UsualSuspect__ Δημοσ. 12 Απριλίου 2017 Δημοσ. 12 Απριλίου 2017 Δεν αξίζει καν να μπαίνουν εδώ οι προσφορές Γερμανού και public. Βγάζουν ένα δυο κομμάτια τα οποία τα παίρνουν άτομα από το το προσωπικό. Δεν προλαβαίνει κανεις άλλος. Μη τους κάνετε διαφήμιση Ναι, το insomnia περίμεναν για την διαφήμιση 1
petros37 Δημοσ. 12 Απριλίου 2017 Δημοσ. 12 Απριλίου 2017 gr234567 Σε ευχαριστω πολυ .Πηρα και εγω ενα αποτην προσφορα . 1
HitmanGr4 Δημοσ. 12 Απριλίου 2017 Δημοσ. 12 Απριλίου 2017 (επεξεργασμένο) Έχω ένα κρατημενο μέχρι αύριο Θεσσαλονίκη Τσιμισκή όποιος το θέλει ας στείλει ένα πμ να του πω αριθμό παραγγελίας Κρατημενο για το μέλος Shijune's Επεξ/σία 12 Απριλίου 2017 από HitmanGr4 2
gr234567 Δημοσ. 12 Απριλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 12 Απριλίου 2017 gr234567 Σε ευχαριστω πολυ . Πηρα και εγω ενα αποτην προσφορα . Καλορίζικο! Καλές γιορτές!
Antretng Δημοσ. 12 Απριλίου 2017 Δημοσ. 12 Απριλίου 2017 Παιδιά το πήρε ένας φίλος, δεν τον βόλεψε και μου το δίνει ουσιαστικά αχρησιμοποίητο, στη ίδια τιμή. Οπως είχα γράψει και άλλου, έψαχνα για κάτι στα ~200e από Ελλάδα, με το gaming να μη με απασχολεί, αλλά αντιθέτως με ενδιαφέρει η κάμερα, (άρα απ ο,τι έχω ψάξει καταλήγω στο ότι τα Xiaomi Redmi/Note 3/4 δεν με πολύ ενδιαφέρουν) Για πείτε, δεδομένης της τιμής της προσφοράς και της μη χρήσης του για παιχνίδια, να το πάρω, ή υπάρχει κάνα καλύτερο deal στα μέχρι 200e? Κοίταζα και το P8 lite (2017) από τα σκρουτζομαγαζα στα περιμου 200e, αλλά βλέπω ότι είναι μπλέξιμο από τη μια οι branded εκδόσεις και από την άλλη οι beta rom που φορανε... Ευχαριστώ ---edit--- Κοίταζα και προς το Honor 5c Honor 5c (ή honor 7 lite), p9 lite και p8 lite 2017 ειναι ιδια κινητα πανω κατω με διαφορα την Ram οπου το p8 lite 2017 εχει 3 gb. Σε καμερα εχουμε mote g4 plus > p9 lite > moto g4. Οχι οτι υστερει πολυ το moto g4 αλλα του p9 lite ειναι καλυτερη. Γενικα σαν κινητο ειναι καλυτερο το p9 lite με εξαιρεση οτι εχει μικροτερη οθονη.
Shijune Δημοσ. 12 Απριλίου 2017 Δημοσ. 12 Απριλίου 2017 Έχω ένα κρατημενο μέχρι αύριο Θεσσαλονίκη Τσιμισκή όποιος το θέλει ας στείλει ένα πμ να του πω αριθμό παραγγελίας Κρατημενο για το μέλος Shijune's Ευχαριστώ το φίλο HitmanGr4 για την παραχώρηση της κράτησης. Για το πατέρα μου το πήρα που δεν έχει και τρελές απαιτήσεις. Ελπίζω να βγει καλό.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα