Προς το περιεχόμενο

Original Xiaomi Mi Notebook Air

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τελικά περνάνε ή δεν περνάνε τα δικά σου; Μας μπερδεψες.

Επίσης ψάξε για ΥΕΔ Θεσσαλονίκης, γιατί πολύ επιμένεις και υπάρχει γνωστό απόφθεγμα για αυτούς που επιμένουν.

• Απαντ. 63
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ε αντε καλα..

γι αυτο εμενα περνανε απο customs exchange κεντρικου αερολιμενα αθηνων ενω μενω θεσσαλονικη?

Περνανε αλλα δν εκτελωνιζονται.

Τα συγκεκριμενα αεροδρομια εχουν δικα τους τελωνεια και γινεται απο εκει η δουλεια.

Δημοσ.

Τελικά περνάνε ή δεν περνάνε τα δικά σου; Μας μπερδεψες.

Επίσης ψάξε για ΥΕΔ Θεσσαλονίκης, γιατί πολύ επιμένεις και υπάρχει γνωστό απόφθεγμα για αυτούς που επιμένουν.

..Ολα "περνανε" απο το τελωνειο, δεν ειπα οτι μου τα φερνει ο πελαργος στην πορτα. Υπαρχει το περναει ΑΠΟ το τελωνειο και το περναει τελωνειο ΣΚΕΤΟ που σημαινει το ανοιξαν και με χρεωσαν. Τι επιμενω, εσεις επιμενετε οτι ολα περνανε. Εγω ειπα οτι μενω θεσσαλονικη, ΠΟΤΕ οποτε εχω κανει αγορα δεν περασε κατι τελωνειο και ΠΑΝΤΑ περασε ΑΠΟ τελωνειο αθηνων. Τα σημαντικα τα εβαλα μπολντ να βοηθησω οσους δεν ειστε δυνατοι στην αναγνωση

Περνανε αλλα δν εκτελωνιζονται.

Τα συγκεκριμενα αεροδρομια εχουν δικα τους τελωνεια και γινεται απο εκει η δουλεια.

Καποια πηγη που να το υποστηριζει αυτο?
Δημοσ.

εγω γιατι νομιζω οτι αυτα για τα τελωνεια τα γραφουν σκρουτζομαγαζατωρες?

οκ με dhl κλπ παντα ηταν μεγαλη η πιθανοτητα,αλλα με απλο china mail δε νομιζω.

Έχω πάρει δεκάδες πράγματα διαφόρων ειδών από Κίνα τα τελευταία 10-15 χρόνια. Μόνο μία φορά είχα πληρώσει τελωνείο για ένα (από τα πρώτα) gps. Σήμερα έλαβα ειδοποιητήριο ότι για να πάρω ένα δέμα με δύο λουράκια ιμάντες για ρολόι κόστους 10 πρέπει να πληρώσω 3 ευρώ. Δεν το πίστευα, όπως και εσείς φαντάζομαι. Απλώς το αναφέρω γιατί πράγματι κάτι άλλαξε αλλά δεν ξέρω για πόσο θα κρατήσει...

• Like 1
Δημοσ.

παιζει τεραστιο ρολο το μεγεθος του πακετου, γιατι ενα κινητο ΟΚ, μπορει να περασει αλλα το laptop δυσκολα τη γλιτωνει...

Με κανονικό ταχυδρομείο απο Κίνα έχω περάσει χωρίς τελωνείο προφυλακτήρα και 2din car radio.

Και τώρα που έχουν σταματήσει ρολόι χωρίς συσκευασία. Είναι καθαρά θέμα τύχης.

Δημοσ.

Tο τελωνείο είναι θέμα τύχης

Μπορεί να σου τύχει για προϊόν 10€ και μπορεί να φέρεις προϊόν αξίας 200€ και να μην πέσει σε ελενχο.

Δημοσ.

Έχω πάρει δεκάδες πράγματα διαφόρων ειδών από Κίνα τα τελευταία 10-15 χρόνια. Μόνο μία φορά είχα πληρώσει τελωνείο για ένα (από τα πρώτα) gps. Σήμερα έλαβα ειδοποιητήριο ότι για να πάρω ένα δέμα με δύο λουράκια ιμάντες για ρολόι κόστους 10 πρέπει να πληρώσω 3 ευρώ. Δεν το πίστευα, όπως και εσείς φαντάζομαι. Απλώς το αναφέρω γιατί πράγματι κάτι άλλαξε αλλά δεν ξέρω για πόσο θα κρατήσει...

ο νόμος δεν ορίζει τα 22 ευρώ το κατώτατο όριο για τελωνείο; Γιατί να πληρώσεις για 10 ευρώ λουράκια;

• Like 1
Δημοσ.

Άτιμε. Μας κατάλαβες. Έχουμε εξαπλωθεί σε όλα τα φόρα και γράφουμε για υποτιθέμενα τελωνεία και παρουσιάζουμε μούφα διασαφήσεις.

Έλα τώρα από το σκρουτζομάγαζό μου να σου κάνω ένα δωράκι για να κρατήσεις το στόμα σου κλειστό.

Και προς θεού, κάτι γατόνια σαν κι εσένα το επόμενό σας κινητό από Κίνα χωρίς ασφάλεια τελωνείου. No heart feelings.

εσυ γατονι το επομενο κινητο σου απο σκρουτζομαγαζο με καπελο 50% πανω και εγγυηση χειροτερη απο κινεζομαγαζο,arvato και σια,με το που το δουν στην τσαντα σου θα εχει παρει νερο.Και χιλιες φορες προτιμω να συνεννοουμαι με τον κινεζο (που δεν θα ρισκαρει να σου κανει πουστια,γιατι και κριτικη θα του κανεις που θα του χαλασει το σκορ στο μαγαζι και τα λεφτα σου θα παρεις πισω απο το paypal ετσι κι αλλιως) παρα τα λαμογια τους ελληνες (την συντριπτικη πλειοψηφια εστω) που κοιτανε μονο πως θα σου κανουν την κομπινα.

Και ναι αυτα με τα τελωνεια πιστευω ειναι μουφες τα περισσοτερα,εκτος κι αν δηλωσεις dhl κλπ

Απλο china mail δεν εχει ακουστει τιποτα για τελωνεια νομιζω

Δημοσ.

ο νόμος δεν ορίζει τα 22 ευρώ το κατώτατο όριο για τελωνείο; Γιατί να πληρώσεις για 10 ευρώ λουράκια;

Εγώ μάλιστα γνώριζα για 25...

Δεν ισχύει αυτό ρε παιδιά?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τριγωνική από gear best με Priority Line EU απο CN warehouse 720€. Το σκέφτομαι και εγώ για το 13άρι...αλλά ακόμα δεν.

Έχει το 12άρι στο HK warehouse στα 460€, αλλά χωρίς τριγωνική με dhl->τελωνείο

Επεξ/σία από dendenden
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...