Homecinemakias Δημοσ. 6 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 6 Απριλίου 2017 Καλημέρα. Πως μπορούμε να ενσωματώσουμε πρόσθετα στο final cut pro; Και που βρίσκουμε δωρεάν και ασφαλή τέτοια πρόσθετα εργαλεία εαν γνωρίζετε; Ευχαριστώ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Homecinemakias Δημοσ. 9 Απριλίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2017 Μα τι ρωτάω κι εγώ! 2 κατηγορίες ατόμων υπάρχουν. Αυτοί που δεν ξέρουν το filal cut και οι άλλοι που φυσικά δεν θέλουν να μοιραστούν την... αποκλειστικότητά των πηγών τους. Κάτι... ''φοβούνται'' μάλλον. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
juventinos Δημοσ. 9 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2017 Καλημέρα. Εγώ είμαι απο αυτούς που δεν ξέρουν ούτε απο final cut ούτε απο mac, αλλά δε νομίζω να είναι τόσο δύσκολο να κάνεις αυτό για αρχή https://www.google.gr/search?client=opera&q=final+cut+free+plugins+download&sourceid=opera&ie=UTF-8&oe=UTF-8 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
basilis5 Δημοσ. 10 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2017 Μα τι ρωτάω κι εγώ! 2 κατηγορίες ατόμων υπάρχουν. Αυτοί που δεν ξέρουν το filal cut και οι άλλοι που φυσικά δεν θέλουν να μοιραστούν την... αποκλειστικότητά των πηγών τους. Κάτι... ''φοβούνται'' μάλλον. Κανεις ενα λαθος, θεωρεις πως ο μεσος apple user του φορουμ, ασχολειται και με fcpx. Δεν ειναι καποιο κρατικο μυστικο, απλα ετυχε οσοι ειδαν το ποσταρισμα σου να μην γνωριζουν. Πχ και γνωριζω το fc και δεν εχω ιδεα που βρισκεις δωρεαν plug ins Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zx-spectrum Δημοσ. 10 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2017 Το fcp 7 pro παει προς κατάργηση.... plugins free δε θα βρείς μιας και ήταν επαγγελματική σουιτα και οτι extra effects υπήρχαν ήταν επι πληρωμή (sapphire, boris κτλ). Επίσης τι άλλο περιμένεις για plugins απο μια σουίτα μονταζ ? Κοπτοραπτική εικόνας κάνεις όχι photoshop !!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Piterakos83 Δημοσ. 10 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2017 Έχω χρησιμοποιήσει και το 7 και το x. Ότι free plugin έχω βάλει είναι μετά από αναζήτηση στο google, αλλιώς από το θείο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Homecinemakias Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2017 Καλημέρα. Εγώ είμαι απο αυτούς που δεν ξέρουν ούτε απο final cut ούτε απο mac, αλλά δε νομίζω να είναι τόσο δύσκολο να κάνεις αυτό για αρχή https://www.google.gr/search?client=opera&q=final+cut+free+plugins+download&sourceid=opera&ie=UTF-8&oe=UTF-8 Ναι φαίνεται σωστό ως προσέγγιση αλλα μπορεί να αποδειχτεί οδυνηρότατο. Και πράγματι είναι!!! Όταν το έκανα πρίν 1 περίπου χρόνο, κόλλησα ιούς και έπαθα ζημιά μεγάλη και κόστισε πολύ η επαναφορά στην προηγούμενη υγιή κατάσταση του υπολογιστή. Το fcp 7 pro παει προς κατάργηση.... plugins free δε θα βρείς μιας και ήταν επαγγελματική σουιτα και οτι extra effects υπήρχαν ήταν επι πληρωμή (sapphire, boris κτλ). Επίσης τι άλλο περιμένεις για plugins απο μια σουίτα μονταζ ? Κοπτοραπτική εικόνας κάνεις όχι photoshop !!! Μεγάλο το λάθος σ'αυτό που λες. Εγώ ποτέ δεν είπα οτι θέλω να βάλω πχ φίλτρα σε πρόσωπα ή να αλλάξω ντεκόρ σε βίντεο. Για παράδειγμα θα σου πω οτι ένας που κάνει αθλητικές καλύψεις χρειάζεται "μάσκες" με λίστες και στοιχεία 11άδων, παικτών κλπ. Επίσης την ώρα του αγώνα χρειάζεται στατιστικές εικόνες επι της οθόνης. Σε έναν γάμο θέλεις εφέ μετάβασης τίτλων ή και εικόνες κινούμενες απο καρδούλες μέχρι και πολλά άλλα που κανείς μπορεί να καταλάβει τι εννοώ ή και να έχει δεί σε βίντεο, τα οποία το πρόγραμμα εξ'αρχής δεν έχει στο βασικό "πακέτο". Πολλά μπορώ να σου πω που χρειάζονται. Εαν βέβαια το χρησιμοποιεί κάποιος στην χάση και στην φέξη, μια χαρά είναι το πρόγραμμα όπως δίδεται απο την εταιρία που το έχει δημιουργήσει. Όμως εαν αυτή είναι η δουλειά σου, πρέπει να έχεις ποικιλία μεγάλη ή και... τεράστια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα