Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σου άνοιξε προηγουμένως το παράθυρο του msdos με το utilman.exe;

Έδωσες σωστά τις εντολές;

Αν δεν σου έβγαλε παράθυρο dos τότε πατα το εικονίδιο που βρίσκεται κάτω δεξιά δίπλα στο power button.

Δημοσ.

Λες το παράθυρο μετά το ρισταρτ που θα μου έβγαινε και καλά αν πατούσα το Utility manager ... Μου εμφανίστηκε τυχαία επειδή πάτησα το κουμπί ease of access .. σαν να μου έχει laggarei εντελώς το login...

Η τα έγραψα λαθος

Δημοσ.

Πάτησε πάλι το easy access να βγει το παράθυρο και γράψε:

net user administrator /active:yes

Και κάνε επανεκκίνηση. Λογικά θα σου βγάλει τον λογαριασμό του admin να συνδεθείς.

Δημοσ.

Αν πατήσεις ctrl alt delete σου βγάζει τίποτα;

Δοκίμασε να μπεις με safe mode. Πατα το shift και με το ποντίκι στο κουμπάκι κάτω δεξιά κάνε restart.

Δημοσ.

Φαίνεται ότι δεν λειτουργεί ούτε αυτό πλέον κάνει σκέτο ρισταρτ το δοκίμασα 5 φορές...Το πρωί έμπαινε κανονικά στις επιλογές με το safe mode κτλπ...Αυτό και αν είναι περίεργο..

Μάλλον έκανα βλακεία που διέγραψα τη συσκευή από το λογαριασμό μου της microsoft και laggaran ολα

Δημοσ.

Τι να πω... Μπορείς να κάνεις reset αλλά δεν ξέρω τι γίνεται με την έκδοση που έχεις από τη σχολή.

Τουλάχιστον κάνε backup τα αρχεία σου μέχρι να δεις τι θα γίνει.

Αν πατήσεις το easy access και γράψεις net user σου βγάζει τους χρήστες στο παράθυρο του dos;

Δοκίμασε να επαναφέρεις το αρχείο utilman.exe.bak σε utilman.exe αφού πρώτα σβήσεις το προσωρινό utilman με το εικονίδιο του dos που έφτιαξες με την διαδικασία που κάναμε παραπάνω.

Ίσως αυτό να το σκαλώνει.

Δημοσ.

Τελικά ήταν πολύ πιο απλό..Mε το boot του usb εκεί που λέει επιδιόρθωση μετά έχει ένα μενού.Έχει μία επιλογη επιδιόρθωση προβλημάτων στην εκκίνηση κάπως έτσι...Και τα έφτιαξε όλα που για κάποιο λόγο είχαν κολλήσει.Ευχαριστω πολύ για τις απαντήσεις σου με βοηθησες πολύ!!!Καλη νύκτα!!!

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...