Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους! Ψάχνω καινούριο κινητό γιατί το Galaxy Core μου τα χει φτύσει. Να διευκρινήσω ότι δεν ενδιαφέρομαι για Samsung. Μου αρέσει πολύ το Xiaomi Redmi 4 Pro, αλλά εκτός του ότι υπερβαίνει λίγο το budget μου, με προβληματίζει η 800αρα μπαντα που δεν υποστηρίζεται. Λεπτομέρειες:

1) Το ποσό που διαθέτουμε:

200€ max, καλό θα ήταν να μην τα φτάσουμε

2) Την χρήση του κινητού (γράψτε ενδεικτικά μερικές εφαρμογές που χρησιμοποιείτε συχνά):

browsing σε chrome, messenger, youtube, google maps, μουσική, ανάγνωση pdf

3) Το μέγεθος της οθόνης που θα θέλαμε:

γυρώ στις 5 ιντσες. Κάτω από 5.5 σίγουρα.

4) Κάποιο άλλο χαρακτηριστικό που θα θέλαμε να έχει (Αναγνώστη Δαχτυλικών Αποτυπωμάτων, Αδιαβροχοποίηση κ.λ.π.):

Όχι

5) Μας ενδιαφέρουν οι καλές κάμερες;

Οχι ιδιαίτερα. Μια decent καμερα για τα λεφτά που δίνω.

6) Μας ενδιαφέρει το Dual SIM;

Όχι.

7) Αν ναι, θα προτιμούσαμε να έχει χωριστές θύρες για SD και για τις 2SIM;

Οχι.

8) Επιθυμούμε την Ελληνική γλώσσα;

Ναι.

9) Μας ενδιαφέρει η μπάντα 800Mhz για το δίκτυο 4G;

Δεν ξέρω, αν επηρεάζει μόνο το 4g, τότε όχι. Αν όμως επηρεάζει και περιοχές που ενώ έπιανα 3G να πιάνει 2g ή καθόλου, τότε ναι.

10) Έχουμε κάποια προτίμηση στο λογισμικό;

Mόνο android.

11) Μας ενδιαφέρει ή μεγάλη μπαταρία;

Ναι, πολύ. Θέλω να κρατάει, γιατί έχω βαρεθεί να το φορτίζω 2 φορές τη μέρα.

12) Μας ενδιαφέρουν οι προτάσεις από το εξωτερικό ή μόνο από Ελλάδα;

Μόνο Ελλάδα

13) Σε περίπτωση αγοράς από Ελλάδα, ενδιαφερόμαστε για κάποιο συγκεκριμένο κατάστημα (λόγω κάποιας έκπτωσης / επιδότησης);

Όχι.

14) Ενδιαφερόμαστε μόνο για καινούριο η και για μεταχειρισμένο;

Καινούριο.

• Απαντ. 37
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Δες το Redmi 4 Prime, στην Unifone έχει 193€ μαζί με θήκη και τζαμάκι. Μετά έχει και το Note 4X με 5,5 ίντσες οθόνη στην ίδια τιμή αλλά καλύτερη κάμερα.

Δημοσ.

Δες το Redmi 4 Prime, στην Unifone έχει 193€ μαζί με θήκη και τζαμάκι. Μετά έχει και το Note 4X με 5,5 ίντσες οθόνη στην ίδια τιμή αλλά καλύτερη κάμερα.

Σ'ευχαριστώ. Το Prime πρέπει να είναι το ίδιο με το Pro. Επίσης θέλω κάτω από 5.5 ίντσες

Δημοσ.

Σε βολεύει κάτω από 5.5" οθόνη;

Oπως λεω και πάνω, στις 5'' ψάχνω

μπήκα στο site της unifone και δν βλέπω την προσφορά με τζαμακι και θηκη. μηπως εχεις κανα link?

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους! Ψάχνω καινούριο κινητό γιατί το Galaxy Core μου τα χει φτύσει. Να διευκρινήσω ότι δεν ενδιαφέρομαι για Samsung. Μου αρέσει πολύ το Xiaomi Redmi 4 Pro, αλλά εκτός του ότι υπερβαίνει λίγο το budget μου, με προβληματίζει η 800αρα μπαντα που δεν υποστηρίζεται. Λεπτομέρειες:

1) Το ποσό που διαθέτουμε:

200€ max, καλό θα ήταν να μην τα φτάσουμε

2) Την χρήση του κινητού (γράψτε ενδεικτικά μερικές εφαρμογές που χρησιμοποιείτε συχνά):

browsing σε chrome, messenger, youtube, google maps, μουσική, ανάγνωση pdf

3) Το μέγεθος της οθόνης που θα θέλαμε:

γυρώ στις 5 ιντσες. Κάτω από 5.5 σίγουρα.

4) Κάποιο άλλο χαρακτηριστικό που θα θέλαμε να έχει (Αναγνώστη Δαχτυλικών Αποτυπωμάτων, Αδιαβροχοποίηση κ.λ.π.):

Όχι

5) Μας ενδιαφέρουν οι καλές κάμερες;

Οχι ιδιαίτερα. Μια decent καμερα για τα λεφτά που δίνω.

6) Μας ενδιαφέρει το Dual SIM;

Όχι.

7) Αν ναι, θα προτιμούσαμε να έχει χωριστές θύρες για SD και για τις 2SIM;

Οχι.

8) Επιθυμούμε την Ελληνική γλώσσα;

Ναι.

9) Μας ενδιαφέρει η μπάντα 800Mhz για το δίκτυο 4G;

Δεν ξέρω, αν επηρεάζει μόνο το 4g, τότε όχι. Αν όμως επηρεάζει και περιοχές που ενώ έπιανα 3G να πιάνει 2g ή καθόλου, τότε ναι.

10) Έχουμε κάποια προτίμηση στο λογισμικό;

Mόνο android.

11) Μας ενδιαφέρει ή μεγάλη μπαταρία;

Ναι, πολύ. Θέλω να κρατάει, γιατί έχω βαρεθεί να το φορτίζω 2 φορές τη μέρα.

12) Μας ενδιαφέρουν οι προτάσεις από το εξωτερικό ή μόνο από Ελλάδα;

Μόνο Ελλάδα

13) Σε περίπτωση αγοράς από Ελλάδα, ενδιαφερόμαστε για κάποιο συγκεκριμένο κατάστημα (λόγω κάποιας έκπτωσης / επιδότησης);

Όχι.

14) Ενδιαφερόμαστε μόνο για καινούριο η και για μεταχειρισμένο;

Καινούριο.

Πάρε το Redmi 4 pro από τον Κωτσοβολο και δεν θα χάσεις http://www.kotsovolos.gr/site/mobile-phones-gps/mobile-phones/smartphones/171004-xiaomi-redmi-4-pro-32gb-dual-sim-gold

Δες και το review και θα καταλάβεις http://www.doctorandroid.gr/2017/04/xiaomi-redmi-4-pro-review.html?m=1

Για 20€ είναι κρίμα με υποστήριξη από Infoquest με έτοιμη Rom με Ελληνικά τα πάντα

• Like 1
Δημοσ.

με 70e λιγότερα παίρνεις το redmi 4 (χωρίς εγγύηση infoquest και χειρότερο επεξεργαστή/ram).Για την χρήση που το θες θα σε υπερκαλύψει όμως.

Δημοσ.

Είχα το p8 lite και μου έβγαλε πρόβλημα με το wifi όπως και σε πολλούς άλλους.Επίσης χάνει σχεδόν σε όλα από το redmi 4 (μπαταρία, antutu, ίδια ram).

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

για το redmi 3s τι αποψη εχετε? είναι καλή εναλλακτική για το redmi 4 pro? βλέπω ότι τα χαρακτηριστικα εκτος του επεξεργαστη ειναι παρομοια και είναι πιο οικονομικό. γνωρίζετε αν υποστηρίζει την 800αρα μπαντα?

Δημοσ.

Τσέκαρε και Samsung Galaxy A3 2016 στα 181€. Είναι 4,7 ίντσες, δεν ξέρω αν θα σου φανεί μικρή πάντως είναι ωραίο κομμάτι.

η οθόνη είναι οκ, αλλά δεν θέλω samsung. Πάντως δεν ειναι κακό.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...