Προς το περιεχόμενο

win 10 compareExchange128

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλήμερα έχω αυτό

Katagrafi3.md.jpg

το σύστημα και αποφάσισα εχτές να του περάσω τα win10 και με θλίψη είδα αυτό το μήνυμα 

Katagrafi1d154c.md.jpg

διαβάζοντάς λίγο στο νετ είδα ότι πρέπει να βάλω πρώτα τα win32 bit να κάνω όλα τα update

κι αφού τα ενεργοποιήσω να κάνω καθαρή εγκατάστασή των win64 bit 

κατάλαβα σωστά;

ρωτάω πριν χαραμίσω κάνα 5 ωρο και δεν καταφέρω τίποτε 

Δημοσ.

32βιτ θα βαλεις αλλα οχι για τον λογο π αναφερεις! (ενεργοποιηση)
αν θες 64βιτ windows θα πρεπει να αναβαθμισεις την ραμ σου τουλαχιστον στα 4gb
αλλιως μενεις σε 32 βιτ!

τι καρτα γραφικων εχεις?

λιγο π το εψαξα μπορεις να τρεξεις μονο 32 βιτ λογο του επεξεργαστη και της ραμ

Δημοσ.

32βιτ θα βαλεις αλλα οχι για τον λογο π αναφερεις! (ενεργοποιηση)

αν θες 64βιτ windows θα πρεπει να αναβαθμισεις την ραμ σου τουλαχιστον στα 4gb

αλλιως μενεις σε 32 βιτ!

τι καρτα γραφικων εχεις?

λιγο π το εψαξα μπορεις να τρεξεις μονο 32 βιτ λογο του επεξεργαστη και της ραμ

Επειδή τ αγγλικά μου είναι μέτρια εδώ αυτό που περιγράφω δεν λέει

http://windowsreport.com/cmpxchg16b-compareexchange128-windows-10/

• Like 1
Δημοσ.

Επειδή τ αγγλικά μου είναι μέτρια εδώ αυτό που περιγράφω δεν λέει

http://windowsreport.com/cmpxchg16b-compareexchange128-windows-10/

32 bit windows βαλε...ακομη και ετσι να ειναι τα πραγματα σ εξηγησα παραπανω πως για να βαλεις 64 βιτ θες απο 4βγ ραμ και πανω να εχεις!

ωστοσο για πες μ τι καρτα γραφικων εχεις?

Δημοσ.

32 bit windows βαλε...ακομη και ετσι να ειναι τα πραγματα σ εξηγησα παραπανω πως για να βαλεις 64 βιτ θες απο 4βγ ραμ και πανω να εχεις!

ωστοσο για πες μ τι καρτα γραφικων εχεις?

ati radeon hd 4800

• Like 1
Δημοσ.

ati radeon hd 4800

Λοιπον..καταρχας να ξερεις οτι δεν εχει υποστηριξη η καρτα γραφικων σου στα windows10 

οποτε αν θες να αναβαθμισεις για πες μ σε ποιο λειτουργικο εισαι τρ?

ο τελευταιος driver ειναι για windows 8.1 οποτε θα σ προτεινα να αναβαθμισεις εκει..η σε καποιο λινουξ

αν και το λινουξ ειναι δυσκολο για καινουργιους χρηστες

Δημοσ.

Λοιπον..καταρχας να ξερεις οτι δεν εχει υποστηριξη η καρτα γραφικων σου στα windows10

οποτε αν θες να αναβαθμισεις για πες μ σε ποιο λειτουργικο εισαι τρ?

win 7 64bit και τρεχου απροβλημάτιστα.

Δημοσ.

win 7 64bit και τρεχου απροβλημάτιστα.

Aν θες να κανεις αναβαθμιση σε καποιο λειτουργικο windows πιο ασφαλες...ειναι μονο τα windows 8.1 για το υπαρχον συστημα σου!

Πιστευω καταλαβαινεις οτι το υπαρχον συστημα ειναι πολυ παλιο και γι αυτο και δν μπορεις να μεταβεις σε windows 10!

Τωρα αυτο π θα εκανα εγω στην θεση σου...ειναι να περασω τα windows 8.1 και οχι γιατι ειναι καλυτερα απο τα 7 αλλα για θεματα υποστηρξης και ασφαλειας!

-Windows 7: βασικη υποστηριξη(αναβαθμισεις λειτουργικου) εχει λειξει μες στο 15...η εκτεταμενη υποστηριξη δλδ ενημερωσεις ασφαλειας μονο ληγει στις 14 Ιανουαρίου 2020

-Windows 8.1: βασικη υποστηριξη(αναβαθμισεις λειτουργικου) ληγει στις  9 Ιανουαρίου 2018...και η εκτεταμενη υποστηριξη δλδ ενημερωσεις ασφαλειας μονο ληγει στις 10 Ιανουαρίου 2023

αυτο σημαινει προς το παρον εισαι ασφαλης στο ιντερνετ με τα 7 μεχρι το 2020....αλλα σαν λειτουργικο δν αναπτυσεται αλλο...αντιθετα με τα 8.1 το λειτουργικο συνεχιζει αναπτυσετε μεχρι το 2020 και μετα θα εισαι σφαλης μεχρι το 2023.

οσο για τα 10 τα 32βιτ μπορεις να τα εγκταστησεις αλλα θα εχεις πολλες ασυμβατοτητες...ο cpu σου ειναι παλιος=αργος

ram 2gb=λιγο για τα 10ρια..τουλαχιστον 4 για να εισαι καλημενος...gpu ati radeon 4800 χωρις driver= dead=χαλια αναλυση στην οθονη=ξεχνα τα παιχνιδια! 

Δημοσ.

Aν θες να κανεις αναβαθμιση σε καποιο λειτουργικο windows πιο ασφαλες...ειναι μονο τα windows 8.1 για το υπαρχον συστημα σου!

Πιστευω καταλαβαινεις οτι το υπαρχον συστημα ειναι πολυ παλιο και γι αυτο και δν μπορεις να μεταβεις σε windows 10!

Τωρα αυτο π θα εκανα εγω στην θεση σου...ειναι να περασω τα windows 8.1 και οχι γιατι ειναι καλυτερα απο τα 7 αλλα για θεματα υποστηρξης και ασφαλειας!

-Windows 7: βασικη υποστηριξη(αναβαθμισεις λειτουργικου) εχει λειξει μες στο 15...η εκτεταμενη υποστηριξη δλδ ενημερωσεις ασφαλειας μονο ληγει στις 14 Ιανουαρίου 2020

-Windows 8.1: βασικη υποστηριξη(αναβαθμισεις λειτουργικου) ληγει στις 9 Ιανουαρίου 2018...και η εκτεταμενη υποστηριξη δλδ ενημερωσεις ασφαλειας μονο ληγει στις 10 Ιανουαρίου 2023

αυτο σημαινει προς το παρον εισαι ασφαλης στο ιντερνετ με τα 7 μεχρι το 2020....αλλα σαν λειτουργικο δν αναπτυσεται αλλο...αντιθετα με τα 8.1 το λειτουργικο συνεχιζει αναπτυσετε μεχρι το 2020 και μετα θα εισαι σφαλης μεχρι το 2023.

ευχαριστώ για την βοήθεια σου

θα δοκιμάσω τα 10 32b και βλέπουμε

πιστεύω ότι θα είμαι καλύτερα από τα 8.1

αν δω πολλά κολληματαα

θα πέσω στα 8.1

Δημοσ.

ευχαριστώ για την βοήθεια σου

θα δοκιμάσω τα 10 32b και βλέπουμε

πιστεύω ότι θα είμαι καλύτερα από τα 8.1

αν δω πολλά κολληματαα

θα πέσω στα 8.1

ΕΧΕ ΥΠΟΨΗ ΣΟΥ ΑΥΤΟ Π Σ ΕΙΠΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ...οσο για τα 10 τα 32βιτ μπορεις να τα εγκταστησεις αλλα θα εχεις πολλες ασυμβατοτητες...ο cpu σου ειναι παλιος=αργος

ram 2gb=λιγο για τα 10ρια..τουλαχιστον 4 για να εισαι καλημενος...gpu ati radeon 4800 χωρις driver= dead=χαλια αναλυση στην οθονη=ξεχνα τα παιχνιδια! 

Δημοσ.

ΕΧΕ ΥΠΟΨΗ ΣΟΥ ΑΥΤΟ Π Σ ΕΙΠΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ...οσο για τα 10 τα 32βιτ μπορεις να τα εγκταστησεις αλλα θα εχεις πολλες ασυμβατοτητες...ο cpu σου ειναι παλιος=αργος

οπότε μένω με τα 7 να κάτσω να φάω 3+ ώρες και να μην κάνω δουλειά δεν λέει 

είπα μπας και την παλέψω με τα 10.....

• Like 1
Δημοσ.

οπότε μένω με τα 7 να κάτσω να φάω 3+ ώρες και να μην κάνω δουλειά δεν λέει 

είπα μπας και την παλέψω με τα 10.....

Εγω προτεινω 8.1 αν και ημουν φαν των 7 και ειχα τα 7 πριν τα 10...αλλα αναβαθμιζεται σαν λειτουργικο τα8.1 και καποια στιγμη (2020) θα πρεπει αναγκαστικα να αλλαξεις λειτουργικο...οποτε καντο τρ καλυτερα

απο την αλλη αν ξερεις και μπορεις...δες αν η καρτα γραφικων σου δν ειναι ενσωματομενη και μπορεις να την αλλαξεις με καποια νεοτερη μεταχειρισμενη...αν μπορεσεις..τοτε βλεπουμε για 10ρια

Δημοσ.

Εγω προτεινω 8.1 αν και ημουν φαν των 7 και ειχα τα 7 πριν τα 10...αλλα αναβαθμιζεται σαν λειτουργικο τα8.1 και καποια στιγμη (2020) θα πρεπει αναγκαστικα να αλλαξεις λειτουργικο...οποτε καντο τρ καλυτερα

απο την αλλη αν ξερεις και μπορεις...δες αν η καρτα γραφικων σου δν ειναι ενσωματομενη και μπορεις να την αλλαξεις με καποια νεοτερη μεταχειρισμενη...αν μπορεσεις..τοτε βλεπουμε για 10ρια

m/b dfi lanparty sli-dr nf4

cpu amd athlon 64 x2 4200+ 2.2

gpu ati radeon 4800 hd

ram 2x1g osz dual channel

μέχρι 2020 θα έχουμε κάνει 1000 φορματ 

και λογικά το μηχανάκι θα είναι σε κάποιον κάδο ανακύκλωσης.... ;)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...