panos7 Δημοσ. 8 Απριλίου 2017 Δημοσ. 8 Απριλίου 2017 Καλά ρε παιδιά, κάνετε παραγγελίες έτσι απλά για να νιώσετε την ικανοποίηση ότι είστε από τους πρώτους που έκαναν παραγγελία σε μια προσφορά και λίγες ώρες μετά απλά δεν δέχεστε την παραλαβή του προϊόντος? Στερώντας την δυνατότητα από κάποιον που το χρειάζονταν πραγματικά να το αποκτήσει (μην μου πείτε δικαιολογίες ότι βγήκατε εδώ στο θέμα και δηλώσετε αν θέλει κάποιος να πάει Θεσσαλονίκη, Περιστέρι και Γλυφάδα να τα πάρει)!!!!!!!!! Τραγικό! Ο ανθρωπος ειπε οτι απλα το μετανιωσε.Δεν νομιζω να το εκανε επιτηδες. Ας μη βγαζουμε ευκολα συμπερασματα. 1
Antretng Δημοσ. 8 Απριλίου 2017 Δημοσ. 8 Απριλίου 2017 Καλά ρε παιδιά, κάνετε παραγγελίες έτσι απλά για να νιώσετε την ικανοποίηση ότι είστε από τους πρώτους που έκαναν παραγγελία σε μια προσφορά και λίγες ώρες μετά απλά δεν δέχεστε την παραλαβή του προϊόντος? Στερώντας την δυνατότητα από κάποιον που το χρειάζονταν πραγματικά να το αποκτήσει (μην μου πείτε δικαιολογίες ότι βγήκατε εδώ στο θέμα και δηλώσετε αν θέλει κάποιος να πάει Θεσσαλονίκη, Περιστέρι και Γλυφάδα να τα πάρει)!!!!!!!!! Τραγικό! Μπραβο. Κραζε τους ωστε στο μελλον αν καποιος τσιμπησει προσφορα και το μετανιωσε να μην το ανακοινωνει καν για να μη φαει κραξιμο οποτε τελικα χανεται η παραγγελια και δεν επωφελείται κανενας. Αυτη η γκρινια και επιθετικοτητα που υπαρχει εδω μεσα ποτε δεν την καταλαβα. 5
stelios18120 Δημοσ. 8 Απριλίου 2017 Δημοσ. 8 Απριλίου 2017 Εντάξει μερικοί κάνουν παραγγελίες και μετά αλλάζουν γνώμη. Λογικό είναι. 2
civeng97 Δημοσ. 8 Απριλίου 2017 Δημοσ. 8 Απριλίου 2017 καλημέρα, έχω κρατημένο ένα στην Τσιμισκή Θεσσαλονίκη το οποίο τελικά δεν θα πάρω. Αν το θέλει κάποιος να του στείλω το νούμερο παραλαβής να πάει να το πάρει. Όσο αφορά εμένα, παράγγειλα ένα για μια συνάδελφό, γιατί το θεώρησα καλό. Πήγε το είδε στην έκθεση κ δεν της άρεσε αισθητικά. Οπότε τον κωδικό παραγγελίας τον ζήτησε κ τον πήρε ένας συμφορουμιτης. Δεν βλέπω κάτι κακό 4
mc01319 Δημοσ. 8 Απριλίου 2017 Δημοσ. 8 Απριλίου 2017 Καλά ρε παιδιά, κάνετε παραγγελίες έτσι απλά για να νιώσετε την ικανοποίηση ότι είστε από τους πρώτους που έκαναν παραγγελία σε μια προσφορά και λίγες ώρες μετά απλά δεν δέχεστε την παραλαβή του προϊόντος? Στερώντας την δυνατότητα από κάποιον που το χρειάζονταν πραγματικά να το αποκτήσει (μην μου πείτε δικαιολογίες ότι βγήκατε εδώ στο θέμα και δηλώσετε αν θέλει κάποιος να πάει Θεσσαλονίκη, Περιστέρι και Γλυφάδα να τα πάρει)!!!!!!!!! Τραγικό! Καλά τι επιθετικότητα είναι αυτή; Ο καθένας έχει δικαίωμα να μετανιώνει για μία επιλογή του. Ο κωδικός δόθηκε σε συμφουρίτη. Ευχαριστώ 2
bromiaris Δημοσ. 8 Απριλίου 2017 Δημοσ. 8 Απριλίου 2017 Μάλλον αστειεύεστε… αν ήταν ένα μεμονωμένο γεγονός σαφώς και δεν θα έλεγα κάτι.. αλλά μέτρησα τρεις μετανιωμένους… Άντε να δεκτό ότι ήταν τυχαίο και ότι όλοι είχατε άγιες προθέσεις, αλλά μην μου πείτε άλλοι δεκάδες ότι δεν παραγγέλλουν απλά και μόνο για να έχουν καβατζομένο κάτι μέχρι να πάνε να το δουν από κοντά και τοοοοοτε να αποφασίσουν αν το ήθελαν πραγματικά, στερώντας την ευκαιρία σε κάποιον άλλον που το χρειάζεται, να το αποκτήσει.. 1
Antretng Δημοσ. 8 Απριλίου 2017 Δημοσ. 8 Απριλίου 2017 Οποτε εσυ λες καλυτερα να το καβατζωνουν και αν το μετανιωνουν να μην γραφουν τιποτα εδω μεσα και να χανεται τελειως η παραγγελια... ή να το αγοραζουν και να το πουλανε μετα με καπελο στις αγγελιες... 2
dnikolidak Δημοσ. 8 Απριλίου 2017 Δημοσ. 8 Απριλίου 2017 @mc01319 ευχαριστώ πολύ. Παρέλαβα απο public Περιστερίου. 1
bromiaris Δημοσ. 8 Απριλίου 2017 Δημοσ. 8 Απριλίου 2017 Οποτε εσυ λες καλυτερα να το καβατζωνουν και αν το μετανιωνουν να μην γραφουν τιποτα εδω μεσα και να χανεται τελειως η παραγγελια... ή να το αγοραζουν και να το πουλανε μετα με καπελο στις αγγελιες... Που ακριβώς προτείνω – προτρέπω εγώ να κάνουν αυτό το όποιο καυτηριάζω??????????? :blink: :confused:
Antretng Δημοσ. 8 Απριλίου 2017 Δημοσ. 8 Απριλίου 2017 Που ακριβώς προτείνω – προτρέπω εγώ να κάνουν αυτό το όποιο καυτηριάζω??????????? :blink: :confused: Μα αμα τους κραζεις και τους ζητας το λογο τι περιμενεις να κανουν στο τελος; Θα κανουν παραγγελια και αν το μετανιωνουν θα το αφηνουν να χανεται μην τους μαλωσει κανενας στο insomnia
bromiaris Δημοσ. 8 Απριλίου 2017 Δημοσ. 8 Απριλίου 2017 Άρα προτείνεις εσύ αγαπητέ μόλις βλέπουμε μια προσφορά, πρώτα να κάνουμε παραγγελία και μετά να σκεπτόμαστε αν είναι όντος προσφορά, αν την χρειαζόμαστε πραγματικά, αν καλύπτει τις ανάγκες μας κλπ κλπ…. Ένα μέτρο δεν μπορούμε να έχουμε? Αυτό που με παραξένεψε είναι ότι σε ένα θέμα με δυο σελίδες βρεθήκαν τρία άτομα να το έχουν μετανιώσει.. και με βάση αυτό καυτηριάζω τα κακός κείμενα που πολλά άτομα πρώτα παραγγέλλουν και μετά πάνε να διαβάσουν σχόλια αν έκαναν καλά που παρήγγειλαν κλπ κλπ.. με αποτέλεσμα αρκετοί να υπαναχωρούν από τις παραγγελίες με αποτέλεσμα άλλοι που χρειάζονται πραγματικά την προσφορά να την βρίσκουν εξαντλημένη..! Εγώ εξακολουθώ να πιστεύω ότι ήταν τυχαίο και ότι όλοι είχαν άγιες προθέσεις…
Antretng Δημοσ. 8 Απριλίου 2017 Δημοσ. 8 Απριλίου 2017 Δεν προτεινω τιποτα. Εσυ κραζεις. Το να μην το παραγγειλουν ή οχι δεν θα αλλαξει επειδη τους κραζει ενας bromiaris... αντιθετα το να μην το προσφερουν σε συμφορουμιτες μια χαρα αλλαζει οταν τους την λενε κιολας Ετσι αν το μετανιωνουν δεν θα ανακοινωνουν τιποτα και ολα "καλα".Στη τελικη δεν σε ληστεψαν κιολας ουτε παραβιασαν καποιο νομο ή εστω και κανονισμο του φορουμ. Οποτε εγω θα πω μπραβο στα παιδια γιατι ενω δεν χρωσταγαν σε κανενα, καναν εστω το κοπο να παραχωρησουν την παραγγελια τους Υ.Γ. Εδω γυναικα παντρευεσαι και μπορει να το μετανιωσεις και να παρεις διαζυγιο... το κινητο σε παραξενευσε;
Captain Nemo Δημοσ. 9 Απριλίου 2017 Δημοσ. 9 Απριλίου 2017 Συνήθως στις προσφορές τρέχει κανείς σαν τον Βέγγο γιατί είτε εξαντλείται το απόθεμα είτε λήγει η προσφορά.Οπότε είναι σύνηθες πρώτα να παραγγέλνει κανείς και μετά να αποφασίζει με την ησυχία του.Στην χειρότερη το παραχωρεί σε άλλο παιδί.Αν περιμενει κανεις να το δει σε ράφι, να δει σχόλια, να δεί παρουσιάσεις, πάει πέταξε το πουλάκι.Όποιος άλλος το μετανοιώσει μη φοβού έχουμε πρόγραμμα προστασίας χρηστών ακυρωμένων αγορών με αλλαγή ταυτότητας και μετεγκατάσταση. 4
godjet Δημοσ. 9 Απριλίου 2017 Δημοσ. 9 Απριλίου 2017 Έκανα και εγώ μία παραγγελία για το Public Πυλαίας δεν μου έχει έρθει ακόμα ειδοποιητήρια να το παραλάβω αν κάποιος θέλει να το πάρει γιατί πήγα και το είδα το κινητό και δεν με βόλεψαν οι διαστάσεις του
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα