KnightRider Δημοσ. 6 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 6 Απριλίου 2017 To γενονος να δώσει απλά σε όλα τα windows phone να δώσουν Windows 10 mobile το έχουν σκεφτεί ??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alani13 Δημοσ. 6 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 6 Απριλίου 2017 Κατά τα άλλα το WP είναι πλέον και επισήμως νεκρό... και αυτό είναι πολύ κακό, γιατί το λειτουργικό ήταν εξαιρετικό, ειδικά στις business εφαρμογές... Simply as that Το πρόβλημα είναι ότι το μεγάλο μερίδιο της αγοράς των κινητών δεν είναι business πελάτες... οπότε δεν πας μπροστά ξεκινόντας να στηρίζεις τους business μόνο... Κατ εμέ αν δεν είχε τη μανία να σου πει τα κάνεις όλα με το τρόπο μου επειδή έτσι γουστάρω ακόμα θα υπήρχε. Αν έδεινε πχ. java ως main developer language και τη c# ως optional dev language.. θα υπήρχαν μια χαρά windows mobile αυτή τη στιγμή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bazzil Δημοσ. 6 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 6 Απριλίου 2017 Η τελευταία έκδοση 15063 απο το fast ring έχει διόρθωσε αρκετά προβλήματα της προηγούμενης έκδοσης στο lumia 920. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Locke_John Δημοσ. 6 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 6 Απριλίου 2017 και μολις παρελαβα το 1520... ισως χρειαστει να το "μεταμφιεσω" σε 950xl... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aris1986 Δημοσ. 6 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 6 Απριλίου 2017 Στα κινητα τι καινουργιο θα εχουμε δλδ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
I'm_busy Δημοσ. 6 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 6 Απριλίου 2017 Τον ήπιαμε εμείς με 735/730, που αναμεσα σε όσα wp εχω τεστάρει/βιώσει(απο φίλους) ειναι μακράν οτι καλυτερο και κλείνω και 3ο έτος τωρα χωρίς καν να σκέφτομαι να αλλάξω συσκευή (απο κάμερα ειναι ακομα τοπ, ,ομορφια δε το συζητάω,δε κολλάει, φβ ινστα ταμπλρ που δουλεύω δεν εχω θέματα)...κριμα αλλα αναμενόμενο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nomedor Δημοσ. 6 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 6 Απριλίου 2017 θα είναι διαθέσιμο σε 13 μόλις συσκευές ??? Υπάρχουν ακόμα 13 άτομα με windows phone ???? jk Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
techon1 Δημοσ. 6 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 6 Απριλίου 2017 Είμαι συμβατός. Lumia 640 forever bitches 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostasff Δημοσ. 6 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 6 Απριλίου 2017 Κατά πάσα πιθανότητα θα το πάρουν μέσω insider οι υπόλοιπες συσκευές που τρέχουν σήμερα Windows 10 (930, 730, 735 κλπ) @nomedor και λοιποί γιατί ασχολείστε αφού δεν σας αρέσουν και τι προσφέρουν στη συζήτηση τα σχόλιά σας? Αλλά μόλις δείτε είδηση με Windows mobile κολλάτε όπως η μύγα στο σκ@τό (τυχαίο το παράδειγμα)...... ???? 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cd2matheos Δημοσ. 6 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 6 Απριλίου 2017 Τρεχω να παρω ενα lumia για να εχω creators update και να στερουμε ολα τα υπολοιπα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
randomcat Δημοσ. 6 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 6 Απριλίου 2017 κρίμα γιατί δουλεύοντας ταυτόχρονα android και windows τα τελευταία 5 χρόνια, η εμπειρία χρήσης με windows σε καθαρά επαγγελματική χρήση είναι αξεπέραστη σε σχέση με android. Δυστυχώς οι ατυχείς επιλογές στο marketing τερμάτισαν πριν την ώρα του ένα λειτουργικό που μπορεί να δώσει πολύ περισσότερα. Συμφωνώ, ωστόσο, ενώ τα Windows 10 για desktop μου αρέσουν πολύ, τα πλακίδια για κινητό δεν παλεύονται. Καθαρά σε θέμα appealing και ομορφιάς του UI τοu Android για εμένα είναι το κορυφαίο (+υπάρχουν και ένα σωρό ωραίοι launcher). 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BlackSunrise Δημοσ. 6 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 6 Απριλίου 2017 Λογικά θα είναι γι΄αυτα τα 13 άτομα που έχουν Windows Phone Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jimmy213 Δημοσ. 6 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 6 Απριλίου 2017 Λογικά θα είναι γι΄αυτα τα 13 άτομα που έχουν Windows Phone Όντως γι' αυτά είναι. Ευχαριστούμε για το εποικοδομητικό σου σχόλιο. Βοηθάει πολύ την κουβέντα και δεν δείχνει κανένα κόμπλεξ. 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NickTheGreek99 Δημοσ. 6 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 6 Απριλίου 2017 και το 535 στην απέξω.. καλά κρασά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Angelcrow Δημοσ. 6 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 6 Απριλίου 2017 και το 535 στην απέξω.. καλά κρασά.Ξενερωσα και εγω πραγματικα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα