Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας εχω ενα θεμα με το pc ενω μεχρι σημερα ηταν οκ ξαφνικα το μεσημερι έκλεισε απότομα και τωρα οταν τον ανοίγω κανει πολυ θόρυβο το ανεμιστξρακι της κάρτας γραφικών... Εβγαλα τα παντα μεχρι και την μπαταρία και τα συνδεσα και παλι τα ιδια.. Τα καθάρισα ολα αλλαξα πάστα στην καρτα γραφικών μεσα οπως και στο pc αλλα τιποτα.. Εβγαλα και Ραμ αλλαξα θεση τα ιδια.. Οταν βγάζω τα καλώδια απο την καρτα κανει ενα μπιππππ ....

• Απαντ. 32
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Η καρτα γραφικών ενοω.. Δεν εχω αλλη καρτα να δοκιμάσω και επισης ουτε αλλο pc να την βαλω...

Δημοσ.

Η καρτα γραφικών ενοω.. Δεν εχω αλλη καρτα να δοκιμάσω και επισης ουτε αλλο pc να την βαλω...

Προφανώς η κάρτα γραφικών, ποιο μοντέλο είναι λέω.

Δημοσ.

Γεια σας εχω ενα θεμα με το pc ενω μεχρι σημερα ηταν οκ ξαφνικα το μεσημερι έκλεισε απότομα και τωρα οταν τον ανοίγω κανει πολυ θόρυβο το ανεμιστξρακι της κάρτας γραφικών... Εβγαλα τα παντα μεχρι και την μπαταρία και τα συνδεσα και παλι τα ιδια.. Τα καθάρισα ολα αλλαξα πάστα στην καρτα γραφικών μεσα οπως και στο pc αλλα τιποτα.. Εβγαλα και Ραμ αλλαξα θεση τα ιδια.. Οταν βγάζω τα καλώδια απο την καρτα κανει ενα μπιππππ ....

Για μισό λεπτό, εικόνα υπάρχει? Αν βγάζει εικόνα δοκίμασε αυτό με το λάδι που πρότεινε ο φίλος απο πάνω.

Δημοσ.

Δεν υπαρχει εικονα...Την πηγα σε τεχνικό και ειπε οτι ουτε σε αυτον δειχνει και το ανεμιστηρακι γυρνάει κανονικα... Τι γινετε

Δημοσ.

Δεν υπαρχει εικονα...Την πηγα σε τεχνικό και ειπε οτι ουτε σε αυτον δειχνει και το ανεμιστηρακι γυρνάει κανονικα... Τι γινετε

Πέθανε η κάρτα. Συμβαίνει.

• Like 1
Δημοσ.

αυτο το μακροσυρτο μπιπ ( αν καταλαβα καλα ) μπορει να ειναι και ram.

αναλογως τις μητρικες εχεις και διαφορετικα beeps.

δοκιμασε να αφησεις μια ραμ επανω και να δεις τι γινεται.

αν επιμεινει το προβλημα παιξε με τις ραμ και τη θεση τους.

Δημοσ.

Δοκίμασα σημερα την καρτα γραφικών ενος φίλου μου και δεν γυρναγε το ανεμιστηρακι καν.. Επισης η οθόνη που εχει η μητρική επανω που γραφει κανονικα αριθμούς δεν ανάβει καθολου.. Μονο οταν κλεινει το pc ετσι στα γρηγορα.. Επισης δεν ακούγετε στην αρχη το μπιπ ότι μπαινει στο BIOS...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...