Προς το περιεχόμενο

Original Xiaomi Mi Notebook Air

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 63
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

με EMS που εχει σαν τροπο αποστολης...πας καρφι για τελωνειο...

κινητό από Αυστραλία ήρθε Ελλάδα μέσο ems και πέρασε χωρίς τελώνιο

Δημοσ.

κινητό από Αυστραλία ήρθε Ελλάδα μέσο ems και πέρασε χωρίς τελώνιο

Εννοείται, δεν έλεγε Κίνα το πακέτο να χτυπήσουν καμπάνες!

100% θα περάσει τελωνείο, έχουν αλλάξει τα πράγματα.

Σήμερα πλήρωσα 3€ μόνο και μόνο επειδή πέρασε μια βόλτα από το τελωνείο (ΥΕΔ Θεσ/κης).

Η πραγματική του αξία ήταν 22$, ένα μικρόφωνο.

Δηλαδή πληρώνεις έστω επειδή πέρασε από εκεί, γιατί τους κίνησε υποψία το πακέτο λόγο όγκου μάλλον και σε χρεώνουν τέλη παραμονής έστω και αν δεν εκτελωνιστεί!!!

Τελωνείο για αντικείμενο 22 $! Μπήκαν στο κόπο να το εκτελωνίσουν? Δεν πιστεύω τόσο καιρό τα περί "αυστηρότητας του τελωνείου" αλλά μάλλον έχει γίνει σοβαρό το ζήτημα για να κυνηγάνε και τα 3 $

Βέβαια Αν το πακέτο σου είχε σχήμα/μέγεθος πακέτου κινητού .....προκάλεσες οπότε και το άνοιξαν μπας και η τιμή ήταν fake. Ξενέρα που θα έφαγε ο τύπος. 

Δημοσ.

ωραια προσφορά αλλα μεγαλη προσοχη παιδια στις αγορες απο Κινα, εγώ με μεγάλη προσοχή 20 ευρώ κόστος το ρολόϊ και σιγουριά τύπου "αλίμονο μια σταλίτσα κουτάκι και μέσα στα πλαίσια ατέλειας" και έφαγα 3 δολλάρια χαράτσι.ΟΛΑ περνάνε πλέον τα κινέζικα..τουλάχιστον απο Θεσσαλονίκη.

Δημοσ.

Στο τελωνειο θεσσαλονικης γινεται χαμος... εδω εχουν αρχισει φιλοι να τα στελνουν σε εμενα στην αθηνα και να τους τα στελνω με κουριερ... (αν και με ενοχλεί λίγο γιατι πρεπει να τρεχω να τα παραλαβω απο τα ελτα αλλα το συνδυαζω με δικα μου και παω 1 φορα στις 10 μερες).

Γενικά πολύ προσοχή. Προσωπικά δε θα ρίσκαρα να το παραγγειλω

• Like 1
Δημοσ.

Είπαμε σαν τιμή είναι πάρα πολύ καλή......

Απλα όσοι παραγγελνουμε απο Κινα συχνα γνωριζουμε οτι απο τον Νοεμβρη και ακομα περισσοτερο μετα την Πρωτοχρονιά το τελωνειο δαγκωνει!!

Περνανε μεχρι και δεματα χαμηλης αξιας απο κει που πρότερα δεν περνουσε ουτε ψυγείο να ειχες παραγγειλει!!

Μιλαμε για απλο ταχυδρομειο....ποσο μαλλον με EMS.....πανω απο 95% πιθανοτητες τελωνειου πραγμα που σημαινει γυρω στο 30% φοροι!!!

Όποιος προτίθεται να ρισκάρει γνωρίζοντας τα παραπάνω....μαγκιά του και καμάρι του!!!

Δημοσ.

τα ΕΛΤΑ πλέον χρεώνουν 3 ευρώ για τα πάντα. είχα παραγγείλει από το αμαζον κάτι παπούτσια, τελωνείο πληρωμένο από το άμαζον μέσα στην τιμή μαζί με τους φόρους και μου απαίτησαν 3 ευρώ για το τελωνείο!!!! αυτή στο ταχυδρομείο μου είπε πως για όλα τα δέματα που έρχονται από τρίτες χώρες και περνάνε τελωνείο, υπάρχει χρέωση πάγια 3 ευρώ σε όλες τις αποστολές. αναγκάστηκα να τα πληρώσω γιατί ήταν για δώρο και έπρεπε να το παραλάβω και τώρα περιμένω να δω τι θα μου πει ο Αμερικάνος, αλλά δεν πιστεύω πως θα γίνει τίποτα. τσακώθηκα γιατί δεν μου είχαν στείλει ούτε καν ειδοποιητήριο και τελικά με πήραν τηλέφωνο για να πάω να το παραλάβω από το ταχυδρομείο. η αξία του δέματος ήταν σύνολο 40 δολλάρια με μεταφορικά, δασμούς κτλ.

αλλά όμως τα ΕΛΤΑ είναι απαράδεκτα καθώς και σε άλλους γνωστούς μου, υπάρχει θέμα με τα ειδοποιητήρια. ούτε ειδοποιητήρια δεν αφήνουν πλέον

Δημοσ.

παιδιά τα έχουμε ξαναπεί

όλα τα δέματα /γράμματα εξωτερικού περνάνε υποχρεωτικά από τελωνείο.

το θέμα είναι κατά πόσο "βαριέται" ο εκτελωνιστής να κάνει την δουλειά του.

πάντως από εσωτερική πληροφορία ότι τα δέματα που περνάνε από Αθήνα (αεροδρόμιο) έχει τρομακτική μεγάλη κίνηση και ακόμα ένα πολύ μεγάλο ποσοστό περνάει στο φλου. βέβαια εξαρτάτε αν θα προσλάβουν τελωνειακούς υπαλλήλους διότι δεν είναι και πολύ.

Δημοσ.

Και στην περίπτωσή μου, αντικείμενο αξιας 5 ευρώ που είχα πάρει απο Κίνα πέρασε απο τελωνείο Θεσσαλονίκης και μου ζήτησαν 3 ευρώ μόνο για το γεγονός που πέρασε απο τελωνείο το δεμα. Δε θα ρίσκαρα ούτε και εγώ την συγκεκριμέη αγορά Mi Notebook.

Δημοσ.

Πωπω ρε παιδιά ταμαμ είναι super τιμή ωραία specs και κουκλάκι

Αν δεν έπαιζε αυτό με το σίγουρο τελωνείο πλέον (έχουν τύχει σε φίλους τρελά χαράτσια και δεν μιλάω για 3€) θα χτύπαγα κι εγώ...

Τι μας κάνετε... 

Δημοσ.

θυμάμαι οτι κάποτε περί 2008-9-10 Πάντα πλήρωνα 3 ευρω στο ταχυδρομιο (Αθηνα).

ξαφνικά σταμάτησε ε μάλλον ηταν περι φθοράς κ αφθαρσίας τόσα χρόνια το συστημα θα πεσαν τα εξοδα και το επαναφερανε

Δημοσ.

Καταγγελία όλοι στην ΕΕΤΤ για το 3ευρο και όσα δέματάκια δεν μας είναι πολύ απαραίτητα δεν τα δεχόμαστε. Κι εγώ ξέρω γνωστούς που για ένα tempered glass αξίας κάτω από 2€ τους χρέωσαν το 3αράκι. Αν είναι δυνατόν πια.

Δημοσ.

Από amazon.co.uk μια παραγγελία που παρέλαβα πριν κάνα 2μηνο περίπου και ήρθε από Αμερική πλήρωσα το 3ευρω αλλά μου το πίστωσε ο πωλητής μαζί με τα μεταφορικά επειδή άργησε να έρθει.

Δημοσ.

αδιαφορη προσφορα στα black friday deals πηρα dell lattitude 11 5175 με ιδια χαρακτηριστικα 450ευρω συνολο με εγγυηση dell οποτε για μενα δεν μου κανει ιδιαιτερη εντυπωση ουτε με ελκει αυτη η τιμη

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...