Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

με λιγα λογια να μπεις στο bios και να κανεις reset to default settings,αλλα δε νομιζω να εχει να κανει κατι απο εκει.

αλλη θυρα για pci express δεν εχει ο υπολογιστης σου φανταζομαι ?

onboard καρτα γραφικων?

πες μου και ποια καλωδια εννοουσες.

Δημοσ.

Για να καταλάβετε εχω την asrock x58 extreme εχει 2 θύρες για καρτα γραφικων.. Στην πρωτη διαβάζει την καρτα αλλα κανει πολυ θόρυβο η καρτα και δεν δειχνει και οταν το βαζω στην 2η δεμ διαβάζει καθολου την καρτα γραφικών... Δοκίμασα με ενος φίλου μου την καρτα γραφικων αλλα δεν του την διάβαζε σε καμια υποδοχή απο τις 2... Ραμ παλι δοκίμασα και με αλλες τις εβαλα σε ολες τις θύρες αλλα το ίδιο... Το μπιπππ το κανει οταν βγαχω τα καλώδια πανω απο την καρτα γραφικών... Και clear cmos εχω κανει και εχω συνδεση και ξαμασυνδεσει εντελως το pc και πάστες εχω αλλαξει αλλα τιποτα.. Η μικρη οθόνη που βγαζει ένδειξης επανω στην μητρική δεν βγαζει τιποτα.. Δεν μπαίνει καν στο BIOS.. Κανονικα με το που άνοιγα το pc θα επρεπε να κανει ενα μπιπ αλλα δεν κανει... Εγω πιστεύω ειναι μητρική...

Δημοσ.

Εγώ πάλι πιστεύω,πως πέθανε η κάρτα,και εσύ πήγες και ξήλωσες το σύμπαν,και στο τέλος έκαψες τα άκαφτα.

Βγάλε τη μπαταρία,βάλε τη κάρτα του φίλου σου,αν δεν ανοίξει,συγχαρητήρια,καλές αγορές.

Και αφού δεν ξέρεις,μη το πειράζεις.

• Like 1
Δημοσ.

Εγώ πάλι πιστεύω,πως πέθανε η κάρτα,και εσύ πήγες και ξήλωσες το σύμπαν,και στο τέλος έκαψες τα άκαφτα.

Βγάλε τη μπαταρία,βάλε τη κάρτα του φίλου σου,αν δεν ανοίξει,συγχαρητήρια,καλές αγορές.

Και αφού δεν ξέρεις,μη το πειράζεις.

Αυτο που λες το δοκίμασα.. Και δεν ανοιξε.. Οσο για το οτι τα έκαψα γτ τα εβγαλα δεν ισχυει στο παρελθον που ειχε κανει παλι παρόμοιο θεμα τα παιδια εδω απο το ινσομνια ειχαν πει να κανω αυτην την διαδικασια.. Αρα δεν ειναι τι ξερω εγω αλλα τι απαντάει η πλειοψηφία....

Δημοσ.

Όπως και να χει ,η κάρτα σου για να μην παίζει ούτε σε εσένα ,ούτε στον τεχνικό ούτε στο φίλο σου είναι για πέταμα .Απο εκεί και πέρα ,η μητρική σου αν με συνδεδεμένο μόνο 1 dimm ram και ρεύμα μόνο στο 24-pin και το 8-pin ,δεν μπαίνει στο bios είναι σχεδόν σίγουρα καμμένη .Μπορείς να δοκιμάσεις να κάνεις ένα reseat τον cpu (τον βγάζεις και το ξαναβάζεις) αλλα κατα πάσα πιθανότητα θές μητρική .

.

Βέβαια ,εκεί προκύπτει το θέμα του γιατί κάηκαν όλα αυτά .Η gpu μάλλον μόνη της απο τα χρόνια αλλα η μητρική είτε ήταν δικό σου λάθος (ελπίζω όταν έβγαζες μπαταρίες και καλώδια να είχες κλειστό τροφοδοτικό ) ή κακό τροφοδοτικό ,το οποίο επείγει αντικατάστασης πριν την αγορά νέου hardware αν ήταν το πρόβλημά σου. 

Δημοσ.

Γενικα ο υπολογιστής αυτος μεσα σε 2 χρονια μου εχει κάψει 4 τροφοδοτικα....

Ή παίρνεις μάπα τροφοδοτικά ή γενικά έχεις πρόβλημα με τα ηλεκτρολογικά στο σπίτι.

• Like 3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...