Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Με ενδιαφέρει να έχει τουλάχιστον 5'5" ίντσες οθόνη, 3GB RAM, καλή αυτονομία μπαταρίας και καλή κάμερα.

Τι προτείνετε;

Δημοσ.

Αν είσαι διατεθειμένος να πέσεις λίγο στις ίντσες στις 5.15 ίντσες το xiaomi mi5

Αν δεν φοβάσαι το τελωνείο μπορείς να πάρεις και από εξωτερικό

Δημοσ.

Δεν θα πρότεινα mi5 γιατί έχει θέματα με το wifi

Το είχα για 1 μήνα και εκανε αποσυνδέσεις και ήταν και αρκετά αδυναμο το σημα του.

Δημοσ.

Δεν θα πρότεινα mi5 γιατί έχει θέματα με το wifi

Το είχα για 1 μήνα και εκανε αποσυνδέσεις και ήταν και αρκετά αδυναμο το σημα του.

μηπως εφταιγε η ρομ του?ποια ειχες?γιατι ενδιαφερομαι για αγορα mi5 αυτη την στιγμη...

Δημοσ.

Εύκολα χαράσσεται η οθόνη και έχω ακούσει ότι σπάει στη μέση αν το ζορίσουμε

Το πρώτο δεν ισχύει. Το δεύτερο δεν μπορώ να το δοκιμάσω.

Δημοσ.

μηπως εφταιγε η ρομ του?ποια ειχες?γιατι ενδιαφερομαι για αγορα mi5 αυτη την στιγμη...

Δεν φταίει η Ρομ του

Γράψε για το συγκεκριμένο για το wifi του και θα δεις ότι έχει μερικά θέματα

Πάρε καλύτερα αν θέλεις το mi5s

Δημοσ.

Δεν φταίει η Ρομ του

Γράψε για το συγκεκριμένο για το wifi του και θα δεις ότι έχει μερικά θέματα

Πάρε καλύτερα αν θέλεις το mi5s

Το είχα εγώ και ένας φίλος μου το έχει ακόμα και δεν είχε κάποιο θέμα... Εντύπωση μου κάνει
Δημοσ.

Τα Moto G4 plus, ή το καινούριο το Μοτο G5 δεν αξίζουν λέτε;

ή το Moto X πχ http://www.gearbest.com/cell-phones/pp_576343.html?wid=11 που είναι με AMOLED κ 64GB

Το τελευταίο προσωπικά στο τσακ είμαι να το παραγγείλω...

Το ΜΟΤΟ Χ δε θα στο πρότεινα μιας και ο 810 είναι λίγο τοστιέρα. Καλύτερα να πας στο moto g5 που έχει και καλή κάμερα να είσαι άρχοντας

Δημοσ.

Ίσως είχε θέμα το δικό μου τότε :)

Πρέπει να είχε να κάνει με την ROM το πρόβλημα με το wifi. Στην αρχή είχε αρκετά προβλήματα το κινητό λόγο ROM, τώρα είναι μια χαρά σαν κινητό το Xiaomi mi5.

• Like 1
Δημοσ.

Το ΜΟΤΟ Χ δε θα στο πρότεινα μιας και ο 810 είναι λίγο τοστιέρα. Καλύτερα να πας στο moto g5 που έχει και καλή κάμερα να είσαι άρχοντας

Το G5 έχει φοβερό μεταλλικό design (καμία σχέση με την πλαστικούρα του g4), εννοείται το μεγάλο + είναι το απελευθερωμένο android.

Στα - θα έβαζα τη μικρή μπαταρία (2800 μόνο) και τa 16gb (και ας είναι επεκτάσιμα). Από  κάμερα η αλήθεια είναι δεν ξέρω. Είναι αξιόλογο;

Σε σύγκριση με το K6 note της Λενόβο τι λέει ;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...