mikegad Δημοσ. 6 Απριλίου 2017 Δημοσ. 6 Απριλίου 2017 τσακάλια είστε!! μόλις μου ήρθε και μένα μήνυμα και μπήκα να το γράψω
louben Δημοσ. 6 Απριλίου 2017 Δημοσ. 6 Απριλίου 2017 Δεν ειναι για ολους αλλα για οσους ελθει μηνυμα. Εμενα μου ειχε ελθει μηνυμα την προηγουμενη εβδομαδα για το προηγουμενο Σκ και ενεργοποιησα τοτε την προσφορα. Τωρα παιρνω τηλεφωνο στο 1330 και δε μου βγαζει κατι. 1
MasterX Δημοσ. 7 Απριλίου 2017 Δημοσ. 7 Απριλίου 2017 μου ηρθε μηνυμα, παιρνω 1330 αλλα δεν ακουω κατι σχετικο..
fistikis13 Δημοσ. 8 Απριλίου 2017 Δημοσ. 8 Απριλίου 2017 Και εμένα μου ήρθε το μήνυμα και όταν καλώ το 1330 μέσα στο μενού δεν αναφέρεται σε δωρεάν χρόνο.Κλασική απάτη της COSMOTE για να γίνει καμία εγγραφή σε πρόγραμμα που τρώει 6 ευρώ το μήνα για το τίποτα.
anonik Δημοσ. 8 Απριλίου 2017 Δημοσ. 8 Απριλίου 2017 Σε εμένα ήρθε κανονικότατα η προσφορά, μάλιστα ξεκίνησε από χθες το απόγευμα κ κρατά ως Δευτέρα μεσημέρι Ισως ειχε συγκεκριμένο χρονο που επαιζε σαν προσφορά (πχ αν επαιρνες μεχρι Παρασκευή απόγευμα)
MasterX Δημοσ. 8 Απριλίου 2017 Δημοσ. 8 Απριλίου 2017 τελικα εβαλα τα 3γιγα δωρο που αναφερουν στο αλλο νημα.. και τα χρειζομουν πολυ περισσοτερο απο το χρονο ομιλιας..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα