Jastonas Δημοσ. 6 Απριλίου 2017 Δημοσ. 6 Απριλίου 2017 Δεν ξέρω αν έχει υπάρξει αντίστοιχο thread ή αν ενδιαφέρει κανέναν, αλλά εγώ θα κάνω την αρχή, με λίγα από τα πρώτα παιχνίδια που θυμάμαι να έχω παίξει. Όποιος θέλει, ας προσθέτει και την ηλικία του! Εγώ γεννηθείς το 1984. Όλα τα πρώτα μου παιχνίδια βλέπω βγήκαν πριν γεννηθώ! Πλέον δεν αντέχουμε και τα αγοράζουμε Day 1 (edit - εκτός του Outrun...) Alley Cat (1983) Frogger (1983) Outrun 1986 Roland In Time (1984) - Amstrad Zaxxon 1982 DigDug 1982 16
panos0100 Δημοσ. 6 Απριλίου 2017 Δημοσ. 6 Απριλίου 2017 Καλή αρχή και από μένα, το πρώτο παιχνίδι που έπαιξα ήταν το midtown madness 2 σε ηλικία 10 ετών τότε (πέρασαν κιόλας 25 χρόνια ρε γαμώτο) με έναν υπολογιστή τότε που είχε επεξεργαστή πεντιουμ 3 και ραμ 32mb η μνήμη βασικά ήταν το πρόβλημα το μεγάλο
Tzini_Gr Δημοσ. 6 Απριλίου 2017 Δημοσ. 6 Απριλίου 2017 τι μου θυμησες... ας ξεκινησω 1.Captain Claw 2.Commandos 3.Red Alert και τι δεν θα εδινα να εβλεπα ξανα commmandos συνεχεια..οχι ομως οπως το τελευταιο που το βγαλαν σε fps (commandos strike froce)
Moderators Praetorian Δημοσ. 6 Απριλίου 2017 Moderators Δημοσ. 6 Απριλίου 2017 Από τα πρώτα παιχνίδια που θυμάμαι στον Schneider Euro PC ( 8088) ήταν: - Bruce Lee (1987? ) https://www.youtube.com/watch?v=snhQktFsnvU - Karateka (1986) Και τα: Dig n Dug, Alley Cat , Frogger που ανέφερε και ο Jastonas 5
Sprou Δημοσ. 6 Απριλίου 2017 Δημοσ. 6 Απριλίου 2017 Resident evil εξου και το avatar. Επισης abe's oddysee. Ωραιο thread jastonas ενδιαφέρον. Συγγνωμη πιάνεται και το Atari;; Εαν ειναι ετσι το κρυφτο αυτο που σε εψαχνε ο αλλος παιχτης δε θυμάμαι πως λεγεται..
aOUaS88 Δημοσ. 6 Απριλίου 2017 Δημοσ. 6 Απριλίου 2017 νομιζω αυτο ηταν το πρωτο μου παιχνιδι-κονσολα.. ..δν θυμαμαι αν το sega ηταν πιο παλιο απο το atari..θυμαται κανεις? 1
xtrmsnpr Δημοσ. 6 Απριλίου 2017 Δημοσ. 6 Απριλίου 2017 αααα,τέλειο νήμα για να μετρήσουμε τα epenis μας!! Ski free windows 95 https://youtu.be/bbf4ZBJze-A
Mpiftekis Δημοσ. 6 Απριλίου 2017 Δημοσ. 6 Απριλίου 2017 Αν ομιλούμε για PC τότε το Prince of Persia σε DOS. 5
vste Δημοσ. 6 Απριλίου 2017 Δημοσ. 6 Απριλίου 2017 -Pong (μαζι με τις παραλλαγες του). -Αρκετα ασπρομαυρα arcades στο Rodeo στο Καλαμακι. -Αργοτερα εννοειται 1ες εκδοσεις Manic Miner, Jet Set Willy, Αrcanoid και Bomb Jack σε CPC 464. Ευτυχως τα ειδα σε ξαδερφο και τελικα ηξερα να διαλεξω C64 και να παιξω και κανενα Monty on the Run και οχι αυτη την μπακατελα! ΦΑΑΑΚ! Σε ποσα χρονια χρειαζομαι Π για να περπαταω; 3
Log@n Δημοσ. 6 Απριλίου 2017 Δημοσ. 6 Απριλίου 2017 Αναμνησεις! Ωραιο θεμα... Θυμαμαι τα : Digger, Karateka, Scorched Earth, Barbarian, Frogger, Afterburner, Alley cat, Zaxxon, Paperboy, Dangerous Dave, Zak Mckraken και λιγο αργοτερα τα bubble bobble, lakers vs celtics, golden axe 2
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 6 Απριλίου 2017 Moderators Δημοσ. 6 Απριλίου 2017 Διάφορα παιχνίδια στο Spectrum ZX, μεταξύ αυτών την δική του έκδοση του Turbo Outrun, κάποιο με Ολυμπιακούς αγώνες αν θυμάμαι καλά (fast forward την κασέτα για αλλαγή αγωνίσματος ) και το Cookie. 1
jokul7 Δημοσ. 6 Απριλίου 2017 Δημοσ. 6 Απριλίου 2017 Τα πρώτα ήταν King's Quest 3 και Defender of the Crown σε Commodore Amiga! 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα