orgixmh Δημοσ. 6 Απριλίου 2017 Δημοσ. 6 Απριλίου 2017 Από ότι έμαθα από φίλο που δουλεύει έξω, εκτός ότι το profiling θα δουλεύει με "συνεργασίες" (guess what ο γοογλης ξέρει), θα συνδέουν τα domains για να ολοκληρώσουν το profile σου. Ουσιαστικά το μόνο που τους έλειπε για να έχουν την πλήρη εικόνα του χρήστη ήταν οι ISPs. Άρα ναι το HTTPS δεν θα σε βοηθήσει και πολύ.. Η google θα δώσει μέρος των κύριων εσόδων της σε τρίτους; Στην τελική όσοι φοβάστε τόσο για τα φοβερά προσωπικά σας δεδομένα αγοράστε μία συνδρομή vpn. Το μόνο που ενδιαφέρει τους google, ms κτλ από τα δεδομένα σας είναι η αγοραστικές σας ανάγκες και η συσχέτιση τους ώστε να ξέρουν τι να σας πουλήσουν. Γενικά οι εταιρίες αποσκοπούν στα κέρδη και όχι στο φακέλωμα. Ο τραμπ από την άλλη ίσως να αποσκοπεί στο φακέλωμα.
orgixmh Δημοσ. 6 Απριλίου 2017 Δημοσ. 6 Απριλίου 2017 Αυτό κάνει το FB και έχει γίνει ο Zuckerberg δισεκατομμυριούχος. Αν είναι να το κάνει και ο ΟΤΕ, η Cyta, η Wind, κτλπ, ΝΑ ΠΑΡΕΧΟΥΝ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΟΥΣ (internet & τηλέφωνο) ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟ FACEBOOK. Αλλιώς γιοκ. Και όμως παλιότερα σε εποχές PSTN υπήρχε πάροχος που έκανε σχεδόν αυτό που γράφεις στην Ελλάδα, έδινε δωρεάν PSTN internet 56kbps και κατά την πλοήγηση πετούσε banners, δεν μπορώ να θυμηθώ το όνομα του, πέρασαν χρόνια, αλλά ναι έχει γίνει και αυτό (Αν υπάρχει κάποιος που το θυμάται ας το γράψει γιατί έχω σπάσει το κεφάλι μου να το θυμηθώ)
roybatty Δημοσ. 6 Απριλίου 2017 Δημοσ. 6 Απριλίου 2017 Και όμως παλιότερα σε εποχές PSTN υπήρχε πάροχος που έκανε σχεδόν αυτό που γράφεις στην Ελλάδα, έδινε δωρεάν PSTN internet 56kbps και κατά την πλοήγηση πετούσε banners, δεν μπορώ να θυμηθώ το όνομα του, πέρασαν χρόνια, αλλά ναι έχει γίνει και αυτό (Αν υπάρχει κάποιος που το θυμάται ας το γράψει γιατί έχω σπάσει το κεφάλι μου να το θυμηθώ) Η Xtreme ήταν.
Todoras Δημοσ. 6 Απριλίου 2017 Δημοσ. 6 Απριλίου 2017 Η Xtreme ήταν. Τι θυμηθήκατε ρε παιδιά.... Πιτσιρικας ημουν και εμπαινα με xtreme... μονο που χρεωνοταν υπεραστικό το τηλεφώνημα... εκει που ήμουν και ήρθε ένας λογαριασμός και οι δικοί μου με κρεμάσανε αναποδα.... Αγαπητέ Τιμ... Δυστυχώς ο κόσμος δεν ήταν έτοιμος για το δώρο που του έδωσες.....
jmirko15 Δημοσ. 6 Απριλίου 2017 Δημοσ. 6 Απριλίου 2017 Η google θα δώσει μέρος των κύριων εσόδων της σε τρίτους; Στην τελική όσοι φοβάστε τόσο για τα φοβερά προσωπικά σας δεδομένα αγοράστε μία συνδρομή vpn. Το μόνο που ενδιαφέρει τους google, ms κτλ από τα δεδομένα σας είναι η αγοραστικές σας ανάγκες και η συσχέτιση τους ώστε να ξέρουν τι να σας πουλήσουν. Γενικά οι εταιρίες αποσκοπούν στα κέρδη και όχι στο φακέλωμα. Ο τραμπ από την άλλη ίσως να αποσκοπεί στο φακέλωμα. Συνεργασίες είναι. Η ανταλλαγή δεδομένων γίνεται εδώ και χρόνια. Τo VPN θα σε βοηθήσει έως ένα σημείο αλλά πάλι δεν είναι αρκετό + το εμπιστεύεσαι; Οι "αγοραστικές συνήθειες" είναι φακέλωμα. Το να του αλλάζουμε το όνομα και να το αιτιολογούμε δεν αλλάζει κάτι.
koufs Δημοσ. 6 Απριλίου 2017 Δημοσ. 6 Απριλίου 2017 Η google θα δώσει μέρος των κύριων εσόδων της σε τρίτους; Στην τελική όσοι φοβάστε τόσο για τα φοβερά προσωπικά σας δεδομένα αγοράστε μία συνδρομή vpn. Το μόνο που ενδιαφέρει τους google, ms κτλ από τα δεδομένα σας είναι η αγοραστικές σας ανάγκες και η συσχέτιση τους ώστε να ξέρουν τι να σας πουλήσουν. Γενικά οι εταιρίες αποσκοπούν στα κέρδη και όχι στο φακέλωμα. Ο τραμπ από την άλλη ίσως να αποσκοπεί στο φακέλωμα. και θα μαζεύει τa δεδομένα σου ο πάροχος του vpn, και όσοι συνεργάζονται (με διάφορους τρόπους μαζί του)
Zein Δημοσ. 7 Απριλίου 2017 Δημοσ. 7 Απριλίου 2017 Υπαρχουν logless vpn . Η τουλαχιστον ετσι λενε. Αλλα μερικοι απο αυτους , πχ το nordvpn που ειναι αψογο, σε προστατευουν τοσο πολυ που σε αφηνουν να πληρωσεις ακομα και με bitcoins ωστε να μην αφησεις το παραμικρο ηλεκτρονικο ιχνος. Μια τετοια υπηρεσια δε μπορει να κρυφτει ευκολα οπως και να εχει και αρκει ενας ανθρωπος να κανει καταγγελια με αποδειξεις (και οχι τιποτα "διαδοσται!!!111") και ηρθε το τελος της. Χαρακτηριστικο παραδειγμα ειναι το hidemyass , ενας vpn παροχος που εδωσε στεγνα στις αρχες τους καφρους που σπασανε το psn. https://invisibler.com/lulzsec-and-hidemyass/ Γιατι το εκανε αυτο? Επειδη την πιεσε η κυβερνηση της χωρας της.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα