Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αν υπαρχει Password Log-in μπορει να γινει format στο macbook pro? δν θυμαμε καθολου κ μου εκλεψαν το laptop χθες! υπαρχει password στο log in κ οταν κανω install ενα app παλι ζηταει pass!! 

Στο format δν θυμαμε αν ζηταει πφφφ!!!

Καλημερα σε ολους!!!

Δημοσ.

Αν δεν έχεις κλειδώσει το firmware με password, ναι γίνεται κανονικά format. Επίσης όπως αναφέρθηκε αν δεν έχεις ενεργοποιήσει το find my Mac μέσα από τις ρυθμίσεις του iCloud ,δεν θα το βρεις και ποτέ....

YΓ. Το firmware εννοώ το αντίστοιχο του bios....

• Like 1
Δημοσ.

Το firmware oxi δν εχω βαλει pass αλλα τωρα θα βαλω, το find my mac ειναι on κ πριν λιγο εστειλα την αστυνομια γτ το βρηκα απο το find my mac κ εκανα μηνυση !!!! ειμαι απο τους τυχερους!!! ευτυχως ηταν ακομα στην πολη μου κ δν εκανε φτερα κ αυτος που το πηρε λογικα δν ειχε ιδεα.. τεσπα! τελος καλο ολα καλα..!!!

• Like 2
Δημοσ.

Το firmware oxi δν εχω βαλει pass αλλα τωρα θα βαλω, το find my mac ειναι on κ πριν λιγο εστειλα την αστυνομια γτ το βρηκα απο το find my mac κ εκανα μηνυση !!!! ειμαι απο τους τυχερους!!! ευτυχως ηταν ακομα στην πολη μου κ δν εκανε φτερα κ αυτος που το πηρε λογικα δν ειχε ιδεα.. τεσπα! τελος καλο ολα καλα..!!!

Είχες τύχη μπράβο! :)

Δημοσ.

Καλημερα!! Χθες το απογευμα με καλεσαν στην ασφαλεια για να αποδειξω οτι ειναι δικο μου το λαπτοπ.. οπως ηταν λογικο δν εχω καποιο χαρτι πλεον γτ εχουν περασει κ 5 χρονια απο την αγορα του κ ετσι εβαλα τα password μου κ ειχα κ καποια εγγραφα μεσα που εδξαν οτι ειμαι ο κατοχος!! η μηνυση προχωραει κανονικα ο τυπος που το εκλεψε δν ηταν η 1τη φορα αρα τον βλεπω για μεσα!! Η κατασταση του λαπτοπ ειναι μια χαρα ευτυχως!!!! Αυτα το ολιγα απο εμενα...!!! Ευχαριστω το Neg που μ θυμησε το icloud.com με ειχε πιασει πανικος κ δν το ειχα σκεφτει καν!!! Τελοσ καλο ολα καλα!!!

• Like 3
Δημοσ.

Καλημερα!! Χθες το απογευμα με καλεσαν στην ασφαλεια για να αποδειξω οτι ειναι δικο μου το λαπτοπ.. οπως ηταν λογικο δν εχω καποιο χαρτι πλεον γτ εχουν περασει κ 5 χρονια απο την αγορα του κ ετσι εβαλα τα password μου κ ειχα κ καποια εγγραφα μεσα που εδξαν οτι ειμαι ο κατοχος!! η μηνυση προχωραει κανονικα ο τυπος που το εκλεψε δν ηταν η 1τη φορα αρα τον βλεπω για μεσα!! Η κατασταση του λαπτοπ ειναι μια χαρα ευτυχως!!!! Αυτα το ολιγα απο εμενα...!!! Ευχαριστω το Neg που μ θυμησε το icloud.com με ειχε πιασει πανικος κ δν το ειχα σκεφτει καν!!! Τελοσ καλο ολα καλα!!!

Να τον χώσουν μέσα τον τύπο. Καλά θα τον κάνουν, χαίρομαι που σε βοήθησα να πάρεις πίσω το Laptop σου, επίσης πόσο στόκος παίζει να είναι για να κλέψει Apple συσκευή; :P ένας από τους λόγους που τις κλέβουν σπάνια είναι λόγω του iCloud

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...