keysmith Δημοσ. 7 Απριλίου 2017 Δημοσ. 7 Απριλίου 2017 Αφού είναι "φωτοκινητό" ας μιλήσουμε με φωτογραφικούς όρους. Καλή η διπλή κάμερα καθώς επιτρέπει κάποια κόλπα να γίνουν αλλά.. αμάν με τους (υπερ)ευρυγώνιους φακούς. 80° είναι πάρα πολλές μοίρες για γενικός φακός. Αντιστοιχεί περίπου σε ισοδύναμο FF 23mm (για 16.9 αισθητήρα). Για δρόμο δεν κάνει ούτε ασφαλώς για πρόσωπα (θα παραμορφώνει στις άκρες) και βασικά κάνει μόνο για τοπία. Δεν ξέρω που θα πάει αυτή η κατάσταση. Τα παλαιότερα κινητά είχαν 35mm περίπου (ισοδύναμο) φακό και μπορεί να πήγαινες λίγο πιο μακρυά για να "χωρέσεις" τον κόσμο, έβγαιναν όμως αξιοπρεπώς (προοπτική πιο κοντά σε αυτό που βλέπει το μάτι περίπου στα 50mm)
ggelhsva Δημοσ. 7 Απριλίου 2017 Δημοσ. 7 Απριλίου 2017 5.2" mini, 6" medium, 7" large, ρε που παμε ρε Εκεί καταντήσαμε! Να λέμε τα κινητά με οθόνη 5.2" "mini"! Καμία ελπίδα για εμάς που θέλουμε κινητό με οθόνη <5"...
johniem Δημοσ. 7 Απριλίου 2017 Δημοσ. 7 Απριλίου 2017 PSBattle Go! xD (Κάτσε να πάω σπίτι έχει να πέσει Photoshop) Είναι λίγο κάπως όντως ο τρόπος που ο κρατάει αλλά μήπως δεν φταίει ο Ronaldo αλλά ο φωτογράφος που του είπε να το κρατήσει έτσι;
Baculas Δημοσ. 7 Απριλίου 2017 Δημοσ. 7 Απριλίου 2017 Ah, I See You're a Man of Culture as Well.... Θεούλης 1
mordred Δημοσ. 7 Απριλίου 2017 Δημοσ. 7 Απριλίου 2017 @Neg Μας πέθανες φίλος... Αξίζεις χειτοκρότημα... Και με κάλυψες απόλυτα... ΥΓ: Σε αυτή με το ξωκλήσι μου έφυγε freddos από τη μύτη... Μπράβο μας έφτιαξες το πρωινό (σήμερα το είδα)... 1
CaptainHog Δημοσ. 7 Απριλίου 2017 Δημοσ. 7 Απριλίου 2017 ηρθε ο ronaldo στον Α. Παυλο???? μπραβο!! η εκκλησια ειναι διπλα απο το σπιτι μου.. 1
freegr Δημοσ. 10 Απριλίου 2017 Δημοσ. 10 Απριλίου 2017 Τελικά τα πήρε χοντρά ο Κριστιάνο και η φωτογραφία με το πιτόγυρο μου άρεσε πολύ, δείχνει ότι όλα είναι ψεύτικα και κινέζικα please..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα