I.B.I Δημοσ. 5 Απριλίου 2017 Δημοσ. 5 Απριλίου 2017 Καλησπερα, Με εχει ενοχλησει τελευταια το θεμα οτι η vodafone αρκετες φορες δεν ειδοποιει οτι το πακετο ληγει ή εχει ληξει κ χωρις να το ξερεις κανεις μια κληση και τελειωνει η καρτα. Οποτε ειπα να βρω καποιο app που βαζοντας εσυ τις παραμετρους, πχ υπολοιπο χρονου κλησεων, sms κ data μολις τελειωσει καποια παραμετρος να την μπλοκαρει. Γνωριζει καποιος κανα τετοιο app? Κατα προτιμηση free ή και χαμηλου κοστος εφαρμογη; Ευχαριστω εξαρχης
Xristaras12 Δημοσ. 6 Απριλίου 2017 Δημοσ. 6 Απριλίου 2017 γιατί δεν βάζεις την εφαρμογή της vodafone(η το cu app)και να τα κοιτάζεις απο εκεί; βάζεις το κινητό στο ίντερνετ και στα δείχνει επιτόπου.
I.B.I Δημοσ. 6 Απριλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 6 Απριλίου 2017 Το εχω, αλλα δεν καθομαι καθε τρεις και λιγο να το ελεγχω...δε βολευει καθε μερα να μπενεις να κοιτας τι υπολοιπο εχεις, τι εχει μεινει, ποσα μυνηματα μπορεις να στειλεις, ποσα λεπτα κτλ μεινανε; Πανω στην καθημερινοτητα θα σου ξεφυγει...για αυτο κ θελω ενα app που οταν φτασει το οριο να μπλοκαρει αυτο που εφτασε στο οριο. Πχ, 0 λεπτα υπολοιπο, να βαζει φραγη σε εξερχομενες κλησεις.
saruman123 Δημοσ. 6 Απριλίου 2017 Δημοσ. 6 Απριλίου 2017 Για τα data βάλε το 3G Watchdog http://www.google.gr/url?sa=t&source=web&cd=5&ved=0ahUKEwiKzo7Blo_TAhVLthQKHZKBCL8Q8oQBCCEwBA&url=https%3A%2F%2Fplay.google.com%2Fstore%2Fapps%2Fdetails%3Fid%3Dnet.rgruet.android.g3watchdog%26referrer%3Dutm_source%253Dgoogle%2526utm_medium%253Dorganic%2526utm_term%253D3d%2Bdog%2Bdata%2Bapk%26pcampaignid%3DAPPU_1_hdzlWMr3HMvsUpKDovgL&usg=AFQjCNFCSRb8z27rdgmvoYzH9E4ib9cSOQ&sig2=rI_ejo5lPd7eihBaRHYoeg
I.B.I Δημοσ. 6 Απριλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 6 Απριλίου 2017 το τσεκαρω τωρα.... ξερεις μηπως και κανα αλλο app για ελεγχο Voice και SMS;;;;
saruman123 Δημοσ. 6 Απριλίου 2017 Δημοσ. 6 Απριλίου 2017 το τσεκαρω τωρα.... ξερεις μηπως και κανα αλλο app για ελεγχο Voice και SMS;;;; Τσέκαρε εδώ http://www.techinsider.gr/efarmoges/pos-gnorizoume-poso-echoume-milisi-sto-kinito-ke-posa-sms-stilame-sto-android/
sargio01 Δημοσ. 6 Απριλίου 2017 Δημοσ. 6 Απριλίου 2017 Στις ρυθμίσεις της συσκευής σου δεν έχει ενότητα στην οποία ορίζεις στα χ mb να ειδοποιείσαι ή να κλείνουν τα δεδομένα αυτόματα;
I.B.I Δημοσ. 6 Απριλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 6 Απριλίου 2017 εχει, αλλα τα δεδομενα δεν με ενοχλουν τοσο πολυ γιατι εχω συνηθως γυρω στo 1,5GB που μου ειναι αρκετο. Περισσοτερο με ενοχλει οταν τελειωνει το voice γιατι μετα μου τρωει με ενα τηλεφωνημα το υπολοιπο που εχει μεινει στην καρτα. 1
I.B.I Δημοσ. 7 Απριλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 7 Απριλίου 2017 δοκιμαζω καποια apps. μολις τελειωσει η καρτα σε λιγες βδομαδες θα ειδοποιησω.
panos- Δημοσ. 9 Απριλίου 2017 Δημοσ. 9 Απριλίου 2017 Βαλε το widget του MyVodafone/MyCU στην αρχικη σου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα