web_assasin Δημοσ. 5 Απριλίου 2017 Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2017 καλησπερα αυπνα αλανια,επεσε στα χερια μου ενα ταμπλετακι που δεν αντιδρα σε hard resets,wipe κτλ. εχει και πληκτρο reset αλλα δεν αντιδραει με αυτο. ειναι απλα κολλημενο στο boot. εχει καποιος σιγουρο firmware για αυτο το μοντελο? μεχρι και στην ιδια την bitmore εστειλα,αλλα παιζει να μην το εχουν ουτε εκεινοι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
webparts Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2017 Εχω το ιδιο ακριβως προβλημα,μηπως βρηκες λυση φιλε?? Βρηκα ενα firmware αλλα ενω το περναει,κολλαει στο boot logo. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jgeorgiou Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2017 πάρε τηλέφωνο στο you.gr αυτοί το εισάγουν και το βαπτίζουν "bitmore" Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
webparts Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2017 Καποιος μου ειχε πει οτι ειναι απο την infoquest,και συναντησα την ιδια γνωμη σε καποιο φορουμ. Εστειλα 2 φορες email,αλλα με συνεδεσαν με τα π@π@ρακια τους. Λες να βγαλω ακρη με email στο you? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jgeorgiou Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2017 (επεξεργασμένο) σωστά έχεις ακούσει infoquest = you.gr πάρε τηλέφωνο και ζήτα υποστήριξη ή πέρνα από το support τους στον ρεντη αν δεν σου είναι δύσκολο. Επεξ/σία 20 Οκτωβρίου 2017 από jgeorgiou Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
webparts Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2017 Μενω επαρχεια,εχω ηδη στειλει mail παντως. Για οτι νεοτερο θα ενημερωσω εδω. Ευχαριστω! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα