Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ή παίρνεις μάπα τροφοδοτικά ή γενικά έχεις πρόβλημα με τα ηλεκτρολογικά στο σπίτι.

Στα κακά ηλεκτρολογικά, το μάπα τροφοδοτικό,χαλάει.

Το καλό,απλά κλείνει.

Ήμαστε σε ένα θέμα που από καμμένη gpu των 25 ευρώ,καταλήξαμε σε ολική αναβάθμιση,επειδή ο θεματοθέτης "ξέρει".

Εγώ πάλι όταν είδα ένα 8αρι dimm σε μητρική triple channel με τη δήλωση "ξέρω","ήξερα" να μην ασχοληθώ παραπάνω.

Δημοσ.

Στα κακά ηλεκτρολογικά, το μάπα τροφοδοτικό,χαλάει.

Το καλό,απλά κλείνει.

Ήμαστε σε ένα θέμα που από καμμένη gpu των 25 ευρώ,καταλήξαμε σε ολική αναβάθμιση,επειδή ο θεματοθέτης "ξέρει".

Εγώ πάλι όταν είδα ένα 8αρι dimm σε μητρική triple channel με τη δήλωση "ξέρω","ήξερα" να μην ασχοληθώ παραπάνω.

Αγαπητε μου θα ήθελα να σε ενημερώσω οτι οτιδιποτε πληροφορία εχωδωσει εδωστο αρθρο ειναι απο άτομα μεσα απο το φορουμ από προηγούμενα posts... Επομένως φιλε μου ουτε ξερόλας το παιζω ουτε τιποτα.. Οτι πληροφορία μπορω να δωσω προκειμενου να ε βοηθησει καποιος εαν ξερει η οχι το κάνω.. Απο εκει και περα οποιος θελει βοηθάει οποιος δεν θελει δεν χρειάζετε καν να σχολιάζει.. Οπως ειπα η μητρική ειναι λογικα καμμένη τουλάχιστον οπως δειχνουν τα δεδομενα.. Τωρα εαν εσύ βλεπεις οτι ολοι οι άλλοι ειναι απεναντι σου κατώτεροι οκ μαλλον πρεπει να βγουμε απο το φορουμ αλλα και εσύ πρεπει να πας στην φυλή των ζουλού... Αντε στο καλο ξεφτερι μου...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...