Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα guys εχω ενα siemens 10ετιας και σημερα σταματησε να γυριζει ο καδος. Δεν εχει καει η πλακετα δουλευει τραβαει νερο, απλα η εντολη για να γυρισει ο καδος ενω δινεται, δεν εφαρμοζεται.

Εφερα ανθρωπο κοντινο που ξερει γενικα απο τετοια και βγαλαμε την πλακετα. Την πηγα σε μαγαζι και μου πε οτι δε βλεπει κατι περιεργο, εκτως αν ο επεξεργαστης εχει χαλασει. Οτι να ναι με λιγα λογια ο καθενας.

Οποτε σκεφτομαι δυο πραγματα: να παρω επαγγελματια και να μου χρεωσει την επισκεψη 50-100ε σε περιπτωση που φτιαχνεται?

Η εναλλακτικη ειναι να δωσω 250-300 για ενα καινουργιο οπως αυτο https://www.skroutz.gr/s/2996129/Samsung-WF70F5E0W2W.html

Το μονο που με κραταει ειναι οτι σκεφτομαι μηπως το προβλημα διορθωνεται ευκολα κ εγω παω κ παρω καινουργιο. But the again δεν εχω ιδεα απο πλυντηρια για αυτο ποσταρω εδω..  :mellow:

ΥΓ: η πλακετα κανει 202ε συμφωνα με την siemens αν τελικα ειναι αυτο λολ

• Απαντ. 30
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

σε περιπτωση που ενδιαφερεται κανεις, τα καρβουνακια ηταν (carbon brushes), εφερα τεχνικο 60ε χωρις αποδειξη, δουλευει μια χαρα.

τωρα που το σκεφτομαι ποσο pathetic ειμαι 22 χρονων που απανταω στον εαυτο μου για το χαλασμενο πλυντηριο της μανας μου. smh fml

cheerio

Δημοσ.

Αμα περίμενες λίγο θα την γλιτωνες με κανα 15αρι και λιγη προσωπική εργασία...

ειχα διαβασει οτι ειναι το πιο πιθανο για ζημια αλλα και παλι δεν ξερω αν θα το κανα γιατι δεν ειχα ιδεα τι εφταιγε και δεν ειχα εργαλεια για να εξετασω το ζητημα

Δημοσ.

Και εγώ ψάχνομαι..

Είδα αυτό σε προσφορά στο MediaMarkt.. δείχνει να έχει ότι χρειάζεται, να μπαίνουν παπλώματα κτλπ.

Μόνο πληντυριάς μπορεί να σου πει τι αξίζει και τι δεν αξίζει.. δυστυχώς εγώ δε γνωρίζω για το εσωτερικό τους..

https://www.skroutz.gr/s/7746598/Bosch-WAT28660BY.html?from=autocomplete&keyphrase=bosch+wat28660by

20151026095441_bosch_wat28660by.jpeg

Δημοσ.

Το πιο βασικό πράγμα στα πλυντήρια που παίρνουν πολλά κιλά ρούχα είναι να εχει γρήγορο και οικονομικό πρόγραμμα, αμα εχει παρτο.

Δημοσ.

σε περιπτωση που ενδιαφερεται κανεις, τα καρβουνακια ηταν (carbon brushes), εφερα τεχνικο 60ε χωρις αποδειξη, δουλευει μια χαρα.

τωρα που το σκεφτομαι ποσο pathetic ειμαι 22 χρονων που απανταω στον εαυτο μου για το χαλασμενο πλυντηριο της μανας μου. smh fml

cheerio

60 κ εμένα.. Είσαι Θεσσαλονίκη μήπως;

Δημοσ.

Δύο τεχνικοί, πολύ έμπειροι κι οι δυο τους μου είχαν πει ότι για πλυντήριο ρούχων παίρνεις πάντα το πιο φθηνό. Για το δικό μου, ένα bosch, έδωσα 370 ευρω, και εν τελει ήταν πολλά, μπορούσα να έχω γλιτώσει 100 ευρω. (Δεν παρουσίασε πρόβλημα απλά πλένει το ίδιο όπως κι ένα σαφώς φθηνότερο που πήρε μια φίλη μου)

Δημοσ.

Δύο τεχνικοί, πολύ έμπειροι κι οι δυο τους μου είχαν πει ότι για πλυντήριο ρούχων παίρνεις πάντα το πιο φθηνό. Για το δικό μου, ένα bosch, έδωσα 370 ευρω, και εν τελει ήταν πολλά, μπορούσα να έχω γλιτώσει 100 ευρω. (Δεν παρουσίασε πρόβλημα απλά πλένει το ίδιο όπως κι ένα σαφώς φθηνότερο που πήρε μια φίλη μου)

Πλένει πιθανόν το ίδιο αλλά θα χαλάσει πιο γρήγορα ένα φθηνό, εγώ πήρα φθηνό και χάλασε ήδη 2 φορές από 60+50 ευρώ, στη τα 190 αρχική τιμή; έφτασα ήδη στην τιμή του καλύτερου...αρα έκανα βλακεια.

Μήπως εννοούν.. Αντί για 1500 να δώσεις 500; αυτό ναι το δέχομαι.

Δημοσ.

cheerio

Απλά προσευχήσου τα καρβουνάκια που σου έβαλε να είναι κάτι κοντά στο μαμίσιο. Εγώ με ένα bosch 15ετίας που είχα, τα τελευταία 3 χρόνια, άλλαζα καρβουνάκια ανα 6μηνο-8μηνο. Και σκέψου ότι δεν χρεωνόμουν εργασία παρα μόνο ανταλλακτικά γιατί τα άλλαζε ο πεθερός μου. Την τελευταία φορά πριν περίπου 2 μήνες, τα καρβουνάκια και πάλι τα έφτυσαν μετά απο ένα 6μηνο χρήσης, και βαρέθηκα την κατάσταση. Πήγα πήρα καινούργιο.

Δημοσ.

Απλά προσευχήσου τα καρβουνάκια που σου έβαλε να είναι κάτι κοντά στο μαμίσιο. Εγώ με ένα bosch 15ετίας που είχα, τα τελευταία 3 χρόνια, άλλαζα καρβουνάκια ανα 6μηνο-8μηνο. Και σκέψου ότι δεν χρεωνόμουν εργασία παρα μόνο ανταλλακτικά γιατί τα άλλαζε ο πεθερός μου. Την τελευταία φορά πριν περίπου 2 μήνες, τα καρβουνάκια και πάλι τα έφτυσαν μετά απο ένα 6μηνο χρήσης, και βαρέθηκα την κατάσταση. Πήγα πήρα καινούργιο.

Στο καινουριο δεν θα ξανα-χαλασουν ;

Ρε παιδια τα καρβουνακια ποσο κοστιζουν ; μας παιρνουν παρα πολλα οι τυποι-ειναι πολλα τα 60.

Δημοσ.

Για καινούργιο, θα πρότεινα κάποιο απο τα λίγα που κυκλοφορούν και έχουν 5 χρόνια ολικής εγγύησης.

(Η λογική ειναι οτι σε πρωτη φαση εισαι καλυμενος για 5 χρονια και σε δευτερη φαση υποθετεις

οτι εχουν βαλει ποιοτικα εξαρτηματα και θα αντέξει πολύ περισσότερο)

• Like 1
Δημοσ.

Στο καινουριο δεν θα ξανα-χαλασουν ;

Ρε παιδια τα καρβουνακια ποσο κοστιζουν ; μας παιρνουν παρα πολλα οι τυποι-ειναι πολλα τα 60.

Ναί θα χαλάσουν αλλά τουλάχιστον μετά απο την εγγύηση, αν όχι και παραπάνω. Να σου δώσω το δικό μου παράδειγμα.

Το πλυντήριο αγοράστηκε το 2002. Αλλάχτηκαν για πρώτη φορά καρβουνάκια μετά απο 12 χρόνια. Τα επόμενα που μπήκαν πάνω χαλούσαν ανα 6-8 μήνες. Αν λοιπόν δίνεις 60(το ανταλλακτικό πρέπει να παίζει μεταξύ 10-15 ευρώ-τα υπόλοιπα εργατικά) ευρώ για 6-8 μήνες κάθε φορά όπως καταλαβαίνεις λίαν συντόμως θα έχεις δώσει τα ίδια χρήματα που θα είχες  δώσει αν είχες αγοράσει καινούργιο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...