internetakis1994 Δημοσ. 6 Απριλίου 2017 Δημοσ. 6 Απριλίου 2017 Έχω αυτή τη κάρτα γραφικών κάνει λίγο θόρυβο το ένα της φανάκι την άνοιξα για να βάλω λίγο λαδάκι αλά μόλις έφτασα στο κάτω σημέιο απο το ανεμηστηράκι εκεί που βγάζεις το αυτοκόλιτακι για να βάλεις λαδάκι ήδα ότι είχε κάτι σαν τάπα η οποία δεν έβγενε με τίποτα δοκίμασα με καρφίτσα,παραμάνα,ίσιο κατσαβίδι,τίποτα δεν έβγενε δεν έβγενε μήπως βγένει αλιώς για να μπει λαδάκι??? οποιος ξέρει συγκεκριμένα για αυτή τη κάρτα ας μου πεί....ευχαρηστώ... https://videocardz.com/40754/gigabyte-rolls-out-radeon-hd-7790-with-2gb-memory
internetakis1994 Δημοσ. 6 Απριλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 6 Απριλίου 2017 δεν έχει κάποιο πρόβλημα η κάρτα απλά έκανα λίγο θόρυβο το φανάκι της και πήγα να το βάλω λίγο λαδάκι αλά στο κατω μερός του φάν αφού βγάλω το αυτοκολιτάκι φένεται κάτι σαν τάπα που δεν βγένει με τίποτα....εκτος αμα βγένει αλιώς......εσείς θα μου πείτε....
Chrysostomos Δημοσ. 6 Απριλίου 2017 Δημοσ. 6 Απριλίου 2017 Μη ξαναστείλεις pm. Όποιος ξέρει θα σου απαντήσει.
th3ofilos Δημοσ. 6 Απριλίου 2017 Δημοσ. 6 Απριλίου 2017 Φιλαρακι αμα δεν βγαινει με αυτα που ειπες τοτε δεν θα βγαινει... Εχω βαλει σε πολλα φανακια λαδι και βγαινουν πολυ ευκολα οι ταπες... Στην ψυχτρα του cpu π.χ. δεν μπορω να το λαδωσω... Αστο ετσι οπως ειναι ή δοκιμασε να βαλεις λαδι με συριγγα δηλαδη να τρυπησεις αυτην την ταπα που λες... Το εχω δει στο youtube που το εχουν κανει.. παντα με δικια σου ευθυνη...
Sheogorath Δημοσ. 6 Απριλίου 2017 Δημοσ. 6 Απριλίου 2017 Μη ξαναστείλεις pm. Όποιος ξέρει θα σου απαντήσει. Έστειλε για αυτό το θέμα?
internetakis1994 Δημοσ. 7 Απριλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 7 Απριλίου 2017 πάντετο στο 4:30 και δειτε πως το βγαζει μηπως βγενει και το δικο μου ετσι/ https://m.youtube.com/watch?v=vy3xUMPnUPk
Kostas.karras Δημοσ. 7 Απριλίου 2017 Δημοσ. 7 Απριλίου 2017 Δοκίμασες να δεις αν έχει κάποια τάπα κάτω από το αυτοκόλλητο της gigabyte? 1
internetakis1994 Δημοσ. 7 Απριλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 7 Απριλίου 2017 φένετε κάτι σαν τάπα απο τη κάτω πλευρά όταν ενοοώ φένεται εχει ενα χαραγμενο στογυλο μεσα στο μεγαλο στρογυλο αλα δεν βγένει με τίποτα δοκίμασα με καρφίτσες,παραμάνες και το μόνο που κατάφερα είναι να γρατζουνίσω το πλαστικό απο τη πάνω πλευρά εκει που είναι το αυτοκόλιτο της gigabyte δεν έχει τίποτα...
Sheogorath Δημοσ. 7 Απριλίου 2017 Δημοσ. 7 Απριλίου 2017 φένετε κάτι σαν τάπα απο τη κάτω πλευρά όταν ενοοώ φένεται εχει ενα χαραγμενο στογυλο μεσα στο μεγαλο στρογυλο αλα δεν βγένει με τίποτα δοκίμασα με καρφίτσες,παραμάνες και το μόνο που κατάφερα είναι να γρατζουνίσω το πλαστικό απο τη πάνω πλευρά εκει που είναι το αυτοκόλιτο της gigabyte δεν έχει τίποτα... Απο εκεί μέσα σταζεις το λάδι συνήθως.
Chrysostomos Δημοσ. 7 Απριλίου 2017 Δημοσ. 7 Απριλίου 2017 Έστειλε για αυτό το θέμα? εννοείται. επειδή δεν απαντάει κανείς λέει..
internetakis1994 Δημοσ. 8 Απριλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 8 Απριλίου 2017 Μήπως βγάλουμε άκρη τη ενοώ (θόρυβο) όταν το εχω 40% την ταχήτητα του ανεμηστήρα της κάρτας γραφικών δεν ακούγεται κάν όταν το βάζω όμος 50% ακούγεται κάτι σαν αέρας αλά σιγά όχι δυνατά(σαν κάποιος άνθρωπος να φυσάει με το στόμα του) αλά πρέπει να κάνεις πολύ ησηχία για να το ακούσεις άμα αφήσω την ταχύτητα στο 40% περάζει?
Sheogorath Δημοσ. 8 Απριλίου 2017 Δημοσ. 8 Απριλίου 2017 Τι θερμοκρασίες έχεις με 40%? Λογικά δεν θα έχεις πρόβλημα.
internetakis1994 Δημοσ. 9 Απριλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 9 Απριλίου 2017 απο θεμοκρασία δεν έχω πρόβλημα δόξα το θέο κανονικα σε κανονικη λειτουργεια είναι 27-28 βαθμούς 37 πάει με το ένα παιχνίδι που παίζω και το καλοκαίρι που μας πέρασε με το ζόρι έφτανε 50 πολυ καλή είναι απο άποψη θερμοκρασίας ... το ανεμηστηράκι το ένα της απο τα 2 παρατήρησα ότι τρέχει λίγο ποιο αργά έβαλα φακό και το είδα πράμα που σημαίνει οτι άρχισε να τα παίζει τεσπάντον άμα δώ ότι σταματήσει τελίως τότε θα το αντηκαταστήσω ας κλείσει το θέμα εδώ ευχαρηστώ για την υπομονή σας και συγνώμη άμα γίνομαι κουραστηκός αλά ανχόνομαι πολύ για το πσ μου
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα