Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν ειναι αστειο

Ό,τι και να είναι , έχει κουράσει να λέμε τα ίδια πράματα εδώ και 5 χρόνια. Και πριν με πεις Apple Fanboy, πήγαινε στα παλιά μου ποστ και δες πόσο πολύ αγαπάω την Apple.

http://www.insomnia.gr/index.php?app=core&module=search&do=user_activity&mid=227572

• Like 2
Δημοσ.

Καλα ρε παιδια τα θελετε και τα λετε; Οταν η Huawei εβαζε διπλη καμερα η apple παραμυθιαζε τον κοσμο. Για ποια αντιγραφη μιλατε;

Καλα ο αλλος που θεωρει κινεζια την huawei το τερματισε.

ΟΧΙ δεν ειναι κινεζιά, ειναι πρωτοτυπο design Κορεάτικης ή Αμερικάνικης εταιρείας με χιλιάδες ωρες στο R&D και mobile GPU που θα ζηλευε και η Nvidia LOL! Ολα αυτά σε τιμή Apple!! Ακου το P10 Plus 800 € Εχει καταντησει κουραστικό η καθε Huawei να βγαζει design Copy μια απο Apple, μια απο HTC μια απο SAMSUNG. ΕΛΕΟΣ και μας τα πασαρουν και σαν Premium στα 800 κατοστάρικα  

Δημοσ.

Τουλαχιστον δεν πρεπει να το κρατας με ειδικο τροπο για να εχει σωστο σημα.

Ουτε ξεφλουδιζουν με τον αερα.

Ναι ειδαμε και το WIFI strength signal της Huawei στο Honor οταν το S7 και το 6s plus ειχαν full ο αλλος με το Honor ετρεχε να βρεί το Router lol. Τα ισοπεδωσαμε ολα !

Δημοσ.

ΟΧΙ δεν ειναι κινεζιά, ειναι πρωτοτυπο design Κορεάτικης ή Αμερικάνικης εταιρείας με χιλιάδες ωρες στο R&D και mobile GPU που θα ζηλευε και η Nvidia LOL! Ολα αυτά σε τιμή Apple!! Ακου το P10 Plus 800 € Εχει καταντησει κουραστικό η καθε Huawei να βγαζει design Copy μια απο Apple, μια απο HTC μια απο SAMSUNG. ΕΛΕΟΣ και μας τα πασαρουν και σαν Premium στα 800 κατοστάρικα  

Ο άνθρωπος έχει δίκιο κι εσύ τον ειρωνεύεσαι. Τι ακριβώς πήρε από την apple; οι γραμμές πάνω κατω που πρώτη καθιέρωσε η HTC; ο fingerprint scanner στο πίσω μέρος; ή η διπλή κάμερα που η  huawei ήταν από τους πρώτους που καθιέρωσε; αναλογιστείτε λίγο ποιος είναι ο γραφικός εδώ πέρα με τα πληρωμένα ποστ στην αρχή του κάθε άρθρου. Μετά σε ενοχλεί που κοπανάνε οι υπόλοιποι τις γκάφες της apple.

• Like 1
Δημοσ.
Ναι ειδαμε και το WIFI strength signal της Huawei στο Honor οταν το S7 και το 6s plus ειχαν full ο αλλος με το Honor ετρεχε να βρεί το Router lol. Τα ισοπεδωσαμε ολα !

Ε όχι να μου πεις και για το σήμα WiFi του s7, γελάνε και οι πέτρες. Το αδύναμο σημείο του s7 αυτό είναι, άλλο δεν έβρισκες; Και πας και συγκρίνεις ναυαρχίδα με midrange;

Δημοσ.
Ο άνθρωπος έχει δίκιο κι εσύ τον ειρωνεύεσαι. Τι ακριβώς πήρε από την apple; οι γραμμές πάνω κατω που πρώτη καθιέρωσε η HTC; ο fingerprint scanner στο πίσω μέρος; ή η διπλή κάμερα που η  huawei ήταν από τους πρώτους που καθιέρωσε; αναλογιστείτε λίγο ποιος είναι ο γραφικός εδώ πέρα με τα πληρωμένα ποστ στην αρχή του κάθε άρθρου. Μετά σε ενοχλεί που κοπανάνε οι υπόλοιποι τις γκάφες της apple.

Ξέρει ότι έχει άδικο αλλά πρέπει να υπερασπιστεί την επένδυση του.

Δημοσ.

Καλά η Huawei δεν έλεγε τα 4 GB ram είναι υπεραρκετά και τέτοιες π*π*ς? Πριν 2 -3 βδομάδες πριν νομίζω. Δεν έχει 3 χρόνια να πεις πάει στο καλό ήταν πριν τόσα χρόνια.Τι άλλαξε άραγε στο σκεπτικό τους?

Δημοσ.

Ε όχι να μου πεις και για το σήμα WiFi του s7, γελάνε και οι πέτρες. Το αδύναμο σημείο του s7 αυτό είναι, άλλο δεν έβρισκες; Και πας και συγκρίνεις ναυαρχίδα με midrange;

Συγνώμη, τον τελευταιο χρονο εχω S7 και δεν εχω ιδεα για τι πραγμα μιλας. Πρωτη φορα το ακουω αυτο...

Ναι, ξερω την απαντηση οτι η επενδυση μου μπλα μπλα μπλα... αλλα κατι ουσιαστικοτερο?

Δημοσ.

Αστείο ή καβάλησαν το καλάμι με τέτοια τιμή που προωθούν το κινητό τους την ώρα που υπάρχουν πολύ καλύτερες ποιοτικές επιλογές άραγε?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...