andreasece Δημοσ. 8 Απριλίου 2017 Δημοσ. 8 Απριλίου 2017 εσυ γατονι το επομενο κινητο σου απο σκρουτζομαγαζο με καπελο 50% πανω και εγγυηση χειροτερη απο κινεζομαγαζο,arvato και σια,με το που το δουν στην τσαντα σου θα εχει παρει νερο.Και χιλιες φορες προτιμω να συνεννοουμαι με τον κινεζο (που δεν θα ρισκαρει να σου κανει πουστια,γιατι και κριτικη θα του κανεις που θα του χαλασει το σκορ στο μαγαζι και τα λεφτα σου θα παρεις πισω απο το paypal ετσι κι αλλιως) παρα τα λαμογια τους ελληνες (την συντριπτικη πλειοψηφια εστω) που κοιτανε μονο πως θα σου κανουν την κομπινα. Και ναι αυτα με τα τελωνεια πιστευω ειναι μουφες τα περισσοτερα,εκτος κι αν δηλωσεις dhl κλπ Απλο china mail δεν εχει ακουστει τιποτα για τελωνεια νομιζω χαχαχαχα να σαι καλα το χεσαμε το τοπικ βεβαια, και δικαια γκρινιαζουν οι αλλοι. αν θες να μου πεις κατι παραπανω στειλε πμ γουσταρω να προσπαθω να επικοινωνησω με ατομα σαν κι εσενα
Exploticon Δημοσ. 8 Απριλίου 2017 Δημοσ. 8 Απριλίου 2017 η τιμη πλεον ειναι στα 799$ οποτε ας γινει locked
akisgd Δημοσ. 9 Απριλίου 2017 Δημοσ. 9 Απριλίου 2017 ο νόμος δεν ορίζει τα 22 ευρώ το κατώτατο όριο για τελωνείο; Γιατί να πληρώσεις για 10 ευρώ λουράκια; Έλα ντε; Και εγώ αυτό ήξερα; Γιαυτό λέω ότι ίσως κάτι άλλαξε, ή απλώς κάποιος έκανε του κεφαλιού του. Εγώ τι κάνω τώρα, το κάνω θέμα; Άντε να βρω το δίκιο μου. Δεν ξέρω αν γράφετε αξία στο δέρμα, δεν ξέρω αν κάποιος μπήκε στην διαδικασία να βρει πόσο έχουν αυτά τα λουράκια. Δεν ξέρω και πως δικαιολογούνται αυτά τα 3 ευρώ, μήπως μόνο επειδή ανοίχτηκε το δέμα;
vali Δημοσ. 10 Απριλίου 2017 Δημοσ. 10 Απριλίου 2017 Έλα ντε; Και εγώ αυτό ήξερα; Γιαυτό λέω ότι ίσως κάτι άλλαξε, ή απλώς κάποιος έκανε του κεφαλιού του. Εγώ τι κάνω τώρα, το κάνω θέμα; Άντε να βρω το δίκιο μου. Δεν ξέρω αν γράφετε αξία στο δέρμα, δεν ξέρω αν κάποιος μπήκε στην διαδικασία να βρει πόσο έχουν αυτά τα λουράκια. Δεν ξέρω και πως δικαιολογούνται αυτά τα 3 ευρώ, μήπως μόνο επειδή ανοίχτηκε το δέμα; Ακριβώς τα 3 ευρώ είναι η παράσταση τελωνείου, τώρα αν εκτιμήσει ο τελωνειακός ότι η αξία του δέματος είναι πάνω από 22 ευρώ τότε θα επιβληθεί ΦΠΑ 24% και δασμός που είναι κατ'ελάχιστο 3% αλλά μπορεί και πολύ μεγαλύτερος σε ορισμένα είδη.Επίσης πολλοί νομίζουν ότι αν το δέμα τους κόστισε 200 ευρώ ακόμη και αν υπάρχει τιμολόγιο,θα πληρώσουν και δασμούς και ΦΠΑ για 200 ευρώ, λοιπόν πολλές φορές αυτό δεν ισχύει γιατί αν ο τελωνειακός εκτιμήσει την αξία στα 500 θα το χρεώσει αναλόγος(ειδικά για περιπτώσεις που βρίσκεις κάτι σε τιμή ευκαιρίας)
Προτεινόμενες αναρτήσεις