργούν κανονικά εφόσον το ένα είναι κλειστο??? Και αν ανοίξει πχ καταλάθος και το δεύτερο η οθόνη θα παραμείνει στο πρώτο συνδεδεμένη ???

Λογικά ναι, σε μερικές οθόνες όπως της υπογραφής μου, επιλέγεις χειροκίνητα το input. Συνεπώς ναι, γίνεται.

Δημοσ.

Ευχαριστώ οπότε το προχωράω κανονικά. Sheogorath δεν μου βγάζει την υπογραφή σου . Παρεπιπτόντως για να μην ανοίγω άλλο θέμα συγνώμη που ρωτάω εδώ . Κάτι ανάλογο για ποντίκι , πληκτρολόγιο , ηχεία ? Έχει να προτείνει κάποιος ;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...