Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλή έκδοση για συλλέκτες και όχι μόνο, αλλά εγώ θα πρότεινα σε κάποιον το Χbox Οne S

Στην τιμή που θα του το πρότεινες είναι η νύχτα με την μέρα... οι διαφορές τους δε νομίζω.

Δημοσ.

για 1080p τηλεοραση ειναι μια χαρα

κ θα συνεχισει να εχει υποστηριξη κ τιτλους 

οποτε λουκουμι τιμη

Δημοσ.

Στην τιμή που θα του το πρότεινες είναι η νύχτα με την μέρα... οι διαφορές τους δε νομίζω.

Αν πεις ότι μετράει η custom εξωτερική εμφάνιση, εγώ δίνω μεγαλύτερη βαρύτητα στο μέγεθος και στο τούβλο τον μετασχηματιστή.

Μετά οι διαφορά είναι 50€ για 4k blu ray player + 4k upscale +hdr.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αν πεις ότι μετράει η custom εξωτερική εμφάνιση, εγώ δίνω μεγαλύτερη βαρύτητα στο μέγεθος και στο τούβλο τον μετασχηματιστή.

βαλε κ 1tb δισκο το απλο one που για μενα ειναι καλυτερο απο τα αχρηστα μπιχλινμπιδια του s

Επεξ/σία από imoaix
Δημοσ.

Υπάρχει κάπου το One S 1Tb, με τίτλο της προκοπής και ας μην είναι limited edition με 250€?

Δημοσ.

4K upscale οχι σε παιχνιδια βεβαια.

Οσο για το 4κ blue ray player ελαχιστοι θα το χρησιμοποιησουν. Θα πρεπει να ψαξεις να βρεις δισκακια 4Κ blue rays.

To HDR σιγουρα αναβαθμιζει την εικονα σου αλλα πρεπει να εχεις τηλεοραση να το υποστηριζει.

Δημοσ.

βαλε κ 1tb δισκο το απλο one που για μενα ειναι καλυτερο απο τα αχρηστα μπιχλινμπιδια του s

Εγώ έχω το Χbox one S από την προσφορά με τις oled LG, και τώρα περιμένω να έρθει και ένας εξωτερικός ssd 256gb, ο εσωτερικός χώρος μου είναι αδιάφορος.

4K upscale οχι σε παιχνιδια βεβαια.

Οσο για το 4κ blue ray player ελαχιστοι θα το χρησιμοποιησουν. Θα πρεπει να ψαξεις να βρεις δισκακια 4Κ blue rays.

To HDR σιγουρα αναβαθμιζει την εικονα σου αλλα πρεπει να εχεις τηλεοραση να το υποστηριζει.

Το HDR το έχω δει μόνο στο horizon 3 αλλά έχω να πω τα καλύτερα. 4k upscale κάνει σε όλα αν θες, αλλά φυσικά δεν είναι αποτέλεσμα "αυθεντικού" 4Κ, μοιάζει με αυτό που κάνε μόνη της η TV

https://support.xbox.com/el-GR/xbox-one/console/4k-on-xbox-one-s

Δεν λέω ότι θα χάσει κάποιος που θα πάρει αυτή την προσφορά. Ειδικά αν τον ενδιαφέρει το "συλλεκτικό", τότε εκεί την αξία την ορίζει μόνος του.

Απλά σαν furure-proof αξίζει καλύτερα το one S, πως να το κάνουμε..

Υπάρχει κάπου το One S 1Tb, με τίτλο της προκοπής και ας μην είναι limited edition με 250€?

Και έχουν βγει και εκεί πολύ καλές προσφορές, πχ πριν 3 μέρες είχε το Xbox One S 1TB + Halo Wars 2:Ultimate Edition + 2ο χειριστήριο στα 289€

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...