Προς το περιεχόμενο

Original Xiaomi Mi Notebook Air

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 63
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Σε περιπτωση που το τσιμπησουν τελωνειο , ποσο παει το καπελο;

24% το ΦΠΑ συν κατι αλλες χρεωσεις πας δηλαδη για ενα 30%. Περιπου αλλα 120€...

Δημοσ.

Παιδια,

Κατα ποσο αξιζει η αγορα του συγκεκριμενου στα 480 usd εαν υποθετικα δεν περασει τελωνειο?

Ποιος ειναι ο ανταγωνισμος του και κατα ποσο προηγειται η υπολειπεται?

Το μεγαλο του αδερφακι ειναι με τον Ι5? Αξιζει η μεταβαση και διαφορα χρηματων?

Το εχει καποιος να μας πει και εντυπωσεις?

Θενκς

Δημοσ.

το μεγαλο αδελφακι μου φαινεται τρομερο, και αν παιξει με αντιστοιχη 40% εκπτωση, πολυ καλυτερη επιλογη, μιας και εχει κανονικο i5 και οχι ψοφιο m5 , 8gb ram και ανεξαρτητη gpu 940mx που ειναι αξιοπρεπεστατη για παιχνιδακια τυπου dota2, χωρις μεγαλη καταναλωση/θερμοκρασια, και με ικανη διαφορα ισχυος απο την onboard intel για να εχει νοημα.

Αυτο δε σημαινει οτι και το συγκεκριμενο δεν αξιζει...προφανως και αξιζει για οποιον του αρκει η ισχυς και η μικρη οθονη, και αξιζει (λιγο λιγοτερο) ακομα και με τελωνιο

Δημοσ.

εγω γιατι νομιζω οτι αυτα για τα τελωνεια τα γραφουν σκρουτζομαγαζατωρες?

οκ με dhl κλπ παντα ηταν μεγαλη η πιθανοτητα,αλλα με απλο china mail δε νομιζω.

• Like 1
Δημοσ.

παιζει τεραστιο ρολο το μεγεθος του πακετου, γιατι ενα κινητο ΟΚ, μπορει να περασει αλλα το laptop δυσκολα τη γλιτωνει...

• Like 1
Δημοσ.

παιζει τεραστιο ρολο το μεγεθος του πακετου, γιατι ενα κινητο ΟΚ, μπορει να περασει αλλα το laptop δυσκολα τη γλιτωνει...

Καλα δεν ειναι και τεραστιο το κουτι του. Αντε να ειναι λιγο μεγαλυτερο απο tablet. Προσωπικα θα το σκεφτω μεσα στο σκ και ισως δευτερα να προχωρησω σε αγορα.

Δημοσ.

εγω πιστευω οτι αν σε καποιον του κανει, και αν οντως το τελωνιο ειναι maximum 30% τοτε αξιζει να το παρει στη λογικη οτι και με τελωνιο μεσα βγαινει 580ε τελικη που ειναι τα μισα λεφτα σχετον απο το αντιστοιχο macbook air (για να μη συγκρινουμε με ακυρα laptop πιο παχια, οχι αλουμινενια οχι ips οθονη κλπ κλπ οπως εκανε ενας φιλος ατυχως νωριτερα). Και αποκει και περα, μπορει να σου σκασει και ενα δωρακι -135ε εξτρα αν δεν περασει τελωνιο. Καπως ετσι πρεπει να σκεφτει ο πιθανος αγοραστης.

Εγω θα το επαιρνα αλλα δε με καλυπτει σε specs, αν γινει κατι αντιστοιχο με το 13αρι θα το χτυπησω λογικα.

Δημοσ.

Άτιμε. Μας κατάλαβες. Έχουμε εξαπλωθεί σε όλα τα φόρα και γράφουμε για υποτιθέμενα τελωνεία και παρουσιάζουμε μούφα διασαφήσεις.

Έλα τώρα από το σκρουτζομάγαζό μου να σου κάνω ένα δωράκι για να κρατήσεις το στόμα σου κλειστό.

Και προς θεού, κάτι γατόνια σαν κι εσένα το επόμενό σας κινητό από Κίνα χωρίς ασφάλεια τελωνείου. No heart feelings.

Δημοσ.

200 ευρω πραγματα απο gearbest τον τελευταιο μηνα, τιποτα δεν περασε τελωνειο, ουτε πληκτρολογιο των 70 ευρω. Αυτοι που τα γραφουν μην το γενικευουν, ας αποδεχτουν οτι ηταν ατυχοι. Αυτο με το Αθηνα Θεσσαλονικη τι ειναι, καινουριος αστικος μυθος? Ολα απο αεροδρομιο Αθηνας περνανε τελωνειο ασχετα με τελικο προορισμο

Δημοσ.

Μην παίρνεις και όρκο. Και ψάξε λίγο τα σχετικά θέματα εδώ και σε αλλά φόρουμ. Της Θεσσαλονίκης κ κάποια της βορειεσ Ελλάδας από άλλου εκτελωνιζονται. Το ότι εσυ κ εγώ είμαστε τυχεροί ή προνοητικοί δεν κάνει αυτό που λες κανόνα.

Δημοσ.

Για μένα το κύριο μειονέκτημα είναι η εγγύηση.Μόνο 1 χρόνο με τον όρο να κρατήσεις​ το κινέζικο λειτουργικό και αν παρουσιαστεί κάποιο πρόβλημα χρονοβόρα και κοστοβόρα πηγαινέλα στην Κίνα

• Like 1
Δημοσ.

Αυτο με το Αθηνα Θεσσαλονικη τι ειναι, καινουριος αστικος μυθος? Ολα απο αεροδρομιο Αθηνας περνανε τελωνειο ασχετα με τελικο προορισμο

Δν ισχυει αυτο.

Ροδος, Κερκυρα, Θεσσαλονικη, Ηρακλειο και Χανια(νομιζω) εχουν δικα τους τελωνεια και εκτελωνιζονται εκει τα προιοντα,

Γι αυτο αν ταξιδεψεις σε οποιαδηποτε απο αυτα τα μερη με ενδιαμεσο σταθμο την Αθηνα οι βαλιτσες σου πανε απευθειας ενω σε ολα τα αλλα πρεπει να τις παραλαβεις.

Δημοσ.

Δν ισχυει αυτο.

Ροδος, Κερκυρα, Θεσσαλονικη, Ηρακλειο και Χανια(νομιζω) εχουν δικα τους τελωνεια και εκτελωνιζονται εκει τα προιοντα,

Γι αυτο αν ταξιδεψεις σε οποιαδηποτε απο αυτα τα μερη με ενδιαμεσο σταθμο την Αθηνα οι βαλιτσες σου πανε απευθειας ενω σε ολα τα αλλα πρεπει να τις παραλαβεις.

Ε αντε καλα..

γι αυτο εμενα περνανε απο customs exchange κεντρικου αερολιμενα αθηνων ενω μενω θεσσαλονικη?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...