Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα, κατέχω το κινητό του τίτλου. Έχω παρατηρήσει ότι από το βράδυ που βάζω να φορτίσει το κινητό το πρωί δεν έχει πλήρως φορτιστει και είναι κοντά στο 85 με 90 τοις εκατό. Συνήθως σε ένα δίωρο περίπου το βράδυ ήταν έτοιμο 100 τοις εκατό. Ενώ τώρα περνάει όλο το βράδυ και πάλι το πρωί δεν είναι έτοιμο. Το κινητό το έχω από Αύγουστο και πάντα το φορτίζω κλειστό. Η αλήθεια είναι ότι τον φορτιστή από την μπριζα ελάχιστα τον έχω βγάλει. Τι γνώμη έχετε? Τι μπορεί να φταίει? Επίσης κτ ακόμα. Εκεί που με έβγαζε ολόκληρη μέρα έντονης χρήσης τώρα απογευματάκι προς βράδυ μάλλον θέλει λίγο φορτησμα όπου και έτσι έπρατα. Θεωρησα μήπως είναι από κάποιο Update.

Δημοσ.

Όταν είναι κλειστό τόσο φορτίζει 95-98% ανάλογα τη Rom φοράει, είναι λόγω τις προστασίας τις μπαταρίας.

Αν θες πλήρη φόρτιση αφού το ανοίξεις άστο λίγο ακόμα και θα πάει στο 100%.

Τουλάχιστον έτσι ήταν στο δικό μου(redmi note 3)αλλά και τις γυναίκας μου (redmi 3)

Την μπαταρία να την αφήνεις να πηγαίνει στο 20% περίπου και μετά να την φορτίζεις

Δημοσ.

Αυτά τα ξέρω πάνω κάτω. Απλά στο θέμα χρόνου φόρτισης μου κάνει εντύπωση. Δεν είναι δυνατόν εκεί που μου φόρτιζε φουλ σε 2 ώρες τώρα να θέλει ολόκληρο βράδυ και πάλι το πρωί να μην είναι έτοιμο.

Δημοσ.

Την μπαταρία να την αφήνεις να πηγαίνει στο 20% περίπου και μετά να την φορτίζεις

τωρα τελευταια ακουω οτι καλυτερα να φορτιζεις 2-3 φορες την μερα (απο 40% σε 80% μετα απο 50% σε 70%  και παει λεγωντας)

παρα να περιμενεις να παει 20% η ακομα και να κλεισει , για να το βαλεις για φορτιση.

οι li-ion μπαταριες δεν εχουν το 'memory effect' των ni-mh , ni-cd.

παλια φορτιζαμε απο οσο το δυνατον χαμηλοτερα , μεχρι τερμα τις μπαταριες για να μην 'χασουν' χωρητικοτητα.

και απ οσο διαβαζω για li-ion μπαταριες , οι 2 ακρες , (τελειως αποφορτισμενη , 2.8v και τελειως φορτισμενη 4.2v) δεν κανουν τοσο καλο στη μπαταρια. καλο ειναι να 'φρεσκαρονται ' με μικρα / πυκνα φορτισματα.

παρεμπιπτοντως , 3 χρονια κινητο εχω , με 1751mΑh  και εχω χασει καπου στο 7% συνολικης χωρητικοτητας(1615mAh πλεον). με συχνα πυκνα φορτισματα. το οποιο ειναι καλο

• Moderators
Δημοσ.

Μήπως έχει θέμα το καλώδιο σου? Δοκίμασε με άλλο καλώδιο για αρχή, στο απλό redmi note 3 της κοπέλας μου είχαμε ίδιο θέμα και τελικά ήταν από καλώδιο

Δημοσ.

Μήπως έχει θέμα το καλώδιο σου? Δοκίμασε με άλλο καλώδιο για αρχή, στο απλό redmi note 3 της κοπέλας μου είχαμε ίδιο θέμα και τελικά ήταν από καλώδιο

Το καλώδιο η ο φορτιστής του? Γτ μου είναι εμένα σαν αποσπώμενο USB.
  • Moderators
Δημοσ.

Το καλώδιο η ο φορτιστής του? Γτ μου είναι εμένα σαν αποσπώμενο USB.

Εγώ είχα θέμα στο καλώδιο (αποσπώμενο κανονικό usb σε Micro usb)

• Like 1
Δημοσ.

Βγήκε update για το κινητό. Το έκανα και φόρτιζε κανονικά. Έφτιαξε και λίγο η αυτονομία αλλά όχι όπως ήταν όπου έβγαζε όλη την μέρα για πλάκα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...