Achillf Δημοσ. 7 Απριλίου 2017 Δημοσ. 7 Απριλίου 2017 Καλημέρα, έχω δημιουργήσει ένα VPN στο γραφείο όπου μπορώ να συνδεθώ από τον υπολογιστή του σπιτιού μου μέσω του προγράμματος OpenVPN. Η ερώτηση μου είναι αν μπορώ να συνδέσω το router στο VPN και όποιος συνδέεται στο WIFI του σπιτιού μου να συνδέεται αυτομάτως στο VPN χωρίς κάποιο βοηθητικό πρόγραμμα. Το router που έχω είναι το LINKSYS by CISCO ( WAG120N ).
KiriosD Δημοσ. 7 Απριλίου 2017 Δημοσ. 7 Απριλίου 2017 αυτο που έχεις είναι modem router δε πιστευω να μπορεσεις να κανεις κατι έτσι μπορείς να πάρεις ένα ρουτερ που δίνει τη δυνατότητα για openvpn είτε κάποιο που θα του περάσεις κάποιο 3ο firmware (ddwrt-openwrt-tomato) και από εκεί να γίνει η σύνδεση με το vpn του γραφείου σου έτσι θα έχεις το υπάρχων modem-router μονάχα για τον συγχρονισμό, και τα υπόλοιπα θα τα αναλαμβάνει το router που θα πάρεις το ρουτερ δηλαδή θα συνδέεται με το modem σου, θα γίνει client στο vpn του γραφείου και θα μοιράζει τη σύνδεση αυτή το wifi του σπιτιού (και στα ethernet που έχει προφανώς)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα