Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ναί θα χαλάσουν αλλά τουλάχιστον μετά απο την εγγύηση, αν όχι και παραπάνω. Να σου δώσω το δικό μου παράδειγμα.

Το πλυντήριο αγοράστηκε το 2002. Αλλάχτηκαν για πρώτη φορά καρβουνάκια μετά απο 12 χρόνια. Τα επόμενα που μπήκαν πάνω χαλούσαν ανα 6-8 μήνες. Αν λοιπόν δίνεις 60(το ανταλλακτικό πρέπει να παίζει μεταξύ 10-15 ευρώ-τα υπόλοιπα εργατικά) ευρώ για 6-8 μήνες κάθε φορά όπως καταλαβαίνεις λίαν συντόμως θα έχεις δώσει τα ίδια χρήματα που θα είχες δώσει αν είχες αγοράσει καινούργιο.

Το ανταλλακτικό το είχα βρει 8 ευρώ φίλε

• Απαντ. 30
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Το ανταλλακτικό το είχα βρει 8 ευρώ φίλε

Το πρόβλημά σου δεν είναι το ανταλλακτικό ουσιαστικά, αλλά τα εργατικά. Αν έχεις όρεξη ανα τακτά χρονικά διαστήματα να αλλάζεις καρβουνάκια, ΟΚ. Πάντως μία φορά που είδα την διαδικασία που χρειάζεται για να αλλάξεις καρβουνάκια, ήταν μεγάλη μανούρα, για αυτό

και τα αρκετά εργατικά που ζητάνε. Πρέπει να πλαγιάσεις το πλυντήριο, να το ανοίξεις απο κάτω, θέλει κάποια πράγματα να βγούν για να αποκτήσεις πρόσβαση στο μοτέρ και τα καρβουνάκια.

Δημοσ.

Το πρόβλημά σου δεν είναι το ανταλλακτικό ουσιαστικά, αλλά τα εργατικά. Αν έχεις όρεξη ανα τακτά χρονικά διαστήματα να αλλάζεις καρβουνάκια, ΟΚ. Πάντως μία φορά που είδα την διαδικασία που χρειάζεται για να αλλάξεις καρβουνάκια, ήταν μεγάλη μανούρα, για αυτό

και τα αρκετά εργατικά που ζητάνε. Πρέπει να πλαγιάσεις το πλυντήριο, να το ανοίξεις απο κάτω, θέλει κάποια πράγματα να βγούν για να αποκτήσεις πρόσβαση στο μοτέρ και τα καρβουνάκια.

8 με 60 πολλά δεν είναι;

Δημοσ.

8 με 60 πολλά δεν είναι;

Ενταξει τα 60 πολλά είναι, αλλά εγώ προσωπικά κρίνωντας απο το βαθμό δυσκολίας που έχει κάτω απο 40(εργασία και ανταλλακτικά) δεν θα δεχόμουν. Τα πράγματα είναι απλά..... Αν διαθέτεις τα χέρια το κάνεις μόνος σου με 8 ευρώ ανταλλακτικό το οποίο θα χαλάει στο διάστημα που σου ανέφερα. Αν είναι να δίνεις και εργατικά δεν αξίζει γιατί στην 3 επίσκεψη θα έχεις αγοράσει καινούργιο πλυντήριο.

Δημοσ.

Ενταξει τα 60 πολλά είναι, αλλά εγώ προσωπικά κρίνωντας απο το βαθμό δυσκολίας που έχει κάτω απο 40(εργασία και ανταλλακτικά) δεν θα δεχόμουν. Τα πράγματα είναι απλά..... Αν διαθέτεις τα χέρια το κάνεις μόνος σου με 8 ευρώ ανταλλακτικό το οποίο θα χαλάει στο διάστημα που σου ανέφερα. Αν είναι να δίνεις και εργατικά δεν αξίζει γιατί στην 3 επίσκεψη θα έχεις αγοράσει καινούργιο πλυντήριο.

μπρος γκρεμος και πισω ρεμα δηλαδη..

Δημοσ.

Πλένει πιθανόν το ίδιο αλλά θα χαλάσει πιο γρήγορα ένα φθηνό, εγώ πήρα φθηνό και χάλασε ήδη 2 φορές από 60+50 ευρώ, στη τα 190 αρχική τιμή; έφτασα ήδη στην τιμή του καλύτερου...αρα έκανα βλακεια.

Μήπως εννοούν.. Αντί για 1500 να δώσεις 500; αυτό ναι το δέχομαι.

Ναι, αυτό νομίζω εννοούσαν. Δηλαδή μια από τις γνωστές εταιρείες, που θα προσφέρει αξιοπιστία στο service και την ποιότητα, αλλά κάποιο από τα φθηνά μοντέλα τους. Π.χ. το samsung που είδα πιο πάνω φαίνεται καλή επιλογή. Κι η φίλη μου siemens πήρε, αλλά έδωσε 280 ευρω κι είναι πολύ ευχαριστημένη. Η αδερφή μου πάντως, όντας φοιτήτρια , είχε ενα πλυντήριο united, πραγματικά πολύ φθηνό, και το άλλαξε μετά από 15 χρόνια, κι αυτό γιατί ήθελε μεγαλύτερο. Το δώσαμε σε άλλον και συνεχίζει να λειτουργεί.

Δημοσ.

Τα 60 τα θεωρώ υπερβολικά , 35-40 ευρώ είναι μία λογική τιμή νομίζω. Εγω προσωπικά αφαιρώ το μοτέρ από την πίσω μεριά , διότι στις περισσότερες περιπτώσεις ο χώρος που βρίσκεται το πλυντήριο είναι στενός και δεν βολεύει να τουμπαρει .
  • Like 1
Δημοσ.

Τα 60 τα θεωρώ υπερβολικά , 35-40 ευρώ είναι μία λογική τιμή νομίζω. Εγω προσωπικά αφαιρώ το μοτέρ από την πίσω μεριά , διότι στις περισσότερες περιπτώσεις ο χώρος που βρίσκεται το πλυντήριο είναι στενός και δεν βολεύει να τουμπαρει .

Σωστος.. Έχεις κάναν οδηγό να δω μήπως; Η μήπως μπορείς να φτιάξεις οδηγο αφού το έχεις το θέμα;

Δημοσ.

Απλά προσευχήσου τα καρβουνάκια που σου έβαλε να είναι κάτι κοντά στο μαμίσιο. Εγώ με ένα bosch 15ετίας που είχα, τα τελευταία 3 χρόνια, άλλαζα καρβουνάκια ανα 6μηνο-8μηνο. Και σκέψου ότι δεν χρεωνόμουν εργασία παρα μόνο ανταλλακτικά γιατί τα άλλαζε ο πεθερός μου. Την τελευταία φορά πριν περίπου 2 μήνες, τα καρβουνάκια και πάλι τα έφτυσαν μετά απο ένα 6μηνο χρήσης, και βαρέθηκα την κατάσταση. Πήγα πήρα καινούργιο.

κλασσικος ελληνας.πηγες να γλυτωξεις τα μαστορικα,και την πληρωσες κανονικα.δεν εφταιγαν τα "φτηνιαρικα" καρβουνακια(ολα το ιδιο ειναι),αλλα το γεγονος οτι τα πρωτα εργοστασιακα καρβουνακια,οταν φαγωθηκαν,αμελησες να τα αλλαξεις,και χαραξαν τις "ψυκτρες"πανω στις οποιες πατανε,οπως χαραζονται οι δισκοπλακες αυτοκινητου οταν αμελησεις να αλλαξεις τακακια.επρεπε να βγει το  μοτερ,να λυθει,να παρεις τον ροτορα στο χερι και με ενα υαλοχαρτο να τρυψεις -επαναφερεις τις ψυκτρες,και μετα να βαλεις καινουρια καρβουνα.αφου δεν εγινε αυτο,οι ψυκτρες τρωνε πολυ γρηγορα τα καρβουνα,τα οποια στην ουσια ειναι πεπιεσμενος ανθρακας,και οχι ενα συμπαγες υλικο.

Δημοσ.

οι φθαρμενες ψήκτρες φαίνονται.και όταν τις δεις και καταλάβεις την φθορά,επεμβαίνεις δυναμικά.αν δεν,τα αποτελέσματα τα βλέπεις.η γρήγορη φθορά του δεύτερου σετ κάρβουνων,στο φωνάζει.

• Super Moderators
Δημοσ.

Ένας χρήστης εννοώ, χωρίς να ανοίξει κάτι. Βγαίνει κάποια ένδειξη, δεν δουλεύει το πλυντήριο, κάποιος θόρυβος? Απορίες τελείως άσχετου...

Δημοσ.

κλασσικος ελληνας.πηγες να γλυτωξεις τα μαστορικα,και την πληρωσες κανονικα.δεν εφταιγαν τα "φτηνιαρικα" καρβουνακια(ολα το ιδιο ειναι),αλλα το γεγονος οτι τα πρωτα εργοστασιακα καρβουνακια,οταν φαγωθηκαν,αμελησες να τα αλλαξεις,και χαραξαν τις "ψυκτρες"πανω στις οποιες πατανε,οπως χαραζονται οι δισκοπλακες αυτοκινητου οταν αμελησεις να αλλαξεις τακακια.επρεπε να βγει το μοτερ,να λυθει,να παρεις τον ροτορα στο χερι και με ενα υαλοχαρτο να τρυψεις -επαναφερεις τις ψυκτρες,και μετα να βαλεις καινουρια καρβουνα.αφου δεν εγινε αυτο,οι ψυκτρες τρωνε πολυ γρηγορα τα καρβουνα,τα οποια στην ουσια ειναι πεπιεσμενος ανθρακας,και οχι ενα συμπαγες υλικο.

Καλά θα μας τρελάνεις εσύ.Τα καρβουνακια όταν φαγωθούν πολύ απλά δεν γυρίζει το μοτέρ,άρα δεν υπάρχει κάτι άλλο να τριφτει στον συλλέκτη,έτσι και αλλιώς η ψυκτροθηκη από τον συλλέκτη έχει κάποια χιλιοστά κενό . Το παλιό καρβουνακι δεν φαγωνεται ολόκληρο ,μένουν γύρω στα 10-15 χιλιοστά,το οποία όμως δεν φθάνουν για να πατήσει στον συλλέκτη.Σιγουρα βέβαια σε κάθε αλλαγή χρειάζεται με ένα ψιλό γυαλοχαρτο να καθαριστεί ο συλλέκτης από την μαυρίλα.

Ααα ψηκτρες και καρβουνακια ίσον το ίδιο πράγμα ,τα έχεις μπερδέψει λίγο στο μυαλό σου.

• Like 1
Δημοσ.

αυτα πες τα σε αυτον που αλλαζει καθε εξαμηνο καρβουνα.

Βασικά τα λέω σε εσένα , που το παίζεις έξυπνος και δίνεις συμβουλές σε άλλους χωρίς προφανώς να έχεις ιδεα από όλα αυτά.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...