barman_ Δημοσ. 6 Απριλίου 2017 Δημοσ. 6 Απριλίου 2017 οτι εχει 4 ραμ με τετοιο επεξεργαστη με προβληματιζει..το χαντακωσαν καπως..αλλα στην τιμη νομιζω δεν εχει αντιπαλο edit αλλη εκδοση ειναι αυτη. παραμενει καλουτσικο deal
georgeboo Δημοσ. 6 Απριλίου 2017 Δημοσ. 6 Απριλίου 2017 Προσοχη στο δεικτη SAR του κινητου, ο λογος που δεν το αγοραζω.
vgiozo Δημοσ. 6 Απριλίου 2017 Δημοσ. 6 Απριλίου 2017 Η φωτογραφική του είναι σαφώς καλύτερη κι από εκείνη του Leeco Le Max 2 και από του νέου Xiaomi Redmi Note 4 (SD), βάσει των δειγμάτων του gsmarena http://www.gsmarena.com/piccmp.php3?idType=5&idPhone1=8050&idPhone2=8051&idPhone3=8531 Αλλά σε λευκό χρώμα δυστυχώς, δεν...δεν αντέχω να το κοιτάζω καν...η αντίθεση με την οθόνη είναι πολύ έντονη.
Dantε Δημοσ. 6 Απριλίου 2017 Δημοσ. 6 Απριλίου 2017 Ποια Xiaomi ρε παιδιά και από που; Από Κίνα με σοβαρό κίνδυνο τελωνείου και εγγύηση του @λου; Επίσης τι σχέση μπορεί να έχει το κακόγουστο κινεζιάρικο MIUI με το καθαρό Android 7.0? Χειρότερο επεξεργαστή και αυτονομία αλλά καλύτερη οθόνη, σχεδίαση, εκμετάλλευση επιφάνειας και καθαρό Android με αναβαθμίσεις. Όχι σαν τα Redmi Note που παίρνουν μία αναβάθμιση και αν. Όλα αυτά από Ελλάδα με κανονική εγγύηση. Πιστεύω δεν τίθεται θέμα. Γελαντε τα ντουβαρια. Εχεις πιασει xiaomi και miui?μαλλον οχι,εφοσον μιλας και για 1 αναβαθμιση. Ανωτερο το Miui απο το stock android. Εχει απειρα περισσοτερα features. Αν ηταν να εχω οτι πιο απλο υπαρχει,επαιρνα και το καινουργιο 3310 να κραταει και η μπαταρια 1 βδομαδα. Edit.Παντως για να μην ειναι και offtopic,το κινητο του θεματος σε αυτα τα λεφτα νομιζω ειναι πολυ καλο για αγορα απο Ελλαδα. 1
mpokwsths Δημοσ. 6 Απριλίου 2017 Δημοσ. 6 Απριλίου 2017 Γελαντε τα ντουβαρια. Εχεις πιασει xiaomi και miui?μαλλον οχι,εφοσον μιλας και για 1 αναβαθμιση. Ανωτερο το Miui απο το stock android. Εχει απειρα περισσοτερα features. Αν ηταν να εχω οτι πιο απλο υπαρχει,επαιρνα και το καινουργιο 3310 να κραταει και η μπαταρια 1 βδομαδα. Α χα χα. Ότι πεις φίλε. Αυτό στα bold απλά σε προσδιορίζει... (Μεταξύ μας ... κάνε και δεύτερο edit μήπως το σώσεις λίγο περισσότερο)
Antretng Δημοσ. 6 Απριλίου 2017 Δημοσ. 6 Απριλίου 2017 Οχι θα περιμενε 10 μερες να αποφασισετε αν αξιζει το εξαιρετικο moto g4 plus. Μαλλον κανα μικρο ξεστοκαρισμα κανανε για το moto g5 plus. 5
a400 Δημοσ. 6 Απριλίου 2017 Δημοσ. 6 Απριλίου 2017 Δεν αξίζει καν να μπαίνουν εδώ οι προσφορές Γερμανού και public. Βγάζουν ένα δυο κομμάτια τα οποία τα παίρνουν άτομα από το το προσωπικό. Δεν προλαβαίνει κανεις άλλος. Μη τους κάνετε διαφήμιση 3
vgiozo Δημοσ. 6 Απριλίου 2017 Δημοσ. 6 Απριλίου 2017 Εγώ μια χαρά θα το είχα προλάβει αν είχα κάνει την αγορά όταν είχα απαντήσει στο θέμα παραπάνω...κι έλεγε κι όλας κάτω από τη τιμή πως είχαν μόνο 10 κομμάτια διαθέσιμα, ήδη αρκετή ώρα απ' όταν άνοιξε το νήμα... υπάρχουν και cashback ιστοσελίδες και για τα ελληνικά μαγαζιά, αν ενδιαφέρεται κανείς, πχ pigogo έχω χρησιμοποιήσει μερικές φορές κι έχω πάρει cashback.
fanis1234 Δημοσ. 6 Απριλίου 2017 Δημοσ. 6 Απριλίου 2017 μου το έχει κρατήσει στο καλάθι στα 156. Νομίζω θα με αφήσει να ολοκληρώσω την κράτηση για Γλυφάδα. Το θέλει κανείς να το κρατήσω και να πάει να το παραλάβει? 2
stelios18120 Δημοσ. 6 Απριλίου 2017 Δημοσ. 6 Απριλίου 2017 Προχώρησε το κανονικα,αν τελικά στο βγάλει στα 156€ λες σε κάποιον ν το πάρει αν το θέλει στο όνομά σου θα είναι. Αλλιώς δεν πας να Παραλλαβεις καθόλου αν τελικά δεν το θέλεις η δεν το θέλει κάποιος άλλος από εδώ μέσα. 2
civeng97 Δημοσ. 7 Απριλίου 2017 Δημοσ. 7 Απριλίου 2017 καλημέρα, έχω κρατημένο ένα στην Τσιμισκή Θεσσαλονίκη το οποίο τελικά δεν θα πάρω. Αν το θέλει κάποιος να του στείλω το νούμερο παραλαβής να πάει να το πάρει.
mc01319 Δημοσ. 8 Απριλίου 2017 Δημοσ. 8 Απριλίου 2017 Καλημέρα, έχω και εγώ ένα κρατημένο ένα κατάστημα Περιστερίου από τις 6 Απριλίου και για 5 εργάσιμες ημέρες. Αν το θέλει κάποιος ας μου στέλει PM για να του στείλω τον αριθμό παραλαβής να πάει να το πάρει γιατί εγώ άλλαξα γνώμη. Ευχαριστώ, Μανώλης
bromiaris Δημοσ. 8 Απριλίου 2017 Δημοσ. 8 Απριλίου 2017 Καλά ρε παιδιά, κάνετε παραγγελίες έτσι απλά για να νιώσετε την ικανοποίηση ότι είστε από τους πρώτους που έκαναν παραγγελία σε μια προσφορά και λίγες ώρες μετά απλά δεν δέχεστε την παραλαβή του προϊόντος? Στερώντας την δυνατότητα από κάποιον που το χρειάζονταν πραγματικά να το αποκτήσει (μην μου πείτε δικαιολογίες ότι βγήκατε εδώ στο θέμα και δηλώσετε αν θέλει κάποιος να πάει Θεσσαλονίκη, Περιστέρι και Γλυφάδα να τα πάρει)!!!!!!!!! Τραγικό! 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα