anvam Δημοσ. 6 Απριλίου 2017 Δημοσ. 6 Απριλίου 2017 Από το γαλλικό Microsoft store: https://www.microsoftstore.com/store/msfr/fr_FR/pdp/Pack-Xbox-One---Halo-5--Guardians-edition-limitee-1-To/productID.325554400 Στο skroutz αυτή τη στιγμή υπάρχει σε δύο μαγαζιά στα 400 και 500 ευρώ περίπου μαζί με τα μεταφορικά. Νομίζω είναι εξαιρετική για όποιον ενδιαφέρεται. Προσωπικά το χτύπησα. 10
kostiger Δημοσ. 6 Απριλίου 2017 Δημοσ. 6 Απριλίου 2017 Δυνατη τιμη. Ωστοσο παροτι τα παιχνιδια και το Halo συμπαν μου αρεσουν, τη συγκεκριμενη κονσολα δεν θα την εβαζα στο σαλονι μου. Γουστα ειναι αυτα..
pcos Δημοσ. 6 Απριλίου 2017 Δημοσ. 6 Απριλίου 2017 Δυνατη τιμη. Ωστοσο παροτι τα παιχνιδια και το Halo συμπαν μου αρεσουν, τη συγκεκριμενη κονσολα δεν θα την εβαζα στο σαλονι μου. Γουστα ειναι αυτα.. εγω θα την εβαζα για διακοσμητικο αν και με 200ε ισως μπορω να βρω πιο ομορφo
stelios18120 Δημοσ. 6 Απριλίου 2017 Δημοσ. 6 Απριλίου 2017 Πιθανόν Πάντως σαν προσφορά είναι σούπερ,οπότε μπορει να αλλάξω και εγώ γνώμη για την ομορφιά της.
greekboy Δημοσ. 6 Απριλίου 2017 Δημοσ. 6 Απριλίου 2017 εξαιρετικη τιμη. σε αυτες τις εκδοσεις να ξερετε δεν ειναι μονο εξωτερικες οι παρεμβασεις αλλα και τα ηχητικά . πχ οταν αναβει και κλεινει η κονσολα ή οταν διαβαζει ενα δισκακι. και ισως και η Halo edition να ειναι και η καλυτερη. https://www.youtube.com/watch?v=uH40aQo_tng
barman_ Δημοσ. 6 Απριλίου 2017 Δημοσ. 6 Απριλίου 2017 πολυ ενδιαφερον κ ψαχνομαι για κοσνολα εχουμε διετη εγγυηση?
Genatos Δημοσ. 6 Απριλίου 2017 Δημοσ. 6 Απριλίου 2017 Ξέρει κανεις αν έχει άτοκες δόσεις; Ξέρει κανεις αν έχει άτοκες δόσεις; Οχι, κανενα καταστημα εξωτερικου δν δεχεται. πολυ ενδιαφερον κ ψαχνομαι για κοσνολα εχουμε διετη εγγυηση? Αγορασα απο το microsoft uk το Xbox S στις 26/10 και το εκανα register για τις εγγυησεις καποια στιγμη αργοτερα. Αυτη την στιγμη λεει: Warranty status Expires 25/02/2019
Errik Δημοσ. 6 Απριλίου 2017 Δημοσ. 6 Απριλίου 2017 Να ρωτήσω και γω; Γιατί θεωρείται τόσο συγκλονιστική η τιμή; Ξερωγω όταν είχε παίξει 189 στα ελληνικά καταστήματα με το Gears Of War και 3 μήνες έξτρα gold (που δεν το έχει αυτή) δεν ήταν καλύτερο; Η είναι θέμα οτι κάποιου του αρέσει εξωτερικά; Προσωπικά λίγο καγκουριά μου φαίνεται για σαλόνι, αλλα γούστα είναι αυτά.... 1
kostiger Δημοσ. 6 Απριλίου 2017 Δημοσ. 6 Απριλίου 2017 Να ρωτήσω και γω; Γιατί θεωρείται τόσο συγκλονιστική η τιμή; Ξερωγω όταν είχε παίξει 189 στα ελληνικά καταστήματα με το Gears Of War και 3 μήνες έξτρα gold (που δεν το έχει αυτή) δεν ήταν καλύτερο; Η είναι θέμα οτι κάποιου του αρέσει εξωτερικά; Προσωπικά λίγο καγκουριά μου φαίνεται για σαλόνι, αλλα γούστα είναι αυτά.... Εχει μεσα και τη limited steelbook edition του παιχνιδιου και γενικα οι συλλεκτικες εκδοσεις συνηθιζεται να ειναι πιο ακριβες απο τις απλες εκδοσεις. Βγαινουν και λιγοτερα κομματια με οτι αυτο συνεπαγεται.. Και ναι ειναι εντελως καγκουρια. Για σαλονι δεν κανει, το εγραψα και πιο πανω και δεν ειμαι και ο μοναδικος...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα