Προς το περιεχόμενο

Xbox Project Scorpio, η δυνατότερη κονσόλα όλων των εποχών και με διαφορά

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Μπραβο στην MS που εφτιαξε την δυνατοτερη κονσολα ως τωρα.

Το βασικο της ομως προβλημα παραμενει.

Που ειναι οι ανακοινωσεις για νεα παιχνιδια(exclusives) οεο?

• Like 7
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 118
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

καιρός ειναι να πεθάνει βασικά και να τελειώνουμε με τις κονσολοαποκλειστικότητες. Τα pc δεν ειναι ακριβα και με την άνοδο της amd ένα ικανότατο pc θα στοιχίζει οσο 2 κονσόλες αλλα τα παιχνίδια θα είναι πιο φθηνα και θα πεφτουν πιο γρήγορα.

Όσο υπάρχει η πειρατεία, θα υπάρχουν και οι κονσόλες, που θα κρατάνε την gaming βιομηχανία ζωντανή.

• Like 4

να ρωτήσω κάτι άσχετο το xbox one δεν ήταν που θα συνδέετε στο cloud και θα αποκτάει super duper επεξεργαστική ισχύ και θα παίζει 4k 3d σε 60fps ; Γαργάρα και αυτό μαζί με τα exclusives που ακόμα έρχοντε;

• Like 1

PlayStation μόνο !!!!!!

Επειδη ειδα το ps4 μονο:  Ειχαμε διαφωνια με φιλο σχετικα με τα γραφικα για το gta v , αυτος ps4 εγω pc,  μολις περασα το redux mod  με ta περισσοτερα settings  στα very high εκτος shadows γτ δεν *βγαινει* η καρτουλα μου (gtx 750ti 2gb oc) ειδα τεραστικα διαφορα και σε αναλυση Full HD 1920x1080 και σταθερα 55-60 frames. Μαπα το καρπουζι.. Παιξε κανα rocket leauge αν υπαρχει στο ps4 και το xbox αφησε το σ'εμας που περιμενουμε πως και πως την κονσολα να την χαρουμε οπως εμεις ξερουμε.

• Like 3

Που ειναι οι ανακοινωσεις για νεα παιχνιδια(exclusives) οεο?

Αυτό.

Ιπποδύναμη έχει, exclusives θα έχει?! Με την έννοια των αποκλειστικών στo "Xbox ecosystem", ένα GoW, Forza, Halo δεν σώζει, για να μην πω ότι από του χρόνου θα εμφανιστούν και "Scorpio exclusives". Γιατί όπως και να το κάνουμε, μια κονσόλα την αγοράζεις με τα exclusives, τα multiplatform θα παίζεις όπου και αν είναι. Το PS4 όπως και να το κάνουμε έχει πράμα από exclusives, άρα για μένα η ιπποδύναμη μπαίνει σε δεύτερη μοίρα.

Πάντως πρέπει να το αναγνωρίσω/ουμε στην MS, έκανε ότι δεν έκανε το 2013. Αποκάλυψε μια κονσόλα που όντως μπορεί να ανταπεξέλθει σ' αυτά που έταξαν (native 4K κλπ), απεναντίας με τότε που έλεγαν (και η Sony) 1080p/60. Βέβαια, όλα σύμφωνα μ' αυτά που είδαμε.

να ρωτήσω κάτι άσχετο το xbox one δεν ήταν που θα συνδέετε στο cloud και θα αποκτάει super duper επεξεργαστική ισχύ και θα παίζει 4k 3d σε 60fps ; Γαργάρα και αυτό μαζί με τα exclusives που ακόμα έρχοντε;

Το Crackdown 3 έλεγαν ότι θα εκμεταλλεύεται το Cloud. Τώρα δεν ξέρω περισσότερα.

Έχω την εντύπωση ότι δεν πρόκειται για ένα απλό "refresh", αλλά για νέα γενιά, που θα την πλασάρουν ως "mid gen refresh". Γνώμη μου πάντα.

εγω pc, η καρτουλα μου (gtx 750ti 2gb oc) σε αναλυση Full HD

το xbox αφησε το σ'εμας που περιμενουμε πως και πως την κονσολα να την χαρουμε οπως εμεις ξερουμε.

Δηλαδη αντι να αναβαθμισεις το ηδη υπαρχον pc για να παιζεις ολα τα παιχνιδια(multiplatform και xbox exclusive)θα αγορασεις το Scorpio για να παιζεις τα ιδια παιχνιδια?

Ωραια λογικη....

• Like 4

To θέμα δεν είναι μόνο τα speccs, αλλά και να τα χρησιμοποιήσουν κιόλας. Για παράδειγμα, αν κάποιος έχει το og ps4, το να πάρει το pro δε λέει κάτι αφού πολλά παιχνίδια θα συνεχίσουν να παίζουν με τον ίδιο τρόπο με λιγότερα ίσως frame drops που και που γιατί έχει μεγαλύτερη δύναμη, η οποίας όμως δε χρησιμοποιείτε. Εκτός και αν οι developers δώσουν patch που σε πολλούς third party τίτλους δεν έχει γίνει ακόμα ( Witcher, Mirror's edge και πολλά ακόμα ), η διαφορά στην απόδοση δεν δικαιολογεί να κάνεις upgrade στη περίπτωση του pro τουλάχιστον.

Ίσως με το xbοχ βέβαια τα πράγματα να είναι διαφορετικά. Τι διάολο, η microsoft τόσα know how έχει, δε θα μπορεί να αλλάξει τον (κλειδωμένο) κώδικα που έχουν τα παιχνίδια του xbox1, χωρίς να ταλαιπωρεί τους developers για αυτή τη δουλειά? Είδωμεν.

Μέχρι τότε βέβαια θα έχουν βγει η volta της nvidia και πιθανών και η navi της amd

Κατά την ταπεινή μου άποψη αυτά τα specs είναι αρκετά χαμηλά.

Θα μπορούσε άνετα ή M$ σε συνεργασία με την amd να βάλουν ryzen cores και μία αρκετά ποιο δυνατή κάρτα γραφικών.

Με παλιάς γενιάς τσιπακια το 4Κ θα μείνει μόνο σαν όνομα επάνω στην κονσόλα

• Like 2

Όσο υπάρχει η πειρατεία, θα υπάρχουν και οι κονσόλες, που θα κρατάνε την gaming βιομηχανία ζωντανή.

LMFAO πραγματικα. Witcher 3 κυκλοφορησε κανονικοτατα χωρις drm στο gog, μπορεις να το βρεις κρακαρισμενο με ενα google search και παρολα αυτα η cd project red εβγαλε ενα καρο λεφτα και η συντριπτικη πλειοψηφια το εχει αγορασει. Οι μονοι που δεν το αγορασαν ειναι ειτε τιποτα παιδακια που δεν εχουν καν το hardware για να το τρεξουν ή ατομα οπως εγω που το κατεβασα, επαιξα 2 ωρες δοκιμαστηκα και σταματησα, αν θελω να το ξαναπιασω στο μελλον θα το αγορασω κανονικα απο steam. Αυτο φυσικα δεν ισχυει μονο για το the witcher αλλα για ολα τα games. Αμα το game σου ειναι μια unoptimized overhyped βλακεια τυπου no mans sky (αν θυμαμαι καλα η Sony δεν ηταν αυτη που το hypαρε απιστευτα και rushαρε το launch του;) φυσικα και θα χτυπησει 1.000.000 downloads στο tpb απο ατομα που το κατεβασαν και το εκαναν uninstall σε 30'. Κανενας σοβαρος pc gamer δεν μπαινει στον κοπο να κατεβαζει κρακαρισμενα οταν μπορει να τα αγορασει απο steam σε τρελα χαμηλες τιμες.

Το μοναδικο genre που κρατανε οι κονσολες και τα fanboys τους ζωντανο ειναι τα fifa/pes/cod και ολα τα υπολοιπα σκουπιδοπαιχνιδα που ερχονται bundled με καθε ps4/xbox1. 

• Like 10

θα τα στριμάρει/ε.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...